Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.timdvadva.net Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.timdvadva.net Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno."— Transkript prezentace:

1 www.timdvadva.net Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno v háji, uhuhú! Já přitom ale velkou kliku mám, že v tom kolotoči totiž nejsem sám. 1. Mě nezajímá žádný horoskop, a kačkou nehážu si hop anebo trop, život přece není hříčkou náhody, to má nesporně své jisté výhody.

2 www.timdvadva.net Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno v háji, uhuhú! Já přitom ale velkou kliku mám, že v tom kolotoči totiž nejsem sám. 2. Já vím, kdo na dráhu mě vypustil, kdo mi dává směr a jaký je můj cíl. On mě na mé pouti vždycky provází, proto máloco mě na ní rozhází.

3 www.timdvadva.net Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno v háji, uhuhú! Já přitom ale velkou kliku mám, že v tom kolotoči totiž nejsem sám. 3. Já vím, že Bůh mě ve své ruce má, a tím je moje cesta určená. A až tu svoje kosti zanechám, domů přivítá mě s Otcem Ježíš sám.


Stáhnout ppt "Www.timdvadva.net Můj život je jak pestrý kolotoč, chvíli vzhůru – pak zas dolů, nevím proč, jednou se mi daří, výsknu si "juchú", potom bum – a všechno."

Podobné prezentace


Reklamy Google