Typ klienta.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentace pro klienty Svět se hroutí! Ustojím to?
Advertisements

Označeno za nejlepší roku Jestli si myslíš, že snad nejsi šťastný, podívej se na ně...
Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si zbytečně rozbíjeli hubu. aby.
Jak na to, aniž bychom se zničili
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
1 Týmová práce TYMP1/ C3 Komunikace (nejen) v týmu. Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV MARKETINGOVÝCH.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Time management.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Poslání, principy a metoda skautingu
Jdeme do hloubky: týdenní report
Vize, Strategie, Cíle.
KDYŽ RODIČE ZESTÁRNOU 8 Clickar.
Efektivnost řídící práce
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Jak na úspěšné projekty Ivana Brabcová
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Ing. Jan Doležal Odborná skupina pro predikci a optimalizaci projektů, VŠE SE MĚNÍ „Kdo nemyslí na budoucí, bude poděšen blízkým.“ (Konfucius)
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Psychologie sportu stolního tenisu a tenisu obzvlášť Vojtěch Kaplan O4A.
Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/ Profil Škola 21.
Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Člověk se nědy zeptá proč...???
Otče, odpusť mi, já jsem zhřešila Řekni mi, dcero, jaké jsou Tvé hříchy?
Databázové systémy Přednáška č. 6 Proces návrhu databáze.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
VY_32_INOVACE_PSYPS12060ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Seznam.cz – závazek úspěchu? … najdu tam, co neznám ! Tomáš Búřil,
Volba mezi současnou a budoucí spotřebou
Specifický typ osobnosti
VY_32_INOVACE_PSYM25560ZAPBOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Východiska úkolově orientované supervize
Time management.
1. Vzácný dar svůj, živou víru, | Pane můj, mi zachovej, | na plnou ji uveď míru, | čeho třeba ještě dej! | Co jsem bez tvé víry v tebe? | Nad propastí.
Projektový cyklus, analýza SWOT
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Zkušenosti české a slovenské veřejnosti se systemickými konstelacemi - výsledky pilotního průzkumu PhDr. Vojtěch Černý, Ph.D. Mgr. Kateřina Grofová.
Absolventi na trhu práce
 Příprava  Obecný záměr (současný stav, roční cíle oddílu)  Chytrý cíl (výchovný)  Atraktivní prostředek – naplnění cílů  Příprava plánu (název, termín,
10 mýtů o kráse, které Vám ubírají sebevědomí
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 11 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
VY_62_INOVACE_ Název výukového materiálu: Termínovaný vklad Autor: Mgr. Pavla Rosyvková Datum: Duben 2013 Předmět: Finanční gramotnost Cílová.
Autorita Schopnost získat si respekt podřízených. Rozlišujeme formální, neformální a odbornou autoritu Autoritativní styl řízení Styl řízení založený.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
PREZENTUJÍCÍ Registry ve veřejné správě Mgr. David Marek
1 Základní škola Ostrava, Kounicova 2, příspěvková organizace Registrační číslo projektu – III/2 – CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu - Moderní.
Osobní bezpečí Název školy: ZŠ Salvátor Název školy: ZŠ Salvátor Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název výstupu:
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Člověk a zdraví Vysvětlení pojmu ASERTIVITA
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Co musím udělat, pokud se chci zúčastnit?
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
KVĚTINY “M” VÁM NABÍZEJÍ
INSTAGRAM KOLÁŽE.
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Komunikační a prezentační dovednosti / C2
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Podpůrná opatření včera, dnes a zítra
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Uvádění her.
Transkript prezentace:

Typ klienta

Nejsem si jistý, co vlastně chci Řekne vám jednu věc po telefonu a za hodinu vám v emailu popíše úplně něco jiného, osobně zase něco jiného Sepište s klientem všechny požadavky s tím, že toto směřování k plnění je závazné. Jakékoliv další budoucí požadavky, které výrazně mění směr vývoje zadání, zamítněte.

Myslel jsem, že na to mám nárok Snaží se z vás při každé příležitosti dostat o něco víc, než na co má nárok. Často má požadavky na zvětšení rozsahu prací s tím, že je to v dohodnutém plnění. Stanovte si s klientem pevný rámec, který bude obsahovat činnosti, které vykonáváte v rámci stanoveného úkolu. Veškeré práce nad tento rámec si kontrolujte a určujte sami.

Potřeboval jsem to mít hotové včera Nemá moc představu o čase. Myslí si, že přijít s požadavkem = hotová práce. Pokud má klient nereálná očekávání, tak mu vysvětlete situaci a vraťte ho zpět do reality.

Všechny moje požadavky jsou maximálně naléhavé Klient věří, že je jediným klientem, kterého budete vyřizovat, a proto si zaslouží stoprocentní pozornost. Dohodněte si s klientem harmonogram plnění úkolů a dodržujte ho. Můžete mu pak kdykoliv dokázat, že jednáte podle plánu. Také mu vysvětlete, že máte více klientů, ne jen jeho.

Není žádný termín dokončení – počkejte, vlastně je a je to zítra! Je velmi těkavý a neví rozsah a skončení úkolu. Sjednejte jasný termín již při požadavku. Odmítejte dodatečné požadavky.

Je mi to jedno, dělejte si cokoliv chcete Klient dává od všeho ruce pryč a neposkytuje důležité informace, buď se nevyzná nebo neví. Využijte svobody, kterou vám poskytuje. Pokud se však jedná o zásadní změny, tak je vždy s klientem konzultujte a získejte jeho souhlas.

Starám se tak moc, až to bolí Klient má již dopředu vymyšlené velmi specifické řešení úkolu, které vám nedává moc prostoru pro správné plnění. Už má vše do detailu promyšlené a nechce uhnout. Ujistěte se, čeho přesně chce klient dosáhnout. Pokud jím navrhované řešení nebude vhodné, nebojte se mu to vysvětlit a rozmluvit. Je-li to nerealizovatelné, odejděte.

Nevím, co chci, ale tohle to rozhodně není Klient neví, co přesně chce. Ale rozhodně nechce nic z toho, co mu navrhujete. S takovýmto klientem je nejlepší vůbec nespolupracovat. Nebo lze využít „vyšší princip“.

Co by mne to stálo? Klient je extrémně úzkostlivý ve věcech čerpání peněz. Stanovte si s klientem pevný úkol, který bude obsahovat činnosti, které vykonáte Pokud bude chtít cokoliv nad rámec, tak si musí připlatit. Pokud si připlatit chtít nebude, tak se nebudou jeho dodatečné požadavky realizovat.