Lékař on-line. Odkudkoliv. Kdykoliv.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
J AK SE ZAŘADIT DO SPOLEČNOSTI ? N A KOHO SE MOHU OBRÁTIT ? Praktická část.
Advertisements

OLE-onlinelearning Studium odkudkoli a kdykoli
Komunikace ve zdravotnictví – potřeba kontaktní sestry Konference nadačního fondu Porozumění Mgr. Alena Šmídová.
Proč jsme se stali zaměstnavatelem roku osob se zdravotním postižením?
Manažerská moudrost © Outward Bound – Česká cesta Outward Bound – Česká cesta, s.r.o.
Autor:Ing. Libuše Sušická Předmět/vzdělávací oblast:Ekonomika Tematická oblast:Zaměstnanci Téma:Získávání pracovníků Ročník:3. Datum vytvoření:prosinec.
1. 3 Business priorita Scénář Řešení Produkty Rozvoj a podpora Partneři.
Přínosy virtualizace a privátního cloudu
24 hodinová dostupnost lékařské péče Lékařská služba první pomoci Jan Bělobrádek Sdružení praktických lékařů ČR Konference České lékařské komory Praha,
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
PROJEKT EZK ROKY 2001 AŽ 2011 PILOTNÍ PROJEKTY
Komunitní terénní centrum Psychiatrické nemocnice Bohnice
1 PDIS Táborský Otakar Výhody systému nástroj pro ovlivňováni chování pacienta ISO, CEN, ČSN, HL7 rozvoj eHealth spolupráce se zdravotní.
Co d ě lá chirurg Chirurg je lékař, který se zaměřuje na operativní ošetření a léčbu onemocnění či zranění. Nápl ň práce diagnostika nemoci či zranění.
Informační technologie pro české a slovenské zdravotnictví Integrační a komunikační centrum zdravotnických informací.
Možnosti financování rozvoje zdravotnického IT a návratnost investic MUDr. Pavel Kubů.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
Připravované kroky v oblasti elektronizace zdravotnictví 25.února 2013 IKEM, Praha.
Výukový program:Ekonomické lyceum Název programu: Hospodářská politika státu Vypracoval: Ing. Lenka Gabrielová Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Představení klubu manažerů
Zapojení pacientů a veřejnosti MUDr. Tomáš Kuhn Centrum pro klinické doporučené postupy Ústav sociálního lékařství a zdravotní politiky LF UP v Olomouci.
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
Doktor. Co dělá doktor ? provádění vyšetření a preventivních prohlídek předepisování léků či doporučení týkající se životního stylu provádění povinných.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Linka 800PRAHA1 nová kvalita komunikace úřadu s občany
Optimální zdravotní péče „HEALTH POLICY “ Jan Hůlek Kardia s.r.o.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Obsah systému péče o zdraví zaměstnanců a jeho praktická aplikace v konkrétním prostředí POKRAČOVÁNÍ Ing. Kristýna Přibylová.
Očkovací centra společnosti Avenier, a.s. Mirka Kohoutková Sales and Marketing Manager.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. - Posílit integraci neslyšících do světa slyšících - Zlepšit dostupnost a kvalitu sociálních služeb pro neslyšící a.
Organizace zdravotnické služby v armádě
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Posuzování kvality národních internetových zdrojů
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
TELEMEDICÍNA Lukáš Přívozník.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Nový obor - počítače v medicíně a biologii  Proč je management informací ústřední otázkou v biomedicínském výzkumu.
Multidisciplinární spolupráce ve zdravotnictví (MS)
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora transformace v.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
EVito systém aktivního zdraví Součást prevence a léčby civilizačních nemocí Ing. Filip Linhart, MBA, 13. listopadu 2014.
KIT digital Czech a.s. Praha, září 2009strana : 1 KIT digital Czech a.s. Představení společnosti 14. září 2009 initiate data media.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Domov Svojšice Realizace systému profesního vzdělávání v Domově Svojšice.
Odlišnosti lůžkové a primární péče o děti a dorost MUDr. Alena Šebková Předsedkyně OSPDL ČR.
E-government - moderní podoba veřejné správy v České republice.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
Zkušenosti spoluřešitele projektů 5-7. rámcového programu Evropske Komise Prof. MUDr. Milan Macek, DrSc Senát Parlamentu České republiky, 21. května 2013.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Aktualizace Strategie rozvoje Moravskoslezského kraje (SRK) Jednání pracovní skupiny č. 3 Návrh nové struktury specifických strategických cílů
Komplexní péče o pacienty na 1. interní klinice VFN a 1.LF UK v Praze Mgr. Markéta Čermáková nemocniční kaplanka.
„Spolupráce v oblasti náboru nových zaměstnanců pro členy KZPS“
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
HARTMANN partnerem ve vzdělávání profesionálů ve zdravotnictví
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Health 4.0 – kdo povede novou revoluci ve zdravotnictví?
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Telemedicína a praktický lékař
ERASMUS + MUDr. Michaela Říhová – Ph.D. studentka – 1. ročník – 2. LF UK v Praze Praktická stáž – srpen 2016 až říjen 2016 – UK, Nottingham.
Táňa Křížová Krajský úřad Kraje Vysočina
Poptávka po zdravotní péči
PREZENTACE Liberecký podnikatelský inkubátor
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Snídaně s novináři, Účelná a bezpečná farmakoterapie v domovech pro seniory, výsledky tří let realizace projektu PhDr. Ivana Plechatá
Sociálně aktivizační služby
Budoucnost domácí péče
Transkript prezentace:

Lékař on-line. Odkudkoliv. Kdykoliv.

