Icq Jan Nehyba.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nám škodí na internetu
Advertisements

Icq Zuzana Jírová.
Elektronická komunikace
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 9 Autor: Bc. Pavel Šiktanc – posílání příloh Jak poslat em celý soubor?
Mobilní aplikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_237 AutorMgr. Romana Rybiařová.
… v bezpečí silného teamu! Jabber/XMPP – výhody a úskalí otevřeného IM protokolu Jan Pinkas Administrátor Jabbim HumboldTec spol.s r.o. 26.října 2007,
VY_32_inovace_01_infpojmynet1_01 Vypracovala: Mgr. Lucie Bernátová Datum: leden 2013 Předmět:Informační technologie Ročník:7. ročník Škola - adresa:Základní.
1 Aplikovaná informatika - Alternativní síťová komunikace Aplikovaná informatika Opakování tématu - cvičení - Alternativní síťová komunikace ZEMÁNEK, Z.
, KOMUNIKAČNÍ NÁSTROJE. Elektronická pošta, zkráceně , je způsob odesílání, doručování a přijímání zpráv přes elektronické komunikační.
1/1/ Rozšíření aplikace FatRat Luboš Doležel Vedoucí práce: Ing. Jan Žďárek, PhD. Oponent: Ing. Tomáš Kadlec
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Český internet.  Současnou podobu českého internetu vytvořili z 99 % Češi, i když je dodnes většinou považován za něco mezinárodního nebo globálního.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Josef Ledvoň. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Open-Source programování RM35OSP Tomáš Procházka ČVUT FEL 2014/2015.
EU_62_A_sada 1_11_M_Na poště_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Prezentace.
Co je to skype ? je peer-to-peer program, umožňuje provozovat Instant messaging, internetovou telefonii(VoIP), videohovory a přenos souborů instalace.
Formáty souborů (neboli typ souboru) obvykle určuje význam dat v elektronickém souboru. Existuje množství různých formátů, přizpůsobených pro ukládání.
Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast Vzdělávání v informačních a komunikačních technologiích.
Využití ICT pro rozvoj klíčových kompetencí CZ.1.07/1.5.00/ CZ.1.07/1.5.00/ Střední odborná škola elektrotechnická, Centrum odborné přípravy.
FINANČNÍ GRAMOTNOST POPIS FUNKCÍ CENTRÁLNÍ BANKY.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr. Petra Šandová Název: VY_32_INOVACE_5B_INF3_16_ Téma: pro 4.,5.ročník ZŠ, vytvořeno:
Síťové operační systémy OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
Tvorba WWW stránek. Obsah Princip fungování WWW Současné trendy Zásady tvorby WWW stránek Netiketa.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace AUTOR:Mgr. Jiří Kolář NÁZEV:VY_32_INOVACE_08B_15_Sítě_internet2 TEMA:HARDWARE A SOFTWARE.
INTERNET. Internet je celosvětový systém navzájem propojených počítačových sítí, ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Radek PLATZER e-tržiště GEMIN.
Software =je v informatice sada všech počítačových programů používaných v počítači, které provádějí nějakou činnost. - Software je protiklad k hardwaru,
Způsoby připojení k internetu
29.1 Internetová komunikace
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Internet komunikace.
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_12
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Obchod a význam obchodu
Internet.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Facebook.
Irena Baranayová Knihovna společenských věd T.G. Masaryka
INFORMATIKA – použití počítačů
Univerzita Palackého, Olomouc Petra Martináková
Inf Počítač a lidé s handicapem
Cvičení 7 TEST
Komunikační model TCP/IP
INTERNET Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
ČEHO JE VÍC? ZRAKovÉ VNÍMánÍ.
Teoretické pojmy z výpočetní techniky
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Prevence kyberšikany Veronika Skřenková.
SOFTWARE OSOBNÍHO POČÍTAČE
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_13
Socialní síť.
Základy medicínské propedeutiky pro speciální pedagogy v českém znakovém jazyce Bc. Daniela Tesaříková Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště.
Herní zařízení-tablety
VY_32_INOVACE_6_5_Operační systémy
Jednotná informační brána jako studnice informací pro lékaře
Lexikon veřejné správy ČR
Čo je IM História Prehľad klientov, ICQ
Lotus Notes Lotus Notes Alena Málková
Aktualizace úrokových sazeb u komerčních úvěrů
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
3. Odborná literatura, její zdroje na internetu a PřFUK
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
prezentace informačního systému
Software Mgr. Václav Chvál.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Transkript prezentace:

Icq Jan Nehyba

ICQ, celým názvem I Seek You [áj sík jú], je software pro instant messaging využívající protokolu OSCAR. Program byl vyvinut izraelskou firmou Mirabilis a vydán v roce 1996, o dva roky později, byl software i protokol prodán společnosti AOL.

Funkce programu ICQ zahrnují posílání textových zpráv, offline posílání zpráv, chatování ve více uživatelích, omezené odesílání SMS zpráv zdarma, posílání souborů, pohlednic a multiplayerové hry převážně v technologii Flash. Nynějším vlastníkem je firma Digital Sky Technologies, která ICQ koupila v roce 2010 od firmy AOL za 187,5 miliónu dolarů. V Česku zajišťuje podporu, oficiální překlad a prezentaci klienta ICQ firma a portál Atlas.cz a Centrum.cz patřící do skupiny Centrum Holdings.

Dalším produktem společnosti ICQ je webový klient s názvem ICQ2Go, má minimální množství funkcí. Verze je naprogramovaná ve Flashi, starší verze používá Javu. ICQ také vyvinula alfa verzi programu Compad, experimentálního klienta podobného ICQ, který není dostupný pro celý svět. Zdroj:Google Wikipedie