GE Money Bank.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Advertisements

2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Finanční gramotnost Autor: Mgr.Eva Burdová Určeno pro 2. stupeň ZŠ speciální.
Na co se v bance neptají…. Představení společnosti Alexiss Group s.r.o. Po mnoha letech působení na českém finančním trhu jsme se rozhodli v létě roku.
Majetkové pojištění jinak BEZPEČNÝ DOMOV Pojištění budov, bytů, chalup a domácností.
Roman Kozma Petra Voborníková Lucie Vomlelová. Obsah prezentace: 1. Stavební spoření – fáze spoření 2. Historie stavebního spoření 3. Stavební spoření.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada42 Anotace.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
 Co je to cestovní ruch?  Cestujeme s cestovní kanceláří, cestovní agenturou nebo individuálně  Návštěvnost České republiky  Cestovní ruch Jihomoravského.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:RNDr. M. Knoblochová NÁZEV:VY_62_INOVACE_01A_14 Spotřebitelský úvěr, hypoteční.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_Úč24.09 RočníkDruhý.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
Název školyZákladní škola a mateřská škola Libchavy Název a číslo projektu EU peníze pro ZŠ Libchavy CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivityIII/2.
Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název a adresa školy: Integrovaná střední.
Ing. Veronika Dostálková MBA MAJETEK A ZÁVAZKY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Eva Zmeškalová Název šablonyVY_32_INOVACE UCE Název DUMuUCE S Stupeň a typ.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2301_STAV FINANCÍ Téma: Pojem F. G._ ZJIŠTĚNÍ STAVU FINANCÍ.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_21-05 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorŠárka.
Družstevní bytová výstavba
Banky, vklady, úvěry, půjčky z hlediska občana 2 – Půjčky apod.
Kurz finanční gramotnosti OA Neveklov
PŘÍJMY A VÝDAJE DOMÁCNOSTÍ
Financování činnosti korporací
Daňová evidence STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Kód vzdělávacího materiálu:
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Název vzdělávacího materiálu
FINANČNÍ GRAMOTNOST RPSN, HODNOCENÍ ÚVĚRU ZŠ HEJNICE Z. Hyxa.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Financování činnosti korporací
Název projektu: Moderní škola
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Vzdělávací oblast: MATEMATIKA A JEJÍ APLIKACE
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Majetek podniku - Aktiva
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
Zákon o spotřebitelském úvěru –
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_DANĚ.
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
Modelace úvěru KREDIT pro BD Vánek
PENĚŽNÍ ÚSTAVY -BANKY Občanská výchova, 9.roč. Mgr. Renata Šimková.
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
VY_62_INOVACE_ – Příklady na výpočet úroků z vkladů a úvěrů
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Matriční úřad.
Daň z příjmů fyzických osob – příklad
OBCHODNÍ PRÁVO Občanská nauka 1. M
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
SLUŽBY RENOMIA BENEFIT PRO ČLENY OS KOVO
Sociální a dostupné byty
Vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů
Snížení úrokové sazby u hypotéky na 1,89 % p.a. pro fixaci na 10 let!
Podpora samostatného bydlení
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Transkript prezentace:

GE Money Bank

GE Money společnost GE byla založena v roce 1892 GE Money spravuje aktiva ve výši 211 miliard USD je předním poskytovatelem finančních služeb pro 130 milionů klientů jednotlivých i malých a středních podniků generálním ředitelem je William H. Cary v ČR působí tři společnost GE Money: GE Money Bank, GE Money Multiservis a GE Money Auto

GE Money a jejich produkty Produkty GE Money : osobní půjčky podnikatelské úvěry platební a úvěrové karty hypotéky leasing automobilů a mnoho dalších

Co je to hypotéka?? hypotéka neboli hypoteční úvěr slouží nejčastěji k nákupu nemovitosti za účelem bydlení hypotéku poskytují převážně banky, ale i hypoteční makléři a finanční poradci podle ekonomů je hypotéka rozumná půjčka na bydlení – spadá do kategorie „zdravého zadlužování“, protože člověk investuje do nemovitosti – její životnost převyšuje délku splácení

Hypotéku u GE Money lze využít na: koupi bytu, rodinného domu, rekreační chalupy nebo stavební parcely rekonstrukci, výstavbu nebo dostavbu k vypořádání vlastnických vztahů k nemovitosti (např.: společné jmění manželů, dědictví)

Žadatelé o hypotéku O hypotéku může žádat plnoletá fyzická osoba, podnikatel nebo cizinec s trvalým nebo přechodným pobytem na území ČR. O jednu hypotéku mohou žádat max. 4 osoby žijící ve dvou domácnostech. Příklad: žádáte o hypotéku, spoludlužníkem je manželka, matka a otec

Výše hypotéky Výše hypotéky se odvíjí od tržní ceny nemovitosti. GE Money půjčuje minimálně 300 000 Kč a max. 80 % tržní ceny nemovitosti.

Doba splácení Dobu splácení si můžete zvolit sami a to od 5 až do 30 let. Úrokovou sazbu si můžete smluvně zafixovat na dobu 1, 3, 5 a 10 let. Splácení hypotéky probíhá pravidelným inkasem přímo z běžného účtu vedeného u GE Money, den si zvolíte sami. Výše měsíční splátky zahrnuje jistinu i úrok.

Než kontaktujeme banku ohledně hypotéky Než navštívíme GE Money měli bychom si připravit odpovědi na otázky: K čemu hypotéku využít? Co chci hypotéku financovat? Jak vysoká je investice do nemovitosti? O jakou výši hypotéky mám zájem? Kdo bude žádat o hypotéku?

Co je potřeba ke schválení hypotéky? doklad totožnosti – občanský průkaz + druhý doklad totožnosti (řidičský průkaz, cestovní pas) výpis z běžného účtu doklad o trvalém příjmu doklady o nemovitosti (list vlastnictví, snímek z katastrální mapy, odhad nemovitosti)

Sazby Výše úvěru k hodnotě zástavy Úrokové období a min. úroková sazba v p. a. 1 rok 3 roky 5 let 10 let 0 % – 85 % 4,89 % 4,29 % 4,49 % 5,59 %