Utkání PhDr. Vladimír Süss, Ph.D.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Silniční daň. Předmětem daně jsou vozidla, kterým je přidělena státní poznávací značka a jsou používaná nebo určena k podnikání Předmětem daně jsou vozidla,
Advertisements

Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Mikrovlnné trouby.
Trh, tržní vztahy Trh Představuje určitý prostor, kde se setkávají kupující a prodávající. Na trhu se uskutečňuje akt koupě a prodeje – dochází ke směně.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Volejbal doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
FINANČNÍ GRAMOTNOST POPIS FUNKCÍ CENTRÁLNÍ BANKY.
Jaro na statku FARMÁŘ A JEHO PRÁCE. Čtyři roční období.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
VI. Vyučovací lekce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Gymnázium, Havířov-Město, Komenského 2, p.o Tato prezentace.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky MEIII Dekodéry pro.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Problematika dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR Autor bakalářské práce:
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomická příprava výroby.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Práce s pohádkou Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 Jak pejsek s kočičkou.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Seminář pro příjemce OPVK
Beach volleyball Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Lineární rovnice a nerovnice I.
EMPATIE - JAK SE MAMINKA CÍTÍ… CO BY SE STALO KDYBY…
Vlnění a optika (Fyzika)
Téma 6: Zdanění příjmů ze závislé činnosti
ČEHO JE VÍC? ZRAKovÉ VNÍMánÍ.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Snídaně – oběd - večeře ZdravÍ, bezpečí.
TIPY A RADY PRO PRÁCI S DATABÁZÍ SCOPUS
VYBARVI SI NOVÉ KAMARÁDY…
Velikost nářadí.
Bez vody není život AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Jedno-indexový model a určení podílů cenných papírů v portfoliu
Význam utkání v sportovních hrách
Tenis Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh:
Orbis pictus 21. století Mikropočítač
Řadič Orbis pictus 21. století
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
NÁŘADÍ.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
Poměr v základním tvaru.
Část 5 - TRESTY.
Včela medonosná.
Název projektu: Od rozvoje znalostí k inovacím
Technika řízení LH Přednáška 4
Má země Česká republika.
HODINY - poznej stejný čas, velikost
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Útočné činnosti jednotlivce vztahového typu
Obor: Elektrikář slaboprod Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Svatopluk Bradáč
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí
Česká padelová tour 2018 seriál oficiálních soutěžních turnajů vrcholící Mistrovstvím České republiky v padelu vyhlašuje:
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Poznatky ze života zvířat
ADAPTACE NA ŽIVOT VE ŠKOLE
Poměr v základním tvaru.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
Odkrývání obrázků – poznej místa
Hra ke zopakování či procvičení učiva:
Hra (AZ kvíz) ke zopakování či procvičení učiva:
Zákony trhu. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Výroba velikonočního košíčku
Transkript prezentace:

Utkání PhDr. Vladimír Süss, Ph.D. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního města Prahy.

Pravidelné střídání v obraně a útoku (po třech vyřazených hráčích v útoku Domácí družstvo – zahajuje utkání v obraně Utkání nesmí skončit nerozhodně V 7 směně nerozhodný výsledek  nastavuje se další směna Tie brake – směna je zahájena s běžcem na druhé metě (poslední hráč v pálkařském pořadí po předcházející směně

Družstvo v obraně

Postavení hráčů v poli Pravidla Nadhazovač se při zahájení nadhozu musí dotýkat oběma nohama nadhazovací mety Zadák musí stát za domácí metou Ostatní hráči musí stát oběma nohama v poli

Družstvo v obraně Pravý vnější polař Střední vnější polař Levý vnější polař Třetí metař Druhý metař Spojka Nadhazovač Zadák První metař Družstvo v obraně

Družstvo v útoku

Družstvo v útoku Utkání přímo řízené kouči Kouč u třetí mety – hlavní řídí souhru mezi pálkařem a běžci Kouč u první mety – řídí činnost běžce z 1M Připravující se pálkař - bývá koučem u domácí mety a pomáhá dobíhajícímu běžci

Pálkařské pořadí Dle pravidel softballu nastupují pálkaři podle předem stanoveného pořadí, které nesmí v průběhu měnit. Pálkař může být vystřídán a pokud je opět vrácen do utkání musí se zařadit na své původní místo v pálkařském pořadí

Sestavení pálkařského pořadí Pálkařské pořadí V soutěžním utkání je nutné sestavit pálkařské pořadí (line-up) podle určitých pravidel, která si musí každý trenér sám vytvořit s ohledem na své záměry v utkání a způsob koučování. K sestavení pálkařského pořadí je nutné, aby trenér znal kromě předcházejících výsledků svých hráčů také jejich rychlost běhu, jak se chovají ve vypjatých situacích, jak dokáží odpalovat na konkrétního nadhazovače soupeře, zda například jim nevadí zahajovat utkání nebo jednotlivé směny a podobně. K sestavení pálkařského pořadí lze obecně říci tato následující pravidla:

Prvním pálkařem obvykle bývá hráč, který má vysoké procento zisku met, je rychlý a je pokud možno menší postavy. Druhým pálkařem bývá u většiny trenérů hráč, který velmi dobře hraje sebeobětovací ulejvku, nebo nabíhaný odpal či ulejvku. Třetím pálkařem často bývá nejlepší pálkař družstva Čtvrtým pálkařem by měl být pálkař, který má největší počet vícemetových odpalů z družstva. Na páté místo v pálkařském pořadí dávají někteří trenéři hráče, který má podobné charakteristiky jako první pálkař. Na šesté a sedmé místo v pálkařském pořadí se obvykle řadí průměrní pálkaři, Na osmé místo někteří trenéři dávají nejslabšího pálkaře Na deváté místo se může dát slabší pálkař, ale dobrý běžec,

Děkuji za pozornost