Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seminář k výběrovému řízení 2014
Advertisements

Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.
DOTACE MŠMT Investice 2011.
Postup při vyplňování žádosti o platbu v Benefit7 EX-POST.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Postup při podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2013.
OP Rybářství 2007 – 2013 Novinky v administraci Žádostí o dotaci OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín Vavrečka.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
…pro vodu, vzduch a přírodu OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Nejčastější chyby v žádostech Veronika Maršálková Referent Odboru příjmu žádostí a krajských.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Povinné přílohy žádosti Ing. Kateřina Vágnerová Magistrát hl. m.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
1 Povinné přílohy přikládané k žádosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 1.Čestné prohlášení o bezdlužnosti 2. Rozpočet akce 2. Rozpočet akce 3. Podklady.
1 Formální náležitosti žádosti. 2 Podání žádosti konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. konec příjmu žádostí: , 17:00 hod. osobně žadatel.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Školení příjemců Phare 2003 RLZ Finanční zprávy Ing. Kateřina Auerveková NVF Praha.
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
Předkládání žádostí 1 - Elektronicky - Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat - Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
 Smlouva o poskytnutí účelové dotace čl. V., odst. 14 (Pověření poskytováním SOHZ čl. IV., odst. 13) a dále Metodika PK část XIII., odst. 13  mezní.
ING. PAVEL BĚHOUNEK DAŇOVÝ PORADCE facebook O daníchO daních KONTROLNÍ HLÁŠENÍ - UKÁZKA.
Benefit7 – jak vyplnit projektovou žádost
VE STATUTÁRNÍM MĚSTĚ BRNĚ DOTACE V DODOTACE V OBLASTI KULTURY VE SDOTACE V OBLASTI KULTURY 2014 DOTACE V OBLASTI KULTURY VE STATUTÁRNÍM MĚSTĚ BRNĚ.
Informační schůzka k podávání žádostí o finanční podporu z rozpočtu JMK v souladu s ustanovením § 105 zákona č.108/2006 Sb., o sociálních službách
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
PODÁNÍ ŽÁDOSTI O GRANT HL. M. PRAHY VLASTNÍKŮM PAMÁTKOVĚ VÝZNAMNÝCH OBJEKTŮ NA ROK 2016 JAK PODAT ŽÁDOST O GRANT a
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Seminář k podprogramům Dotačního fondu Libereckého kraje – PROGRAM Č. 3 – Program resortu zdravotnictví, tělovýchovy.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Seminář k výběrovému řízení 2016 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí, zdravotnictví a vzdělanosti.
Seminář k výběrovému řízení 2017 Přihlašování do výběrového řízení Statutární město Ostrava Magistrát Odbor sociálních věcí a zdravotnictví.
Téma: DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE Dotační fond Libereckého kraje OBLAST PODPORY 4B - TĚLOVÝCHOVA A SPORT.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Dotační program Podpora včelařství Cíle 2 -Podpora chovu včel -Podpora včelařů a včelařství -Zlepšení zdravotního a genetického stavu včelstev -Eliminace.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Podání žádosti o dotaci
Vyúčtování projektů nestátních neziskových organizací za rok 2016
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-17 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Dotační program Podpora včelařství 2016 Krok za krokem
Dotační program Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2011
Setkání regionálních výrobců
Dotační program Podpora včelařství 2012
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017 a 1. pol. roku 2018.
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Dotace obcím na zpracování územních plánů 2018 Roman Seitl, OÚPSŘ JMK
Podání žádosti o dotaci
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Dotační program Podpora včelařství 2015 Krok za krokem

Postup Sestavit rozpočet (co a za jakou cenu) Vyplnit a podat žádost Vrátit podepsanou smlouvu o poskytnutí dotace Podat vyúčtování Počkat na peníze

Předkládání žádostí Elektronicky Po vyplnění – data odeslat do úložiště dat Formulář vytisknout, podepsat a s přílohami odeslat poštou nebo podat osobně v termínu od 2.3. do 13.3. 2015 (datum podání žádosti nerozhoduje)

Postup při podávání žádosti Formulář uložte do počítače (na známé místo) Pokud formulář nepůjde otevřít, instalujte program Software602 Form Filler

Pro zjištění verze operačního systému (32 nebo 64 bitů) stiskněte

Postup při podávání žádosti 3. Formulář Vyplňte postupně všechna pole, která se Vás týkají Zkontrolujte pomocí tlačítka Případně opravte

Postup při podávání žádosti Uložte (formát *.fo) Odešlete do úložiště dat pomocí tlačítka Vytiskněte a podepište Přidejte přílohy Doručte administrátorovi dotace (včetně příloh)

Postup při podávání žádosti Po kliknutí na odkaz „Odeslat formulář na server JMK“ se objeví dialogové okno, klikněte na ANO

Postup při podávání žádosti Při odesílání žádosti se zobrazí informační okno Po odeslání žádosti se ve formuláři zobrazí následující hlášení

Postup při podávání žádosti Vyplňujte postupně jednotlivá pole odshora dolů, NEPŘESKAKUJTE. Jednotlivá pole jsou vzájemně logicky provázána POZOR na kontrolní součet Musí mít stejnou hodnotu v tištěné i elektronické verzi

Stav žádosti Také můžete zjistit aktuální stav Vaší žádosti. Klikněte na tlačítko na úvodní stránce Zadejte vygenerovaný kód žádosti Systém testujeme, proto aktuální stav žádosti nemusí být vždy aktuální. Omlouváme se.

Přílohy doklad o zřízení běžného účtu potvrzení o registraci v ústřední evidenci (DT1) doklad o právní subjektivitě (pouze osoby kterým bylo přiděleno IČ, např. výpis z živnostenského rejstříku,) osvědčení o registraci k DPH (pouze plátci DPH) zde uvedené doklady se předkládají jako neověřené kopie

Přílohy DT2 navíc: doklad o oprávnění jednat za žadatele podrobný popis akce kopie Registračního listu VKM příspěvkové organizace – další doklady

Vyúčtování dotace Závěrečná zpráva (viz kap. IV. , odst. 16 uzavřené SOD) Kdo, co, kde, jak, fotodokumentace Formulář finančního vyúčtování dotace Kopie účetních dokladů Účetní doklady označte textem „Hrazeno z dotace DPV JMK 2015 ve výši ______ Kč na základně smlouvy č. _____.“ A to do výše poskytnuté dotace.

Příklad označení dokladů: Oddělky 3 000 Kč (z dotace 3 000 Kč) Medomet 16 300 Kč (z dotace 7 000 Kč) Včelí úly 10 000 Kč (z dotace 0 Kč) Celkem: 29 300 Kč Dotace celkem: 10 000 Kč Vlastní zdroje: 19 300 Kč Dotace: 34,13 % Označení faktur:

Na této faktuře je uznatelným výdajem pouze medomet.

Kontaktní osoba Ing. Pavel ILLEK Odbor životního prostředí Krajský úřad Jihomoravského kraje Žerotínovo nám. 449/3 601 82 Brno 541 652 314 illek.pavel@kr-jihomoravsky.cz Kontaktní osoba