Jednoduché pomazánky na večer- salámová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Advertisements

ZÁMECKÁ MEZINÁRODNÍ KUCHAŘKA
Babiččiny recepty Andrea Smáhová, 4. B.
Projektový den - vaření
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
autor Mgr. Alena Marková
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Chuťovky, chlebíčky, obložená vejce
1. Ohnivá pánev čerta Šmajstrla Suroviny: 200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400 g kuřecích řízků 200 g klobásky 1 červená paprika 1 zelená.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Zdravá výživa a příprava jednoduchých pokrmů
KUŘÁTKA NA X ZPŮSOBŮ 2 POSUN MYŠÍ.
Pokrmy z těstovin.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
Mexická kuchyně.
Příprava Vánoční večeře
Hovězí vnitřnosti žáludky.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Bramboráky.
Příprava stravy v rodině
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název DUM: Studené omáčky Číslo DUM: VY_52_INOVACE_126_128 Vzdělávací předmět: Příprava pokrmů Tematická.
Celer
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.03 SOU Obořiště
Guláše z jatečného masa
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Salát Coleslaw Chutná Vám salát coleslaw z KFC?? Ingredience : 1 menší hlávka bílého zelí 1 větší mrkev 1 cibule 1/4 malého celeru 200 g majonézy.
Štědrovečerní večeře.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Lasaně zapečené se zeleninou
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Pečení na anglický způsob
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Charakteristika pokrmů z drůbežího masa.
Omáčky.
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ 1 říjen 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130211
PČ_038_Příprava pokrmu_Výroba pomazánky
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
DOLMEH (Pichak) 29/07/15 | Recept | ÍránÍrán
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Recept – těstovinový salát VY_32_INOVACE_2C_18 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická.
PŠTROSÍ MASO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: pštrosí, maso, pštros, charakteristika,
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
10. – 14.října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3
Úprava hovězích plátků
DUM - Digitální Učební Materiál
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Děti, rodiče, učitelé, prarodiče z MŠ Olbrachtova
20. – 24.června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
DUM - Digitální Učební Materiál
5.12. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
OMÁČKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Eva Pospíšilová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
17.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Kuracie prsia so zemiakmi a zeleninou
Rybářská kuchařka 537 receptů.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Jak si udělat zdravý Zeleninový salát Více výukových souborů na webu: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Jednoduché pomazánky na večer- salámová Připravila třída 9.B

Pomazánka z Moravanky Co potřebujeme? 30 – 50 dkg salámu nebo točeného salámu 1 Moravanka 1 vanička Majolky ( 4 lžíce ) Postup: Salám a Moravanku umeleme na mlýnku na maso. Přimícháme majolku a vše dobře promícháme. Nazdobíme chlebíčkovou veku, dozdobíme a můžeme podávat. Dobrou chuť.

Jednoduché pomazánky na večer – z krabích tyčinek Připravila třída 9.B

Pomazánka z krabích tyčinek Co potřebujeme? Krabí tyčinky 1 balení Majonéza 2 lžíce Bílý jogurt 2 lžíce Sůl, pepř, citronová šťáva Postup: Krabí tyčinky nasekáme na jemno, rozdrobíme, přidáme majolku, jogurt, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Mažeme na plátky veky a zdobíme petrželkou, plátky rajčete nebo okurky. Dobrou chuť.