Trouby Tf / Tp a Td.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Advertisements

Microsoft Word 2010 I. Spuštění aplikace Wordu Popis prostředí Základní editace textu VY_32_INOVACE_52_MS_Word_ I.
Používání hlavního panelu
Název projektu : Modernizace výuky Grantový projekt : CZ /1. 1
Ukázková data grafická jsou majetkem IMIP. Popisná data jsou fiktivní.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k používání skupin odpovědí.
Tutoriál EDS možnosti přizpůsobení Pro administrátory support.ebsco.com.
Informační a komunikační technologie
Ovládací jednotka AZJ 530 Přepínač „FUNKCE“ Osvětlení
Řez písma (práce s textem-tři základní řezy)
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
INFORMATIKA 9. ročník. 3.hodina Navigace – tlačítko ZPĚT.
Tabulkový procesor – Excel Základní operace s buňkami.
Excel – editace ( formát ) buněk
GarageBand_1 Ing . Irena Uluçay.
Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT
Základní vstupní zařízení
MICROSOFT EXCEL 2..
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Ovládání prezenčního systému Auly. Ovládání pomocí touch panelu Celý prezentační systém se ovládá pomocí dotykového displeje (touch panelu) viz.foto.
Téma: Vektorizace obrázků -10. díl
Základní operace v OS 2011.
OPERAČNÍ SYSTÉM WINDOWS
Provozní displej Diagnostický displej Bliká při zahřívání displeje
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Word – úprava textu Ing. Bohumil Bareš.
ISO PROGRAMOVÁNÍ Frézování
5,6. hodina ZÁKLADY KRESLENÍ: Jednotky Modelový a výkresový prostor
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Na hlavním panelu najdeme nejdůležitější tlačítko v počítači – START. Pomocí nabídky START spouštíme programy, aplikace a hry, spravujeme a vypínáme.
Vítejte při prezentaci některých zajímavých vlastností slovníků Lingea Lexicon. Mezi stránkami můžete přecházet pomocí kláves, myší nebo počkat na automatické.
Základy práce s programem
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
WINDOWS VISTA.
Pracovní prostředí počítače
Podmíněné příkazy jednoduché bVbVbVbVytvořené jednoduché tabulky bJbJbJbJednoduché opravy údajů bPbPbPbPodmíněné zadávání údajů.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 kopírování a vkládání
Převod na černobílou fotografii VY_32_INOVACE_GR_792.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
Monitor neinvasivního měření krevního tlaku & digitální pulsní oxymetrie Rychlý průvodce.
1 IRIS Europe 3 – Implementation of River Information Services in Europe The European Union's TEN-T programme supporting …
Prezentace Powerpoint 1 Prezentace vznikla v rámci projektu Škola 21. století, reg. číslo: CZ.1.07/1.3.06/ , který realizuje ZŠ a MŠ Lomnice nad.
Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu.
PLC Sekvenční logika. RS Klopný obvod (paměť)  Přivedením log. 0 na vstup S (set) se nastaví Q = 1  Q zůstane 1 i po změně vstupu S na log.1 (pamatuje.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Bc. František Vlasák, DiS. Název materiálu: VY_32_INOVACE_IKT.7.Vl.19_Funkce_klaves.
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu: SŠ spojů a informatiky Tábor Milan Adámek VY_32_INOVACE_AS1 CZ.1.07/1.5.00/ Moderní škola.
1 RPS SW Department | 6/14/2005 | © Robert Bosch GmbH reserves all rights even in the event of industrial property rights. We reserve all rights of disposal.
MIREL verze 3 ZSSK Svoboda, rev
Přejmenování, mazání, kopírovaní, přesun, vysypání koše
Digitální učební materiál
2 bezpečnostní skla dvířek
Ochlazování trouby a dvířek
Vypracoval-Matěj Šmíd
OKNa/ práce s oknem ve windows
Základy práce s programem
Myš Pravé tlačítko Levé tlačítko
Animace v aplikaci PowerPoint 2007
Pracovní prostředí počítače
Základy práce s programem
Kofigurace & napájení Windows
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Microsoft Excel Funkce Když. Microsoft Excel Funkce Když.
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
2 bezpečnostní skla dvířek
Transkript prezentace:

Trouby Tf / Tp a Td

Trouby Konfigurace programátoru Tf Trouby s otočným rožněm a bez V souvislosti s použitím stejného programátoru v troubách s rožni a bez, po každé výměně programátoru nutno zkontrolovat dostupné funkce pečení. Trouba musí být v pohotovostním režimu (STAND BY). Stiskněte a přidržte senzory a a současně a podržte. V okně, které se objeví, můžete aktivovat nebo deaktivovat funkci rožně. Standardně je pozice kurzoru nastavena na pozici „Ano“. Stisknutim senzoru a můžete změnit nastavení a přijmout senzorem Po výběru a přijetí nastavení se automaticky zapnou tělesa a světlo. Vypněte to stisknutím a přidržením senzoru .

Trouby Konfigurace programátoruTf/Tp Režim DEMO ProgramátorTf/Tp můžete zadat do režimu demo Trouba musí být v pohotovostním režimu (STAND BY). Stiskněte a přidržte senzory a a současně stiskněte a podržte . Trouba přejde do režimu DEMO ( ikona v pravém dolním rohu) Demo režim je zapnutý což bude potvrzeno pípnutím. Tělesa jsou odpojené. Pozor: Musíte stisknout senzory a současně. Pokud ne, režim se vám nezapne. Stiskněte a přidržte senzory a a současně stiskněte a podržte . Držte tyto tři senzory dokud nezmizí nápis DEMO. Demo režim je vypnutý a tělesa normálně pracují.

Trouby Konfigurace programátoru Td Režim DEMO Programátor Td můžete zadat do demo režimu. V tomto režimu jsou tělesa a světlo odpojené. Běh programů je 10krát zrychlený Stiskněte a přidržte senzory a a otočte knoflíkem proti směru hodinových ručiček. Tyto senzory držte po dobu cca 10 sekund. Režim DEMO je zapnutý což bude potvrzeno pípnutím. Pozor: Musíte stisknout senzory a současně. Pokud ne, režim se vám nezapne. Deaktivace režimu běží jako aktivace. Vypnutí režimu se potvrdí pípnutím. Pozor: Vypnutí režimu se rovná přepínání těles.