TŘI PROJEKTY V JEDNOM.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GOETHE-INSTITUT Němčina pro bystré hlavy / Deutsch für helle Köpfe Kreativně k jazykové výuce Pátek, 19.listopadu 2010 Mgr. Štěpánka Laňová.
Advertisements

PROJEKT „ AGENT“ Registrační číslo projektu: CZ.1.07./2.4.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Kraje České republiky Porovnání krajů České republiky dle ekonomických údajů a údajů o obyvatelstvu Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Souřadnicová síť, určování zeměpisné polohy
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Velká písmena Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo projektu:
© ABB Group September 27, 2016 | Slide 1 Spolupráce NNO a firmy Pohled dárce Magdaléna Boušková, ABB s.r.o., Workshop,
VY_32_INOVACE_AUT1_11 Kategorie a druhy motorových vozidel.
Komunikace Že si nerozumíme, je normální. Že si porozumíme, je zázrak. neznámý autor Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
Soutěž o informační centrum roku. Čtyři roky úspěšné spolupráce První soutěž ve spolupráci s vydavatelství VLTAVA- LABE-PRESS proběhla v roce 2009 Od.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
Ing. Ladislav Sýs vedoucí oddělení správy povodí Ministerstvo zemědělství w w w. v o d a. g o v. c z w w w. w a t e r. g o v. c z w w w. v o d a. g o v.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Rozpis rozpočtu a normativy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. června 2011 Monika Čermáková.
I. Literární exkurze II. Sout ěž e III. Projekt Mladé fronty Dnes IV. Č tená ř ské dílny V. Literární ve č ery.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Projekt „Systém podpory prevence vybraných nádorových onemocnění v ČR - Screeningové programy“ Financováno z Integračního operačního programu (IOP) ( )
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_ZV_3_KRE_19_SPRAVNI_PRAVO.
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Setkání zástupců 1. ročníků
NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ
Výsledky přijímacího řízení
Ing. Kateřina Lichtenberková
Internet.
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Ekonomika Finanční řízení neziskových organizací 3.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Seminární práce ČESKO – SLOVENSKÁ MIGRACE PO ROZDĚLENÍ ČESKOSLOVENSKA
Název vzdělávacího materiálu
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Název projektu: Moderní škola
Datum: Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ. 1
Informační a komunikační technologie Informatika Operační systémy
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Digitální učební materiál
Název projektu: Moderní škola
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 3. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Středočeský kraj Pravidla soutěže = poznávací soutěž = START!
Proxy server a Firewall
Zákon o koncesních smlouvách a koncesním řízení ( koncesní zákon) – č
Znáš dobře mluvnici? Hodnocení testu
Významné normy Bibliografické citace - obsah, forma, struktura ČSN ISO 690 Úprava písemností psaných strojem nebo zpracovávaných textovými editory ČSN.
Zlata Houšková, Vít Richter
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
TŘÍDNÍ SCHŮZKY přihlášky na SŠ leden 2016
Informace k přijímacímu řízení na střední školy
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Mezní stavy materiálu Ivo DLOUHÝ - ÚFM AVČR, Žižkova tel.: Libor PANTĚLEJEV – A3/ tel.:
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
ASISTENT PEDAGOGA V MALOTŘÍDNÍ ŠKOLE
Dějepisné soutěže pro SŠ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Celostátní seminář ředitelů středních průmyslových škol
Vzájemná poloha dvou kružnic
Kondiční cvičení v tělocvičně Překážková dráha
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Informační a komunikační technologie Informatika
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Počítač ve škole a MŠMT Mgr. Jaroslav Faltýn
Definiční obor funkce Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Podpora polytechnického vzdělávání
Diagnostika dítěte předškolního věku
Transkript prezentace:

TŘI PROJEKTY V JEDNOM

www.eurorebus.cz

Co je Eurorebus www.eurorebus.cz Eurorebus je tradiční celostátní vědomostní soutěž (dále jen Soutěž): pro žáky a studenty od 6. tříd základních škol (11 let) po maturitní ročníky (19 let) registrovaná Ministerstvem školství České republiky s patnáctiletou nepřetržitou historií s plošným dopadem do většiny základních a středních škol v ČR Soutěž je rozdělena: do tří návazných typů – Soutěž jednotlivců, Soutěž školních tříd, Soutěž škol do tří věkových kategorií – Základní škola 01, Základní škola 02, Střední škola do dvou základních organizačních fází – korespondenční náborová fáze a selektivní fáze veřejných kol Soutěž disponuje řadou komunikačních nástrojů Internetový portál (www.eurorebus.cz) a časopis (Soutěžní zpravodaj) pro žáky a studenty; časopis (Dnešní svět) a portál (www.dnesni-svet.cz) pro pedagogickou veřejnost; mediální partnerství s veřejnoprávními i komerčními médii a další.

Eurorebus – počty soutěžících www.eurorebus.cz Eurorebus – počty soutěžících Soutěže se pravidelně zúčastňuje: V Korespondenční fázi se každoročně nově adresně registruje přes 25 000 soutěžících. V dlouhodobém registru je průběžně adresně evidováno přes 65 000 soutěžících z více než 2500 základních a středních škol; výchozí portál na adrese www.eurorebus.cz v minulém školním roce 2010/11 (16. ročník Soutěže) navštívilo přes 400 000 návštěvníků; zobrazených stránek portálu bylo 5 400 000, průměrný počet zobrazených stránek byl 13,5; průměrná doba setrvání na portálu byla 10,5 minuty. Do série veřejných kol Soutěže školních tříd a Soutěže jednotlivců postupuje 1 100 školních tříd a 1 100 jednotlivců. Série veřejných Krajských kol Soutěže školních tříd probíhá každoročně v 11 krajských městech ČR. Série veřejných Krajských kol Soutěže školních tříd a Soutěže jednotlivců se zúčastňuje 3 300 reprezentantů 1 100 školních tříd, 1 100 jednotlivců v Soutěži jednotlivců a až 1 000 vyučujících základních a středních škol z celé ČR.