Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Advertisements

Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Jihlava,
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,
Mgr. Irena Fadrhoncová.  Definice: právní norma je obecně závazné pravidlo chování, které je vyjádřeno zvláštní státem uznanou formou a jehož zachování.
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Rozvojový program obce Tisá Úvodní prezentace zpracovatele pro veřejnost
Ochrana urbanistických a architektonických hodnot zástavby poznatky veřejného ochránce práv Kancelář veřejného ochránce práv JUDr. Marek Hanák, JUDr. Jana.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
M.C.TRITON, spol. s r.o. „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí.
Spolupráce OSPOD se školami a školskými zařízeními TENTO PROJEKT JE FINANCOVÁN Z EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU PROSTŘEDNICTVÍM OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Evropská sociální politika Fakulta sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze Prof. Martin Potůček, PhD., vedoucí kurzu
„Integrované dopravní systémy – informační systémy pro podporu rozhodování veřejné správy při výstavbě a provozování IDS v České republice“ Výzkumný projekt.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
1.VYHLÁŠENÍ RESORTNÍCH BEZPEČNOSTNÍCH CÍLŮ MZ na období červen 2011– duben PODEPSÁNÍ PROHLÁŠENÍ WHO „Čistá péče je bezpečnější“
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Jihlava 25. listopadu 2014.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Problematika aktualizace ÚAP - RURÚ Program jednání: Úvod Informace z porady MMR s Krajskými úřady konané dne v Praze Pozvánka na seminář Metadata.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Práce s pohádkou Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 Jak pejsek s kočičkou.
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Úvod do projektového řízení
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek
HEIS VÚV Zajištění publicity a publikování výstupů a výsledků projektů řešených VÚV TGM,v.v.i. Petr Vyskoč, Jiří Picek, Jiří Dlabal Seminář
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Platformy projektu KAP LK
Mgr. Jaroslav Kepka Oddělení politiky a strategií ŽP 100 mil. Kč na vozidla s alternativním pohonem pro obce a kraje + Memorandum o spolupráci Mgr.
Projekt odboru personálního Ministerstva vnitra Akceptace specifických potřeb zaměstnanců a zaměstnankyň MV: nástroj ke zvýšení efektivity práce MV ČR.
Role Úřadu Regionální rady
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Bilaterální spolupráce mezi ČR a donorskými zeměmi
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Evropská územní spolupráce
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Analýza závěsu podvozku letadla
Včela medonosná.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Ministerstvo pro místní rozvoj Centrum regionálního rozvoje
Katalogizace beletrie pro knihovny ČR
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Hodnocení korupčních rizik (CIA) Oddělení boje s korupcí Praha, 2018
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
VY_32_INOVACE_
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Cyklus malého projektu
Život bez střeva , Praha.
ydewůd,ůwl registrační číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_32/
Transkript prezentace:

Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček Jihlava, 9.2. 2012 1

Obsah prezentace Základní informace Organizační informace Cíle semináře Program semináře Dotazníkové šetření

Základní informace Semináře jsou realizovány v rámci plnění veřejné zakázky Komplexní zajištění soustavy seminářů pro žadatele a příjemce dotací z evropských fondů v letech 2010 a 2011 Objednatelem semináře je Ministerstvo pro místní rozvoj – Národní orgán pro koordinaci Projekt je spolufinancován z Operačního programu Technická pomoc

Organizační informace Délka semináře činí cca 180 minut V rámci semináře je zajištěn coffee break Veškeré podklady máte v tištěné podobě k dispozici v deskách Podklady v elektronické verzi a fotografie z dnešního semináře budou k dispozici během několika dní na adrese http://www.strukturalni-fondy.cz/Jak-na-fondy

Cíle semináře Seznámit Vás s právní úpravou veřejných zakázek v roce 2012 s ohledem na plánované změny v zákonu o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. Seznámit Vás s jejich dopadem na zadávání veřejných zakázek. Ukážeme vám, jak vhodně aplikovat tuto problematiku ve Vašich projektech.

Program semináře 8:30 až 9:00 prezence účastníků 9:00 až 09:45 úvod a prezentace VZ 1. část – Ing. Jaroslav Kubín 09:45 až 10:30 prezentace VZ 2. část – Ing. Jiří Boháček 10:30 až 10:45 coffee break 10:45 až 11:45 VZ praktické zkušenosti – Ing. Ondřej Miffek (Star, a.s.) 11:45 až 12:00 diskuse a ukončení semináře

Dotazníkové šetření Děkujeme Součástí podkladů je dotazník zkoumající Vaši spokojenost s průběhem tohoto semináře Dotazník slouží k vyhodnocení kvality semináře ze strany Ministerstva pro místní rozvoj i naší společnosti Prosíme Vás, abyste tyto dotazníky po skončení semináře vyplnili a následně odevzdali do našich rukou Děkujeme