Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace k PP2 a semináři

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace k PP2 a semináři"— Transkript prezentace:

1 Informace k PP2 a semináři
Podzimní semestr 2016

2 Obsah PP2 Struktura PP2, požadavky na ukončení předmětu
Rámcový vzdělávací program pro předškolní vzdělávání 21.9. 5.10. – samostatná práce (RVP PV a Individualizace v PV, odborné časopisy) Cíle a obsah vzdělávání (kompetence, vzdělávací oblasti, Bloomova taxonomie) a Individualizace (typy inteligencí) Organizace vzdělávání dětí předškolního věku v ČR, organizační formy Lucie Grůzová Konstruktivistické přístupy 9.11. Motivace Metody práce s dětmi, učení Lucie Grůzová Podmínky vzdělávání Lucie Grůzová Dokumentace školy, odborné časopisy Vlastní hodnocení školy Návaznost předškolního a základního vzdělávání 7.12.

3 Přinést anotace přečtených publikací (ne stejných jako do KPV1) - přiložit je do portfolia
Záznam z pedagogické rady Hospitační záznamy Zkouška z PP2

4 Požadavky na zápočet SPP2
80% účast na seminářích Vypracování seminární práce „Recenze článku v odborném periodiku“ ( elektronicky), lze i ústně

5 Úkol pro samostatnou práci:
Zjistit, jaké existují časopisy pro oblast předškolního vzdělávání (mateřské školy) a prostudovat jejich obsah, zaměření Zjistit, zda existují webové stránky pro oblast předškolního vzdělávání Seznámení s RVP PV Úkol pro samostatnou práci:

6 Úkoly: Nosit zápisy z praxí (deník praxe, hospitační záznamy)
Ofotit RVP PV – mít na seminář vždy s sebou Poznámky z praxí, dotazy… řešit na seminářích (i z jiných předmětů – oborových didaktik) Nahlédnout do plánování TVP, pořídit jeho kopii, včetně hodnocení Pořídit 2 záznamy z hospitace (přetrvávající úkol z PPP1) Navštívit pedagogickou radu (přetrvávající úkol z PPP1) Alespoň jednou navštívit mateřskou školu v odpoledních hodinách (oběd, odpolední odpočinek…)


Stáhnout ppt "Informace k PP2 a semináři"

Podobné prezentace


Reklamy Google