Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2"— Transkript prezentace:

1 UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Zvířata a rostliny nám jsou k užitku, dokážeš přiřadit chybějící surovinu? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.

2 Jméno: ……………………………………….
Prvouka – 2. třída Jméno: ………………………………………. Zvířata a rostliny nám jsou k užitku. Dokážeš přiřadit a doplnit chybějící surovinu?

3 Zdroje obrázků [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: <


Stáhnout ppt "UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2"

Podobné prezentace


Reklamy Google