INSTAGRAM KOLÁŽE.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_32_INOVACE_ZIK_III-2_17
Advertisements

JÁ A MOJE ŽENA.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Optické klamy profesora Lahvičky.
Oslavy 96. výročí vzniku samostatného Československa.
Střední průmyslová škola strojnická Olomouc, tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „Učíme moderně“ Registrační číslo projektu:
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Digitální učební materiál
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Word – Zásady psaní textu
Moderní umělecké směry KUBISMUS
Když na rozhraní dvou prostředí dopadají dva paprsky různých barev (např. červený a fialový) pod stejnými úhly dopadu, budou úhly lomu obou paprsků různé.
Barva Jak vybrat barvy.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: duben.
Úprava digitálních fotografií Terezie Svobodová. => cesta mezi fotoaparátem a tiskem…
Hopfieldova asociativní paměť. Topologie sítě 1 vrstva zároveň vstupní i výstupní mezi neurony existují všechny spoje (kromě smyček)
Počítačová grafika.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Popis a ovládání Plocha I
Internet ale velmi výrazně slouží i pro komunikaci, přičemž jednoznačně nejpoužívanějším komunikačním prvkem je . Význam slova lze přeložit.
Ladislava Dolhá a Jiří Mádl tancovali pro Laďčinu sestru, která utrpěla autonehodu. Chtěla pro ní vytancovat léčbu v lázních. Nejdřív to měla být drahá.
Téma: Úvod do Corelu Photo Paint -11. díl
Lom světla Oskar Takáč Stanislav Ječmínek. informace Lom neboli refrakce je přechod světla rozhraním dvou optických prostředí, při kterém se paprsek láme.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Spojování řetězců Spojování řetězců Pro spojování řetězců se používá operátor Pro spojování řetězců se používá operátor. (tečka). V jiných jazycích se.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Oko.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslav Zavadil. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Státní symboly ČR N á zev sady: Výuka občanské nauky v 2. ročníku odborného.
Grafický editor GIMP (8) Mgr. Jaroslav Zavadil, Gymnázium Šternberk  vyvážení barev  napodobení černobílé fotografie Dostupné z Metodického portálu
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika ročník III
Pořadové číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Šablona č.: III/2 Sada č.: 2 Datum vytvoření: Datum ověření: Pro ročník: šestý Vzdělávací.
PIXLR − ONLINE GRAFICKÝ EDITOR (1) ANEB NEJLEPŠÍ VĚCI JSOU ZADARMO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslav Zavadil. Dostupné.
Nechcete nikoho ochu­dit o svá moudra, názory a famózní řeč? PRESENT.ME.
Základy úpravy digitální fotografie Úprava vyvážení bílé.
Název školy: ZŠ A MŠ ÚDOLÍ DESNÉ, DRUŽSTEVNÍ 125, RAPOTÍN Název projektu: Ve svazkové škole aktivně - interaktivně Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Státní symboly Vlastivěda 5.ročník Zpracovala: Mgr.Dana Kučerová.
Putování studentů Akademie třetího věku OS TOTEM za pramenem řeky Úhlavy započalo na nádraží Špičák.
Masky vrstev Nástroj vhodný pro úpravu a retuš fotografií.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
Informační a komunikační technologie 11. WIN - pracovní plocha Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Jak sestavit dokument v Apstr 4
6. Pilování tvarových ploch
Název společnosti Produkty a služby
Proč pít kohoutkovou vodu?
Základní úpravy barev v Adobe Photoshopu
Grafický editor GIMP (8)
KIV/ZD cvičení 4 Tomáš Potužák.
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 6: Kde je?
Inf Barevné ladění dokumentů
Konstrukce trojúhelníku
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Vlastnosti trojúhelníku
Digitální učební materiál
Základní úpravy barev v Adobe Photoshopu
Typ klienta.
Základní úpravy jasu v Adobe Photoshop
Matematika Variace.
Konstrukce trojúhelníku
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
AUTOR: Jiří Toman NÁZEV: VY_32_INOVACE_06_10 Síla a její měření-test
Moje prázdniny Markéta Školová.
Datové referáty Apstr4.
Horácká galerie Nové Město na Moravě
Střední škola obchodně technická s. r. o.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Transkript prezentace:

INSTAGRAM KOLÁŽE

TŘI FOTKY VEDLE SEBE Dbejte na to, aby každá fotka z koláže působila sama o sobě jako celek. Koláž může spojovat na první pohled nepodstatný detail (např. stuha, podklad jako je stůl). Pozor, u kolážových fotek nepřidávejte IG filtry, ale nahrávejte je už upravené. Nikdy totiž netrefíte stejnou intenzitu IG filtru a koláž nevypadá profesionálně. Pokud nechcete mít koláž rozbitou, mějte v zásobě vždy fotky, které můžete nahrát během pár hodin, abyste koláž opět spojili, nebo nahrávejte pouze tyto koláže. Koláž spojuje červená stuha. Při nahrání další fotky koláž sice ztrácí integritu, ale každá fotka sama o sobě působí dobře. Koláž spojuje podklad. Zde ukázka toho, když filtrujete každou fotku zvlášť na IG a ne v počítači – prostřední fotka je mnohem tmavší a koláži je to spíš na škodu.

DVĚ FOTKY NAD SEBOU Nejpraktičtější koláží jsou fotky nad sebou. Nahraje se spodní část, pak jiné dvě nesouvisející fotky a třetí nahraná fotka je vršek koláže. Výhodou je, že se koláž s každou další nahranou fotkou posouvá a je vlevo – uprostřed – vpravo. Pozor, nemazat žádnou ze dvou fotek, které jsou mezi koláží, jinak se koláž rozjede.

KOLÁŽ ZE ŠESTI FOTEK Nejmíň praktická, a proto nejefektivnější  , je koláž ze šesti fotek. Zde, pokud ji chcete mít celistvou, je třeba pak nahrávat ne jednu další, ale tři další fotky. Pokud tedy klient strašně moc koláž chce a jistě bude chtít šestifotkovou, vysvětlete mu, že se tato koláž zjeví vždy po nahrání tří fotek a klient chce obvykle jednu fotku týdně, tudíž tuto koláž bude mít jednou za měsíc. Doporučte mu koláž dvou fotek nad sebou a můžete mít tři takové koláže vedle sebe.

KOLÁŽ Z KOLEKCE FOTEK Stejného efektu jako je koláž, dosáhnete pomocí sady fotek jednoho zboží. Můžete ho ukázat z různých úhlů, spojit je barvou, nebo prostředím. Nahrávejte buď tři vedle sebe, nebo si můžete určit, že prostřední pruh budou koláže dvou fotek nad sebou, v pravém pruhu budete mít bílé fotky a v pravém pruhu černé fotky. Vše působí promyšleně a je vidět, že dbáte o ucelený vzhled účtu.