přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor na cca 3 sekundy, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4."> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor na cca 3 sekundy, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.">

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu."— Transkript prezentace:

1 Indukční varné desky

2 Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor (pokud je tato funkce booster stiskněte a a přidržte senzor ) a pak aktivujte všechny senzory v uvedeném na obrázku pořadí. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace. 1 23 4 Důležité: Správný vstup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknutí každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfigurace patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

3 Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte tlačítko vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor na cca 3 sekundy, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.

4 Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Přístup k režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení po dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor a pak aktivujte všechny senzory v uvedeném na obrázku pořadí. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace. 1 23 4 Důležité: Správný vstup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknutí každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfiguraci patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

5 Indukční desky Typ * 512 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte tlačítko vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte současně senzory a, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.

6 Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Přístup k režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení po dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor a pak aktivujte všechny senzory v uvedeném na obrázku pořadí. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace. 1 23 4 Důležité: Správný vstoup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknutí každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfiguraci patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

7 Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte tlačítko vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.

8 Indukční desky Typ *511 Konfigurace ploten Přístup k režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení po dobu asi 10 sekund. 2.Znovu připojite varnou desku. 3.Stiskněte a přidržte senzor a pak aktivujte všechny senzory výběru ploten v uvedeném na obrázku pořadí. Senzory se objevuji, když stisknete senzor. 4.Indukční deska vstoupila do režimu konfigurace. 1 23 4 Důležité: Správný vstup do „režimu konfigurace“ je potvrzen jediným zvukovým signálem po stisknuti každého senzoru. Pokud uslyšíte dvojité pípnutí budete muset začít znovu od kroku 1. Mezi nejčastější příčiny vadné konfiguraci patří: mylná posloupnost stisknutí senzoru nebo příliš pomalé stisknutí senzoru.

9 Indukční desky Typ *512 Konfigurace ploten Konfigurace ploten v konfiguračním režimu 5.Po aktivaci " Režimu konfigurace“ uvidíte následující symboly: –„-“ pro plotny, které jsou naprogramované –„C“ pro plotny, které nejsou naprogramované, a měly by být nakonfigurované 6.Stiskněte senzor výběru plotny vedle symbolu "C„ a pak "C" symbol bude blikat - to znamená, že plotna je připravena ke konfiguraci. 7.Pokud symbol bliká dejte kompatibilní hrnec na plotnu kterou chcete nakonfigurovat. Symbol "C" bude nahrazen "-" - to znamená, že zóna je správně naprogramovaná. 8.Opakujte kroky 5 a 6 pro každou plotnu (senzor) označenou symbolem „C“ Důležité: V případě, že po výměně indukčních ploten jsou nesprávně nakonfigurované varné zóny (např. -> přední senzor ovládá zadní zóny) je aktuální konfiguraci nutné resetovat. Resetování, musí být provedeno když je deska v režimu konfigurace (viz body 1-4). Stiskněte a podržte senzor, resetování je potvrzeno zobrazením chyby E4 pro všechny plotny. Dotykový panel by měl být naprogramován po každé výměně indukčních ploten. Pokud ne, bude signalizována chyba E4.


Stáhnout ppt "Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu."

Podobné prezentace


Reklamy Google