Shrnutí mujdoktor24.cz nabízí on-line lékařské konzultace, které přináší dostupnou lékařskou péči pro své uživatele a unikátní moderní benefit pro společnosti mujdoktor24.cz je českou společností, která nabízí lékařské konzultace, kdykoliv (24/7) a odkudkoliv. Jsme partnerem telemedi.co, největší telemedicinské platformy v regionu střední a východní Evropy, která provedla více jak 30 tisíc konzultací On-line konzultace šetří čas, nelimitují tradičními ordinačními hodinami a dají se dělat z pohodlí domova i na cestách. Díky vyšší dostupnosti okamžité rady i špičkových specialistů se zlepšuje prevence i péče o zdraví našich klientů Společnosti tak mohou nabídnout benefit svým zaměstnancům, díky kterému budou mít nižší náklady spojené s nemocnými zaměstnanci, vyšší produktivitu práce a moderní benefit, který dobře reprezentuje inovativnost společnosti interně i externě

„ “ Telemedicína je spojení lékařských služeb, moderních komunikačních prostředků a rychlého internetu.

> 70 lékařů > 30 000 konzultací O nás Jsme partnerem Telemedi.co, mezinárodní platformy, která uskutečnila přes 30 tisíc online konzultací s lékařem > 70 lékařů > 30 000 konzultací První služba nabízející interaktivní on-line lékařské konzultace v ČR Dostupnost praktických lékařů 24/7 a specialistů na objednání Inovativní Call centrum jako efektivní nástroj pro propojení lékařů s uživateli platformy

O nás – Tým Lukáš Melichar MUDr Monika Koubová Člen výkonného výboru a odborný garant Přes 20 let klinických zkušeností z interní a akutní medicíny 15 let manažerských zkušeností Lenka Barešová Zakladatel a majitel Podnikatel, mentor a investor Bývalý generální ředitel mezinárodní zdravotní společnosti International SOS Assistance Projektová manažerka Odpovědná za vedení projektu Zkušenosti z manažerské pozice v asistenční zdravotní společnosti MUDr Barbora Wotkeová Vedoucí lékařského týmu Odpovědnost za síť lékařů 8 let výkonu manažerského dohledu nad lékaři v mezinárodní asistenční společnosti 15 let odborné praxe ve Sportmedu a Ústřední vojenské nemocnici v Praze

„ “ Až 75% návštěv praktického lékaře není nezbytných a lze je nahradit online konzultací.

Nabídka a přínosy pro vaší společnost mujdoktor24.cz je nástrojem k řešení jistých životních situací efektivněji, než tradiční způsoby. Vaši zaměstnanci získají jednodušší a zdravější život a celá společnost získá produktivnější zaměstnance, nižší náklady a moderní benefit prokazující inovativnost. Služba mujdoktor24.cz… …pomáhá řešit určité situace a přináší… …výhody pro zaměstnance a společnost Příklady situací, kdy tradiční způsoby mohou nepříjemně komplikovat život. PŘÍNOSY PRO ZAMĚSTNANCE Vědomí, že se mohou kdykoliv spojit s lékařem Šetří čas pacientů i lékařů Dostupný 24/7 Pohodlný (kdekoliv a odkudkoliv) Podporuje prevenci Zjednodušuje přístup ke špičkovým specialistům Marie (38) zjistila večer při ukládání syna, že má podezřelé pupínky na rameni. Druhý den ráno odjíždí na pracovní cestu. Vyrazit na pohotovost? Iva (29) vyndávala pekáč z trouby bez použití utěrky a popálila si celé dlaně. Co teď? PŘÍNOSY PRO SPOLEČNOST Vyšší produktivita práce Nižší náklady Inovativní benefit Situace: Vyrazit na pohotovost? Pomáhá ověřit, jestli je nutné někam jít. Jak rychle zasáhnout? Dočasné řešení, které nevyžaduje návštěvu lékaře nebo pohotovost, ale potřebuje lékařský názor. Mám se vrátit a zeptat? Člověk na něco zapomněl a tak by rád, kdyby mu ještě někdo poradil. Až 75% návštěv praktického lékaře není nezbytných a lze je nahradit online konzultací. Telemedicína je spojení lékařských služeb, moderních komunikačních prostředků a rychlého internetu. Šetří čas – ø 2-3 hodiny v porovnání s cestou k doktorovi Dostupný 24/7, odpadá nutnost navštěvy pohotovosti o nocích a víkendech (u okamžitých konzultací) Z pohodlí domova, na cestách nebo ze zahraničí – dostupnost kdekoliv, kde je internet Prevence a lepší péče o zdraví díky menšímu odkládání návštěv Jednoduchý přístup ke špičkovým specialistům (pediatrie, psychologie, laktační poradkyně, a pod.) PŘÍNOSY PRO SPOLEČNOST Vyšší produktivita práce plynoucí ze zdravějších a spokojenějších zaměstnanců Nižší náklady, přímé i nepřímé, plynoucí z nemocí zaměstnanců Inovativnost, moderní benefit, který ukáže interně i externě inovativnost společnosti Milan (41) dostal od lékaře doporučení k chirurgickému zákroku, ale zapomněl se zeptat na více informací o zákroku a všem co obnáší. Mám se vrátit a zeptat?

Partneři a reference „ “ Startup týdne. – wired.co.uk Na český trh přichází nová služba lékařského poradenství po telefonu. – MF Dnes, 5. 11. 2015 „ “