FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farmakologie v produkci potravin
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
TENZIDY Autor: Jolana Ščudlová Skupina: 9
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Lipidy estery alkoholů a vyšších mastných kyselin
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
Nebezpečné látky Bc. Karolína Růtová
Obratlovci povrch těla
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVKY NA VŠI
PESTICIDY A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
BIOSFÉRA – TYPY EKOSYSTÉMŮ
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: Fungicidy, obchodní název Předmět:
Abiotičtí činitelé – krupobití
Ochrana lesů a přírodního prostředí
Čistění interiéru JD Advantage.
Zdravotně sociální fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.
3.ročník technické lyceum
Možnosti podniků v péči o životní prostředí
Jsme členy odborných organizací:. O Společnosti Založení firmy 1993 Hlavní činnost: Komplexní zásobování ambulantní a ústavní sféry zdravotním a dezinfekčním.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Postřiky proti škůdcům Kód VM:VY_52_INOVACE_64_64 Vzdělávací předmět:Pěstování rostlin Tematická oblast:Škůdci.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Neutralizace.
VY_32_INOVACE_CHK4_4760 ŠAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Eco-Responsible Solutions to Protect the Environment.
Prevence v právu životního prostředí Jana Dudová.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_BOZENA_SEDIVA_HOLENI A UPRAVA VLASU A VOUSU_19 Název školy Střední škola služeb, obchodu.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_22_NEBEZPEČNOST LÁTEK TÉMA: NEBEZPEČNOST LÁTEK ČÍSLO PROJEKTU:
Pesticidy Obr.2 Obr. 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLU
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Základní škola M.Kudeříkové 14, Havířov-Město, příspěvková organizace
SANI BED Nový přípravek na ošetření podestýlky Hospodářská zvířata
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
širokospektrální baktericidní účinek
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
jednoduchá příprava struků - baktericidní účinek
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
INTEGROVANÉ POVOLOVÁNÍ SMĚRNICE IPPC: NEJLEPŠÍ POSTUPY
Ch_074_Detergenty a pesticidy_Pesticidy Autor: Ing. Mariana Mrázková
Ošetření dle ročního období
ŠPIČKOVÁ DEZINFEKCE A OCHRANA STRUKU
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Lipidy Gabriela Uherčíková, Bakalářská práce,
Jak neznečišťovat vodu
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
Pesticidy Obr.2 Obr. 1 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Obecná bezpečnost vybraných druhů potravin
Nekovy Halogeny VII. A skupina vlastnosti: tvoří anionty
Bc. Ivana Francová, SOU Liběchov Chemická ochrana rostlin Chemická ochrana rostlin je dnes nejrozšířenější, využívá velkého množství ochranných látek zvaných.
Transkript prezentace:

FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly Po dojení Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly Výhody Filmadine baktericidní dezinfektant - silný kosmetický účinek viditelná kontrola aplikace Ochrana struku Složky přípravku chrání před vysušením struku a následným vznikem prasklin. FILMADINE se doporučuje pro poškozenou nebo popraskanou pokožku. Obsahuje změkčovače pokožky. Prevence infekcí FILMADINE obsahuje přírodní molekuly vzniklé derivací kyseliny mléčné mající baktericidní dezinfekční účinek (EN 1656). FILMALDINE je vysoce přilnavý přípravek – NESTÉKÁ. Špičková pokryvnost. Návod na použití Vhodný k okamžitému použití po dojení. NEŘEDÍ SE. Aplikujte pomocí namáčecí nádobky na každý struk po dobu několika sekund. Může se používat v průběhu celého roku. FILMADINE je osvědčený pro namáčení na jaře a v létě. Složky Dezinfekční molekula přírodního původu (soli kyseliny mléčné). Povrchově aktivní látky; smáčecí, změkčující a zvláčňující složky; mírný detergent; repelent proti hmyzu. Balení: 22kg, 60kg, 200kg, 1000kg Dezinfekční přípravky jsou biocidy podléhající regulacím. Jsou zárukou účinnosti a ochrany zdraví lidí a zvířat a životního prostředí. Používejte biocidy bezpečně. Před použitím čtěte etiketu a informace o produktu.