Novinky Teams v9.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program pro rychlé hlášení poruch strojů a zařízení
Advertisements

Jak na hromadnou korespondenci
Postup při vytváření projektu v MS Project
Klávesové zkratky pro práci s okny
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/16
VY_32_INOVACE_59_Zoner_Callisto4_I. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Ukázková data grafická jsou majetkem IMIP. Popisná data jsou fiktivní.
DSC Monitor DSC Monitor Obsah Tato PowerPointová prezentace je rozdělena do několika různých sekcí. Stisknutím názvu sekce.
Zakázkově vytvořená aplikace Technologický software HTH8 s.r.o, Eimova 880, Polička, tel.: , fax: ,
Metody plánování údržby. Úvod Tento popis je věnován různým metodám plánování údržby v programu STROJEW. Existuje několik vhodných metod a pro výběr té.
Novinky v systému Aleph v. 20 Klient a WWW OPAC. Katalogizace - menu Editovat bylo rozděleno na Editovat a Editovat text Nahrazuje používání pravého tlačítka.
Textový procesor Open Office, Writer STAVOVÝ ŘÁDEK
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_13.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
Tutoriál DynaMed ~ Jednoduché prohledávání
Tutoriál AtoZ – Tvorba poznámek
Power Point– správa prezentace
Hromadná korespondence
Databázové systémy Přednáška č. 7 Uživatelské rozhraní.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola Chrastava, náměstí 1. máje 228, okres Liberec.
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Kontakty, kalendář a úkoly 3. ročník oboru Sociální péče MS Outlook.
Přepínání klávesnice Umístění jednotlivých znaků se na klávesnici může měnit v závislosti na tom, jakou klávesnici používáme.U nás se samozřejmě nejčastěji.
EXCEL 2010 Popis prostředí – 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
EXCEL 2010 Popis prostředí – 3. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
WORD 2010 Popis prostředí – 2. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
EXCEL FILTROVÁNÍ DAT ING. BOHUSLAVA VITEKEROVÁ IKT MS Office
Praktická ukázka nových výukových textů deskriptivní geometrie RNDr. Hana Šafářová Mgr. Jan Šafařík Ústav.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Práce s dokumenty VY_32_INOVACE_10_2_02_AP.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Univerzita třetího věku kurz Pokročilý Tabulkový procesor 2.
WORD 2010 Popis prostředí – 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Anopress: nová grafika, nové možnosti Mgr. Daniela Uhrová září 2010.
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Nové uživatelské prostředí Snímek č. 2 MS Office 2007 – nové uživatelské prostředí Ing. Vladimír Nulíček Tlačítko Office Pás karet (Ribbon)
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Nástroj na plánování reklamních kampaní.  Výběr regionů, kanálů a cílových skupin  Výběr typů událostí ◦ Časová pásma, části dne, reklamní bloky  Nastavení.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_12.
Tutoriál Holdings Management Poznámky – Vytváření, editace a propojování se zdroji support.ebsco.com.
Databáze MS ACCESS 2010.
CorelDRAW – prostředí programu (12). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Univerzitní informační systém, Svojanov 2005 Novinky pro studenty a učitele Ondřej Gabriš
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Informatika – Úvod do MS Powerpoint. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Manuál pro editaci webu PCP
KIV/ZD cvičení 8 Tomáš Potužák.
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
ZONER CALLISTO Ovládání programu
Návrh přípravku pro měření pomocí programu EAGLE
Přihlášení uživatele do portálu
OKNa/ práce s oknem ve windows
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
DynaMed ~ Jednoduché prohledávání
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
AUTOR: Mgr. Marcela Šašková
Transkript prezentace:

Novinky Teams v9

Nová úvodní obrazovka Teams 1. 2. 3. 4. 5. - usnadňuje přístup k nejvíce používaným funkcím systému Teams - nové rozdělení úvodní obrazovky: body 1-5 Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Navigační lišta V levé části úvodní obrazovky vidíme navigační lištu Navigační lištu můžeme skrýt nebo zobrazit kliknutím na v pravém horním rohu této lišty. Nový rychlý přístup do Plánovače a Akčního plánu, stále k dispozici Analýza na pokrytí a segmentace regionu Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Report Pokrytí a frekvence pro každého reprezentanta - Pokrytí a frekvence návštěv přístupná pro každého reprezentanta Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Segmentace a targeting - Segmentace v rámci regionu reprezentanta, přehled targetovaných lékařů Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Ovládací panel v liště Nový řádek pro práci s plánováním a zadáváním návštěv. Slouží k vytvoření, plánu, kontaktní zprávy a nově i k zadání Plánované aktivity možnost uzavírání dne kdykoliv při práci s návštěvy Tlačítko pro komunikaci Nový vstup do karty lékaře Další varianta pro rychlý přístup do karty Osob a Institucí - možnost výběru zda Instituce nebo Osoby Rychlý přístup ke všech osobám a institucím v regionu a k Standardním výběrům Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Plánované aktivity – nový způsob zadávání Jednodušší forma plánování mimo návštěvních aktivit. Přes tlačítko a vybrat v novém okně specifikujte typ plánované aktivity (stejné jako při uzavírání dne) Poznámka (textové pole) dobu trvání aktivity upřesněte zadáním počátku a konce, je-li aktivita 1/2 –denní nebo 1-denní, bude počáteční a konečný datum shodný plán je možné periodicky opakovat Ukázka zadané plánované aktivity typ Kancelář celodenní.

Akční plán - vstup - změna umístění vstupu do Akčního plánu a Prioritních návštěv na Vstupní straně Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Akční plán - novinky možnost filtrace osob dle plnění frekvence (po zrušení zaškrtnutí budou v seznamu jen ty osoby, u nichž nebyl splněn naplánovaný počet návštěv) tlačítka pohybu vpřed a vzad v kalendáři Akčního plánu vstup do plánovače Akčního plánu Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Akční plán - novinky nápověda k postupu plánování v Akčním plánu možnost filtrace kontaktů a plánů dle linií Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Akční plán - novinky návrat do Akčního plánu možnost uzavírání dnů přímo z Akčního plánu bez nutnosti jej opouštět nápověda způsobu plánování (přesouvání osob do plánovače) Novinka Teams v9 – pro nadstavbové moduly

Kalendář Teams v9 Víkendy, svátky a uzavřené dny jsou označeny šedivým podkladem + ke každému dni informace. Na náš první otevřený den se dostaneme kliknutím na ikonku. Na aktuální den se dostaneme kliknutím na ikonku.