SLOVENSKO 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Kamarádi :o) :o).
„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
JÁ A MOJE ŽENA.
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnán k cestě vlakem. Je to vyjímečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Vlak života Před nějakým časem jsem četl knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výjimečně zajímavé čtení pod podmínkou, že jej správně.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Každé ráno začíná život....
Vlak „život“ Před časem jsem četl knihu, v které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to výmečně zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Překvapení ze Slovenska 1.A Bánovce nad Bebravou Slovensko 1.B Bruntál Česká republika.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Cesta do EP - Štrasburk. Dorazili jsme před Evropský parlament ve Štrasburku.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Jan Opatřil….
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Příjemné prožití svátků vánočních a šťastný Nový rok A co Vám a Vašim rodinám přejeme do roku 2015?
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Nikola Skalová, Berenika Pilařová, Tereza Neitzelová, Karolína Vokálová, Lena Šuláková Adaptační kurz 1.A 2014.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Dopis od Boha.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Přemýšlej o tom… Ťukni myší, abys viděl dál… Určitě to za to stojí.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moje třída.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Prezentace určená k propagaci MGV
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Zdravý Životní Styl Michal Burda.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
NÁŠ PRVNÍ ŠKOLNÍ VÝLET PRAHA, C, Školní rok 2010 / 2011.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
 Chci se s Vámi podělit o své zážitky z letního tábora s výukou angličtiny, kde se mi už dvakrát líbilo a kam byste se mohli podívat i vy. 
Čím chci být ,až vyrostu.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vzdělávání lidí s postižením
Ťukni myší, abys viděl dál…
Otázky pro průběžnou práci
SLOVENSKO 2018.
Každý den jsme trochu starší…
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Transkript prezentace:

SLOVENSKO 2016

ZELENEČ ZDRAVÍ ZELENEČ

VZKAZY „Nejvíce se mi líbila diskotéka v úterý. Nejdříve jsem seděl, ale pak to bylo super.“ Matěj „Nejvíce se mi líbila diskotéka a opékání buřtů. Ale je škoda, že to není na dýl dní. Jinak to bylo super.“ Dominik „Nejvíce se mi líbil pobyt v rodinách a výlet. Byla suprová nálada slovenských kamarádů. Rád bych se vrátil zpátky do Zelenče.“ Honza

VZKAZY „Nejvíce se mi líbila diskotéka a vybíjená. Škoda, že to není třeba na dva týdny. Bylo to ale super.“ Mirek „Nejvíce se mi líbilo úterý, protože jsme měli spoustu času na to, abychom se lépe poznali a pokecali. Nejvíc mě mrzí, že jsme na Slovensku nemohli zůstat déle.“ Tomáš „Nejvíce se mi líbila návštěva stadiónu.“ Filip

VZKAZY „Myslím, že nejlepší bylo, že jsem poznala spoustu fajn lidí. Moc jsem chtěla zůstat déle, protože jsem si vás zamilovala. Myslím, že tři dny bylo velmi málo. Slovensku zdar!“ Veronika „Moc se mi to zde líbilo, ráda bych zůstala mnoho déle, ale nejde to. Poznala jsem nejen fajn holky, ale i rodina, u které jsem byla ubytovaná, byla velice sympatická. Byli jste přátelští, ráda vás ještě někdy uvidím. Čau!“ Kateřina

VZKAZY „Jsem strašně ráda, že jsme mohli poznat tak super lidi. Došlo mi, že i za téměř krátkou dobu jsme se toho o sobě dozvěděli. S někým toho máme spoustu společného. A i přes to, že se známe chvíli, tak máme pocit, jako bychom se znali celý život. Děkuju za všechno!“ Maky „Nejvíce se mi líbila diskotéka a sport. Dost mě překvapilo, že ti Slováci byli moc přátelští.“ Lukáš

VZKAZY „Mně se nejvíce líbil každý prožitý den s vámi. Jsem ráda, že byla možnost vás potkat a lépe poznat. Děkuji!“ Kája „Nejvíce se mi líbil každý den. Jsem moc ráda, že jsem mohla poznat něco nového. Sice byl pobyt u vás krátký, ale to nevadí. Těším se, až přijedete k nám do Zelenče .“ Niki „Každý den byl hezký, ale nejvíce se mi líbilo úterý. Jak jsme šli na stadión a na hrad. Jsem ráda, že jsem poznala nové kamarádky .“ Lucka

VZKAZY „Každý den s vámi se mi „páčil“!!! Myslela jsem, že to nebude tak dobrý, ale VY jste úžasní a dokázali jste sestavit program, který bavil všechny!!! Hlavně jste byli hodně přátelští a budu na vás pořád myslet. A „naozaj“ chci poděkovat Saše (hlavně), Emě, Sabče, Vanesce, ale i ostatním. Mám vás ráda. Myslela jsem si, že nebudu brečet, ale…. Mám vás ráda .“ Tereza

VZKAZY „Tento pobyt na Slovensku se mi moc líbil. Chtěla bych hlavně poděkovat Marianke za dobrý pobyt. A ostatním také za příjemnou zábavu. Nejvíce mě bavila diskotéka a opékání buřtů, ale i ostatní programy byla také fajn. Doufám, že k nám do školy někdy přijedete a ještě se někdy uvidíme. Nejdříve jsem si myslela, že si s vámi nebudeme rozumět, ale nakonec to bylo fajn. Každý den s vámi se mi „páčil“.“ Anežka

VZKAZY „Čím jsem starší, tím více si vážím podobných setkání. Seznámila jsem se s příjemnými a přátelskými dospěláky, kteří jsou naladěni na stejnou strunu a pro které není nic nemožné. Viděla jsem zdvořilou, sportovní a vtipnou mládež, která ovládá a rozumí česky (i německy ). Poznala jsem další historická a zajímavá místa na mapě, kde jsem dosud nebyla. Jen mě mrzí, že jsem si nezatancovala na diskotéce .“ Marcela H. Děkuji mnohokrát za vřelé přijetí, vlídnost, vstřícný přístup, přirozené chování, spontánní jednání, bohatý program a celkově báječnou atmosféru. Cítila jsem se u Vás jako mezi svými.                                                                Lenka B.

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

FOTOVZPOMÍNKY

DĚKUJEME, DĚKUJEME, DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SETKÁNÍ DĚKUJEME, DĚKUJEME, DĚKUJEME A TĚŠÍME SE NA DALŠÍ SETKÁNÍ. ŽÁCI ZŠ ZELENEČ