Zdenko Reguli Lucie Mlejnková

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
Advertisements

Řízení lidských zdrojů
PROČ PROJEKT VZNIKL? Projekt reaguje na: zvyšující se požadavky znalostní společnosti rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí.
Rozmisťování, propouštění a penzionování pracovníků
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Příprava na hodinu dějepisu, organizace výuky dějepisu
VLED Vzdělávání v lesnických disciplínách. Podstata projektu Vytvoření unikátního vzdělávacího kurzu s 10 studijními programy se zaměřením na lesnické.
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PERSONALISTIKA Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Rámec kvalifikací VŠ vzdělávání Tomáš Fliegl, Odbor VŠ, MŠMT
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
Typologie vyučovacích hodin v ekonomickém vzdělávání, použitá kritéria a závěry pro zvyšování kvality výuky © prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Měření tepla Miroslava Maňásková.
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Diverzifikace vysokého školství – nové výzvy Michal Karpíšek Seminář „Hodnocení kvality vysokých škol“ Telč, 28. dubna 2011.
Právní informatika 1 Cvičení 1.
Seminární práce Mgr. Bc. Radka Burketová N_TiM/pMPH
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Anglické standardy při psaní projektu Osnova kurzu
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Katedra didaktiky ekonomických předmětů VŠE v Praze DIDAKTICKÁ SLOŽKA STANDARDU UČITELE ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ Miloslav Rotport Kostelec nad Černými lesy 27.
Distanční vzdělávání na VŠFS
Vítáme Vás na Pedagogické fakultě
2OP484 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP484 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Metody knihovnické práce (VIKBA04)
Závěry ze semináře k problematice strukturovaného studia učitelství KONFERENCE „STRUKTUROVANÉ STUDIUM UČITELSTVÍ“ v Srní.
ZÁKLADY DIDAKTIKY SPORTOVNÍCH HER OSP
2. B – Bi, Děj  Žáci plní jednotlivé povinné aktivity  Každý úkol je hodnocen body  Hodnocení splněných aktivit – přidělením kladných bodů  Nesplnění.
FSpS MU Androdidaktika Mgr. Lucie Mlejnková. Literatura Hroník, F.: Rozvoj a vzdělávání zamestnancu. Praha, GRADA 2007 Koubek,J.: Řízení lidských zdroju.
BPH_EKOR Ekonomika organizací podzim 2011
Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
ASEBS, 4. sem..  Didaktická technika v sebeobraně  Přednáška a cvičení ▪ Ochranné pomůcky ▪ Cvičné zbraně  Projekt profesní sebeobrany  Projekt, jeho.
Kurikulum, metody výuky, didaktická technika
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty vojenského leadershipu Registrační.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
Pracovníci ve zdravotnictví a řídící pracovníci ve zdravotnictví - resortní analýza potřeb pracovníků jednotlivých profesí a oborů s výhledem do roku 2015.
Sociálně-právní ochrana dětí Úvod do předmětu Ukončení: klasifikovaný zápočet Požadavky k zápočtu: 80% účast na seminářích aktivní práce na seminářích.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Poznáváme hodiny.
Síť podpory nadání. Poslání Sítě Vytvářet prostředí pro systematickou péči o nadané žáky a studenty prostřednictvím sdílení informací a příkladů dobré.
2OP483 Manažerská informatika 3ÚvodSnímek 1 2OP483 Manažerská informatika 3 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
Prezentace projektu EU peníze školám ZŠ Liberec, Dobiášova, příspěvková organizace Mgr. Ivo Svatoš.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Zásady správné prezentace VY_32_inovace_01_infprezentace_06 Vypracovala: Mgr. Lucie Bernátová Datum: prosinec 2013 Předmět:Informační technologie Ročník:7.
Národní ústav odborného vzdělávání Aktuální úkoly v příštím období Jitka Pohanková Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol Špindlerův Mlýn,
ASEBS, 4. sem..  Široké chápání profesní sebeobrany a jejího projektování  Samostatná práce  Schopnost integrovat znalosti  Pochopení problému v širších.
22F200 Manažerská informatika
Obecná didaktika ÚVOD.
Marketing sportu bp 2086.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Důležité aplikace v IS MU
Cvičení z geografie průmyslu
Zdenko Reguli Lucie Mlejnková
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Zadání seminární práce Marketing velké sportovní akce
Struktura a plán semestru
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
5. Rodina jako výchovný činitel, předškolní pedagog
Týmové práce 2015: Tester adaptérů
Informace k PP2 a semináři
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU 60 minut 60 sekund 1 hodina 1 minuta 1 h 1 min
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Stáže M.F.T.A.P. ze dvou pohledů Lucie Mezníková Magistrát města Brna
Transkript prezentace:

Zdenko Reguli Lucie Mlejnková Seminární práce Zdenko Reguli Lucie Mlejnková

Seminární práce Podmínky k přijetí (kvalifikační předpoklady) Profesní vzdělávání v organizaci Institucionální profesní vzdělávání Profesní organizace

Struktura práce Popis bezpečnostní složky (legislativa, úkoly, atd.) Struktura bezpečnostní složky (organizace, instituce) Hlavní část práce podle zadání Závěr Reference Odevzdat do odevzdávárny předmětu do 30. 11. 2014

Prezentace Cca 20 min. Využití didaktické techniky Aktivní zapojení studentů

Prezentace Podle rozpisu 2 studenti / hodina