Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry."— Transkript prezentace:

1 Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry. NORMADERM PROBLEMATICKÁ PLEŤ

2 NORMADERM UCELENÁ ŘADA ČISTĚNÍ A PÉČE O PROBLEMATICKOU PLEŤ Čisticí a exfoliační přípravky pro ozdravení pleti. Reorganizují buněčnou strukturu a ozdravují pleť během 4 týdnů: zlepšují kvalitu pleti a zbavují ji nedokonalostí.

3 PÉČE O PLEŤ HYDRATAČNÍ PÉČE NA PROBLEMATICKOU PLEŤ DLOUHODOBĚ ZMATŇUJÍCÍ HYDRATAČNÍ KRÉM CHRONOAKTIVNÍ NOČNÍ PÉČE

4 NORMADERM HYDRATAČNÍ PÉČE NA PROBLEMATICKOU PLEŤ Aktivní látky Zincadone + (sodná sůl zinku, kyselina salicylová, Eperulin) Regulace tvorby kožního mazu, antibakteriální účinek, odstranění zrohovatělých buněk a zklidnění pleti. Infiltrační technologie (LHA, kyselina glyceretiniková, Totarol) Exfoliace a podpora buněčné obnovy, zamezení hromadění zrohovatělých buněk v pórech, zklidnění podráždění, zabránění proliferace Propionibacterium acnes. Výsledky Okamžitě: lesk pleti je redukován, zarudnutí viditelně mizí, pleť je hydratovaná. Po 4 týdnech: nadměrná tvorba kožního mazu je regulována, povrch pleti je sjednocený, přetrvávající nedokonalosti mizí. Aplikace Nanést ve větším množství ráno a večer na dokonale vyčištěnou pleť. Vyvarovat se kontaktu s očima.

5 NORMADERM PRO MAT Dlouhodobě zmatňující hydratační krém. Regulace nadměrné sekrece kožního mazu uvnitř pórů a ochrana proti každodennímu působení UV záření. Aktivní látky Vitamin CG, LHA, kaolin a vitamin E Regulace tvorby mazu v samém nitru póru a zabránění oxidaci. SPF 15 / PPD 6 Ochrana pleti proti UV záření, které zvyšuje tvorbu kožního mazu a je komedogenní. Výsledek "Pleť suchá na dotek." Pleť je čistá a sjednocená. Aplikace Každé ráno na celý obličej.

6 NORMADERM CHRONOAKTIVNÍ NOČNÍ PÉČE Reguluje nadprodukci kožního mazu v průběhu noci, stahuje póry. Aktivní látky Zincadone A™: komplex Glycadone, kyselina glykolová, Dermostim Exfoliační účinek, stimulace buněčné obnovy. Infiltrační technologie: vitamin E, LHA Exfoliace, antioxidace. Působení do hloubky v době nejvyšší produkce kožního mazu. Výsledek: Po probuzení je pleť jednotná. Povrch pleti je pravidelný. Každou další noc jsou póry méně patrné. Po 4 týdnech jsou póry méně viditelné. Aplikace Večer na dokonale vyčištěnou pokožku. Vyhnout se očnímu okolí.

7 ČISTĚNÍ PLETI HLOUBKOVÝ ČISTICÍ GEL ADSTRINGENTNÍ TONIKUM ČISTICÍ PEELINGOVÝ GEL

8 NORMADERM HLOUBKOVÝ ČISTICÍ GEL Odstraňuje nečistoty a nadbytečný kožní maz. Uvolňuje póry. Aktivní látky Kyselina salicylová, glycerin Keratolytický účinek, uvolnění ucpaných pórů, hydratace a hloubkové čistění pleti. Totarol a Eperulin Zklidnění pleti. Výsledek Nečistoty a nadbytečný kožní maz jsou odstraněny a póry jsou uvolněné. Aplikace Ráno a večer. Vyhnout se očnímu okolí. Pečlivě opláchnout vodou.

9 NORMADERM ČISTICÍ ADSTRINGENTNÍ TONIKUM Čistí pleť do hloubky,stahuje póry Aktivní látky Kyselina salicylová, glycerin, Eperuline Stažení pórů, zklidnění a vyhlazení pleti. Výsledek Odstraňuje nečistoty a nadbytečný kožní maz. Viditelně stahuje póry. Aplikace Ráno a večer pomocí vatového tamponu.

10 NORMADERM ČISTICÍ PEELINGOVÝ GEL Na ucpané a rozšířené póry, nepravidelný povrch pleti, lesklé partie, zarudnutí. Aktivní látky Kyselina glykolová, kyselina salicylová, peelingové mikročástice Exfoliace zrohovatělých buněk a sjednocení pleti. Adstringentní účinek. Výsledek Uvolňuje a ozdravuje ucpané póry. Zjemňuje povrch pleti. Aplikace Nanést gel na navlhčený obličej. Masírovat a poté důkladně opláchnout.

11 DOPLŇKOVÁ PÉČE AKTIVNÍ KONCENTROVANÁ PÉČE PRO LOKÁLNÍ OŠETŘENÍ KOREKČNÍ TYČINKA S VYSUŠUJÍCÍM ÚČINKEM NORMADERM TEINT

12 NORMADERM AKTIVNÍ KONCENTROVANÁ PÉČE PRO LOKÁLNÍ OŠETŘENÍ Okamžitě postiženou oblast se zklidňuje, zarudnutí postupně mizí. Aktivní látky Kaolín, skořicový extrakt, 2% kyselina salicylová, mikrovlákna, Hammamelis Virginiana Antibakteriální, keratolytický a vysušující účinek, regulace tvorby kožního mazu. Výsledek Okamžitě: postižená oblast se zklidňuje, zarudnutí postupně mizí. Po 8 hodinách: pupínek se zmenšuje. Aplikace Večer na postižené místo a nechat působit přes noc. Opakovat i během dne pro rychlejší odstranění pupínku.

13 NORMADERM KOREKČNÍ TYČINKA S VYSUŠUJÍCÍM ÚČINKEM Vysušuje pupínky, urychluje jejich vstřebávání. Má přirozený krycí efekt. Aktivní látky LHA, Triclosan, kyselina salicylová, vitamin E Vysušení nedokonalostí, uvolnění póru, zklidnění začervenání. Výsledek Vysušuje pupínky, urychluje jejich vstřebávání. Má přirozený krycí efekt. Aplikace Nanést přímo na pupínek. Opakovat kdykoliv během dne.

14 NORMADERM TEINT ZMATŇUJÍCÍ MAKE-UP Aktivní látky Textura sebum-proof, Zincadone A™ technologie Micro- fibres Výsledek Zanechává jednotný a hladký povrch pleti v průběhu dne nestéká, nemastná textura Aplikace Nanést na dokonale očištěnou pleť, po aplikaci denní péče Zmatňující make-up proti nedokonalostem a lesku pleti (zmatňující efekt 6hod) s vysokou odolností.


Stáhnout ppt "Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry."

Podobné prezentace


Reklamy Google