Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Doktor. Co dělá doktor ? provádění vyšetření a preventivních prohlídek předepisování léků či doporučení týkající se životního stylu provádění povinných.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Doktor. Co dělá doktor ? provádění vyšetření a preventivních prohlídek předepisování léků či doporučení týkající se životního stylu provádění povinných."— Transkript prezentace:

1 Doktor

2 Co dělá doktor ? provádění vyšetření a preventivních prohlídek předepisování léků či doporučení týkající se životního stylu provádění povinných i volitelných očkování prevence a vyhodnocování zdravotního stavu populace monitorování a kontrola chronicky nemocných realizace léčby a rehabilitace delegace pacienta k odbornému lékaři konzultace s pacientem vedení dokumentace

3 Plat Průměrný plat: 34188 CZK

4 Kvalifikace Všeobecná Vysoká škola Medicíny Fakulta v Praze Doktorská kvalifikace je fakulta, praxe v nemocnici, ve které bude daný člověk pracovat.

5

6 Zdravotní požadavky: žádné problémy s orgánama

7 Obrázky

8

9 Konec Zdroje:http://cs.wikipedia.org/wiki/Doktor_medic Google.com/images


Stáhnout ppt "Doktor. Co dělá doktor ? provádění vyšetření a preventivních prohlídek předepisování léků či doporučení týkající se životního stylu provádění povinných."

Podobné prezentace


Reklamy Google