Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny."— Transkript prezentace:

1 Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny vánoční dekorace a večer se ozdobená okna rozzáří světélky plné radosti a vánoční pohody Letos jsme pro Vás připravili soutěž o NEJHEZČÍ VÁNOČNÍ VÝZDOBU Soutěž bude probíhat od – Hlasovat mohou občané v prodejně H+P, vždy po jednom hlase pro výherce sídliště a jednom hlase pro výherce rodinných domků. Výherci budou zveřejněny na nástěnce v sídlišti do Nekrásnější vánoční výzdoba bude odměněna podle počtů hlasů na 1.,2., a 3. místě z každé lokality Oceníme Vaši účast při této soutěži a těšíme se na Vaši vánoční výzdobu.....


Stáhnout ppt "Mnozí z Vás každoročně zdobí a osvětlují svá okna, balkóny a rodinné domky. Je krásné vidět, jak v naší obci ve dne zdobí okna a balkóny."

Podobné prezentace


Reklamy Google