Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kuperóza v kosmetické praxi

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kuperóza v kosmetické praxi"— Transkript prezentace:

1 Kuperóza v kosmetické praxi
Kuperóza = rozšířené cévky v obličeji = kapilerektázie není choroba, pouze projev bývá součástí rosacei SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

2 Rosacea Chronické zánětlivé onemocnění Postihuje zejména obličej
Častěji jsou postiženy ženy Typický věk je mezi 30. – 50. rokem příčiny Vrozená porucha kožních cév Alkohol, kořenění jídla teplé prostředí, emoce Helicobacter pyroli SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

3 Rosacea - projevy Na tvářích, nose, uprostřed čela, na bradě se objevují prchavé erytémy trvající hodiny až dny Později se objevují trvalé erytémy a teleangiektázie ( i v oblastech kolem úst a očí) Postupně se vyvíjí zánětlivé papuly a papulopustuly Kůže získává vzhled pomeranče, u mužů vzniká rhinophyma SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

4 Rosacea – zhoršující faktory
Teplo (kuchařky, sauna, solárium) UV záření (opalování, solárium) Steroidy – možný přechod v p.d. Zvýšená konzumace alkoholu, kávy Nevhodně volená kosmetika Nevhodné kosmetické ošetření Petr Svoboda – posouzení bezpečnosti kosmetických prostředků Tel: Fax:

5 Rosacea – možnost záměny
Akné Seborhoická dermatitis Kolagenózy Lupus erytematodes Pokud si nejste jista, že se jedná o klasickou rosaceu v počátečním stadiu s kapilerektáziemi, vždy odešlete zákaznici ke kožnímu lékaři. SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

6 Rosacea - léčba farmakologická chirurgická Tetracyklin per orálně
Isotretinoin u těžké rosacei Lékem základní volby je metronidazol chirurgická Kryoterapie tekutým dusíkem Laserové odstranění kapilerektázií SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

7 Doporučení pro kosmetičky
Předpokládat, že s rosaceou se setkáte v salónu S pletí s rosaceou jednat jako s citlivou Nepoužívat intenzivní čistící kúry Nevysušovat pleť Doporučit ochranu před UV zářením Pravidelně kontrolovat stav pleti Doporučit DECONGENESIA krém SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

8 Ošetření kapilerektázií v salónu
1. Čistící emulze Lacrima Obsahuje: mořskou řasu, zklidňují složky – bez parfému a emulgátorůc 2. Pleťové tonikum s chlorofylem Obsahuje: zklidňující a hojivý chlorofyl, citronová silice bez parfému a emulgátorů 2. Sérum stahující Obsahuje: organický komplex alantoinu se stahujícím Účinkem na kapiláry bez parfému a emulgátorů SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

9 Ošetření kapilerektázií v salónu
4. Maska zklidňující Obsahuje: hutný krémový základ, zinek, kaolín, uhličitan vápenatý, chlorofyl Neobsahuje parfém 4. Decongenesia Obsahuje: hesperidin, dextran sulfát Neobsahuje parfémc 4. SUN Block 20 Obsahuje: oxid zinečnatý jako fyzikální UV filtr SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:

10 DECONGENESIA - krém Dextran sulfát Působí proti překrvení pleti
Hesperidin Stabilizuje cévní stěny povrchových cév pokožky, které jsou velmi křehké Použití: při kosmetickém ošetření aplikujte na jeho závěr. Doporučtepřípravek pro domácí péči – aplikovat 1x denně ráno na místa postižená kuperózou. SynCare Plus, s.r.o., Krkoškova 4, Tel: Fax:


Stáhnout ppt "Kuperóza v kosmetické praxi"

Podobné prezentace


Reklamy Google