Výstava letem světem internetem 

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Skupiny, do kterých patřím. Samostatně 1.Napište své jméno doprostřed listu papíru. 2.Nakreslete čáru od svého jména ke slovu, které charakterizuje libovolnou.
ICT ve zdravotnictví 2010 Důvody a možná řešení ePreskripce.
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku z á ř í Nepomuk.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Na internetu: Karel Šimek říjen 2006.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku 8/9/ S Babičkou z Třemošné do Horní Břízy přes Hromnici.
WWW stránky – Struktura, adresování, hosting Mgr. Lenka Švancarová.
Zámek Poruba.
Kánon hlavy (Unface) Základní pravidla pro kresbu portrétu
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Jak se vyvíjely naše školní webové stránky V roce 1999.
Víkend rodin dětí se syndromem Prader-Willi HOTEL PAVLA NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku ÚNOR Nepomuk Naše účast na Hornobělské 30.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
INFORMATIKA 7 Úpravy obrázků v MS WORD III2 - I7- 18.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Končar.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Jan Kočnar.
Jaroslav Hašek
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
FRAKTÁLY.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jiří Valeš.
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
ADRESÁŘ (SLOŽKA). ADRESÁŘ - SLOŽKA „pořádek“ na disku  ukládáni do složek „pořádek“ na disku  ukládáni do složek soubory, které k sobě logicky patří.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo:Jaroslav.
… … Úvod V polovině měsíce prosince v roce 2014 jsem si prohlédl zajímavou výstavu Moravské vesničky a Betlému. Z prohlídky, která se mi líbila a.
I N S T I T U T D O P R A V Y VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta strojní 17. listopadu 15; Ostrava – Poruba tel.: ; 5210
Poznej podle obrázku Hardware a software Internet, pc.
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Školní časopis ZŠ a MŠ Kpt. O. Jaroše Louny. Měli jsme na čem stavět Do roku 2011 pár článků na internetu - název 2012/13 papírová podoba v režii školy.
Google Street View na českých mapách. Co to je ? Služba postavená nad internetovými mapami Googlu Dostupná na: Nabízí.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Publikování fotografií Číslo DUM: III/2/VT/2/3/56 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
Vyledávání na internetu (18). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Univerzita Palackého v Olomouci Centrum prevence rizikové virtuální komunikace PdF UP v Olomouci Mgr. Kamil Kopecký, Ph.D. & Mgr. Veronika Krejčí
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
Název materiálu: Autorská práva - stahování obrázků z internetu Anotace: Výklad nového učiva Autor: Iveta Pasterňáková, 2013 Ověření ve výuce ,
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
Vyhledávání na Internetu. Webové vyhledávače Webový vyhledávač je služba, která umožňuje na Internetu najít webové stránky, které obsahují požadované.
© foto a zpracování prezentace: Miroslav Konopka
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_17_16_internetový vyhledávač.
Užití poměru (graficky)
VIZITKA aneb MÉ PORTFOLIO
Nápověda: Poznal jsi kostel? Kolem kostela je zajímavý, starý hřbitov. Touto vesnicí také protéká čistý potůček. Moje adresa Úvodní stránka 9.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Umisťování staveb.
Procházka po knihovnách
SINUS OSTRÉHO ÚHLU PRAVOÚHLÉHO TROJÚHELNÍKU
JEDNODUCHÁ PRÁVNÍ LISTINA
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
GRAFIKA.
Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Užití poměru (graficky)
Co bychom měli také o internetu vědět
Tenis
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Zdravé město Prachatice k Roku Olgy Havlové (zakladatelka Nadace VDV by se dožila letos 85 let )
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Výstava letem světem internetem  Vítejte ve virtuální výstavní síni, kde Vám ukážeme, jaká může být Ostrava krásná a zajímavá… Tuto výstavu pro Vás připravili: www.OSTRAVACI.cz

Hradčany

Líbila se Vám tato virtuální „výstava“ Líbila se Vám tato virtuální „výstava“? Pokud ano a měli byste zájem ji shlédnout naživo a v plném rozsahu (ca 60 printů velikosti 30x20, 40x30, ale i 60x40 cm), srdečně Vás tímto zveme na pravou papírovou výstavu, jež je dlouhodobě umístěna v DK Poklad Kopeckého 675 Ostrava – Poruba (viz. www.mapy.cz)

Kde nás najdete? Pokud byste měli zájem shlédnout více než 650 fotografií Ostravy (od Industrialu, přes městské čtvrti, momentky až po okolí Ostravy), vepište do internetového vyhledávače adresu WWW.OSTRAVACI.CZ Všechny fotografie zveřejněné v této prezentaci jsou osobním vlastnictvím jejich autorů a nesmí být dále zpracovávány ani využity! © OSTRAVACI.CZ - 2006