účetnictví, daně a controlling

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Komenský by se radoval aneb škola hrou
Mzdy musí být zúčtovány v období, kdy byla: a) vykonaná práce b) za které odměna náleží (např. mzda za svátky)
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Analýza pracovního místa Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
13. Koordinace projektů Realizace změn Koordinace projektů
Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.
Profil HR poradce a školitele
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Plánování, audit Katedra řízení Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
DEP 507. Co zvážit před zahájením výuky? Výběr metod výuky bude ovlivněn: věkem studentů vědomostmi z ekonomických předmětů z 1. ročníku (zejména z ekonomiky)
Personální informační systém
Současné trendy outsourcingu mezd
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Pojďme dělat obchod společně!
Informační systémy Tomáš Maděra.
Ekonomika informačních systémů
Podniková ekonomika Personální činnost.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
MOPE s.r.o. Personální agentura
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
KATEDRA ŘÍZENÍ PODNIKU Finanční plán, finanční strategie
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Téma 8 Mzdový systém podniku a jeho tvorba
Ekonomická a správní funkce Ekonomika a řízení podniku 2008/2009 Přednáška č. 3 JUDr. Martin Landa
ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ÚČETNICTVÍ 2 7. KAPITOLA: ZÚČTOVÁNÍ SE ZAMĚSTNANCI A INSTITUCEMI SOCIÁLNÍHO A ZDRAVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ Vysoká škola technická a.
Personální plán pro podnikatelský plán
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Daňová evidence Pohledávky a závazky. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Deník příjmů a výdajů. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
Operační program Výzkum a vývoj pro inovace. Veřejná podpora - příjemce Hlavní činností je VaV, výuka, TT Zisk je zpětně reinvestován do hl.činnosti Oddělení.
Analýza účetní uzávěrky a závěrky ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Tereza Pálková Vedoucí bakalářské práce: Ing. Romana Píchová, DiS. Oponent.
Sociální práce v roce 2012 Bc. Ivana Vedralová. Od Úřad práce ČR převezme:  Činnosti, které přímo souvisejí s řízením, rozhodováním a výplatou.
© Macura & partner, a.s. Veletrhy řešení 2015 Právní formy podnikání dané zákonem.
Vysoká škola technická a ekonomická Bakalářská práce Daňové a odvodové zatížení podnikatelů ČR Autor: Radka Přibylová Vedoucí práce : Ing. Marta Hortová.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor práce: Jana Svitáková, UČO: Vedoucí práce: Ing. Romana.
Inventarizace majetku a závazků
VYHODNOCENÍ EKONOMICKÉ VÝKONNOSTI STAVEBNÍ FIRMY
Financování a účetnictví základních škol
Osnova přednášek Předmět Abeceda mzdových systémů
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Unikátní řešení odpadové agendy pro kompostárny
EVIDENCE MAJETKU a ZÁVAZKŮ
DAŇOVÁ EVIDENCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Obhajoba diplomové práce
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
Malé a střední podnikání
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Účetní závěrka ve vybraném podniku
Nabízené služby společnosti
Řízení majetku ve vazbě na zdrojovou náročnost
EVIDENCE VÝNOSŮ A NÁKLADŮ V ÚČETNICTVÍ
Nabízené služby společnosti
Jaromír Jech Svaz měst a obcí ČR
FINANCOVÁNÍ INOVACÍ Odpočet na podporu výzkumu a vývoje
V. Setkání se starosty obcí
Transkript prezentace:

účetnictví, daně a controlling AccountProfi s.r.o. účetnictví, daně a controlling

Co Vám můžeme nabídnout? Kompletní  zpracování účetnictví a daňové poradenství Finanční řízení Úspora nákladů Zastupování před úřady AccountProfi s.r.o. U Černé věže 19, 370 01 České Budějovice www.accountprofi.cz info@accountprofi.cz

Řešte důležitější věci O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně postaráme za Vás. Poskytujeme své služby jednotlivcům, podnikům a organizacím z rozličných oborů. Zaměřujeme se zejména na oblasti komplexního zpracování účetnictví s důrazem na špičkový servis v podobě výstupů a reportů dle individuálních požadavků zákazníka umožňující efektivní řízení Vaší firmy. AccountProfi s.r.o. U Černé věže 19, 370 01 České Budějovice www.accountprofi.cz info@accountprofi.cz

Outsourcing účetnictví Nemusíte být velká společnost, abyste mohli těžit z výhod externího zpracování účetnictví, jež představují: Snížení nároků na administrativní pracovníky Úspora na mzdových nákladech Ve smluveném termínu jsou zajištěny požadované výstupy (výkazy, daň. přiznání…) Úspora za školení vlastních zaměstnanců Úspora za účetní software Možnost využití účetního poradenství AccountProfi s.r.o. U Černé věže 19, 370 01 České Budějovice www.accountprofi.cz info@accountprofi.cz

Služby Co můžete outsourcingem účetnictví získat: Kompletní zpracování účetnictví a daňové evidence Příprava splátek bankovních úvěrů Finanční analýzy a zhodnocení finančních výsledků Příprava účetní závěrky Rekonstrukce účetnictví Příprava a zpracování mezd a personalistiky Reporting Příprava úvěrových zdrojů a bankovních úložek Statistiky Příprava zálohy na daň a zpracování daňových přiznání AccountProfi s.r.o. U Černé věže 19, 370 01 České Budějovice www.accountprofi.cz info@accountprofi.cz

Přínosy řešení AccountProfi s.r.o SLEDOVÁNÍ TERMÍNŮ, ČASOVÁ ÚSPORA, PŘEHLED Připomeneme Vám blížící se termíny splatnosti daní, jejich záloh, pojistného na zdravotní a sociální zabezpečení, závažné změny v legislativě. Při styku s úřady minimalizujeme klientovi časovou náročnost těchto úkonů. Veškeré ekonomické a účetní výstupy, přiznání a přehledy předáváme v požadovaném čase. ODBORNOST A PROFESIONALITA Nemusíte se starat o vzdělání Vašich účetních a sledovat neustále změny v právních předpisech. Odpadnou Vám starosti nad zajišťováním odborného dohledu nad zaměstnanci firmy, kteří vedou účetnictví. Dohlédneme na správnost Vašich dokladů. ÚSPORA NÁKLADŮ Odpadnou Vám investice do nákladných odborných školení Vašich zaměstnanců. Můžete těžit z výhody propojení účetních služeb s daňovým poradenstvím a optimalizovat tak své daně. AccountProfi s.r.o. U Černé věže 19, 370 01 České Budějovice www.accountprofi.cz info@accountprofi.cz

Hlavní atributy našich služeb Snaha splnit požadavky klienta Vstřícnost Profesionalita Pečlivost Diskrétnost Osobní přístup Neustálá snaha o zlepšování našich služeb Kontaktujte nás, rádi s Vámi osobně probereme možnosti uspokojení Vašich individuálních účetních potřeb. Těšíme se na naši úspěšnou spolupráci. AccountProfi s.r.o. U Černé věže 19, 370 01 České Budějovice www.accountprofi.cz info@accountprofi.cz