NPU I - Průběžné hodnocení 2017:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Národní program udržitelnosti I
Advertisements

Nový program MZe - dvoustupňová veřejná soutěž
Vyhodnocení řešení projektů za rok 2012 Rozvojové projekty
Projektové řízení Modul č.1.
1 Informativní schůzka k předkládání návrhů výzkumných záměrů s termínem zahájení od 1. ledna 2005 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha,
1 Informativní schůzka k předkládání návrhů projektů do programu Centra základního výzkumu - LS Praha, 15. září 2004.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Nabídka personálních služeb
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
KONFERENCE k zahájení projektu Centrum vzdělávání pedagogů Klatovy Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR Klatovy.
1 II. informativní schůzka k předkládání návrhů projektů do programu Výzkumná centra Praha, 2. dubna 2004.
Vlastní hodnocení školy
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
 systematická tvůrčí činnost v oblasti inkluzivního vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v základní škole  s důrazem na implementaci.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY VE VÝZKUMU A VÝVOJI NA DVOUSTRANNÉ ÚROVNI Mezinárodně-smluvní rámec spolupráce  dohody o vědeckotechnické spolupráci.
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
HODNOCENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A JEJICH VÝSLEDKŮ V ROCE → Hodnocení VaV.
Závěrečná konference 19. dubna 2012 Zhodnocení a výstupy realizace projektu: „Rozvoj činností dřevařského klastru a zkvalitnění vazeb mezi VŠ a podnikatelskou.
Hodnocení výzkumu a vývoje a jejich výsledků v roce 2006 Jakub Fischer.
Studijní program Ekonomika a management
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Praktické souvislosti projektového managementu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je.
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
2008 Možnosti pracovní stáže v programu Erasmus Miroslava Cedidlová – Mezinárodní oddělení.
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
1. Současnost a budoucnost podpory VaVaI Miroslav Janeček člen předsednictva Praha 2. dubna 2015.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
Školení IGA AF MENDELU 2015 IGA AF MENDELU 2015 týmové projekty Havlíček doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
Informace o projektu CEPIN. Cíl projektu Trvání projektu – Celková dotace Kč, z toho na FaF UK: Kč Realizován.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Prioritní osa 2 Výzva 2.3 Lidské zdroje ve Výzkumu a vývoji Mgr. Filip Týc Odbor programů výzkumu.
Harmonizace studia na VOŠ aVŠ Výzva na jednotný vzdělávací systém Valérie Tóthová.
Zpráva o řešení projektu LR1305 Průběžná oponentura za období Nositel projektu: Západočeská univerzita v Plzni Řešitel projektu: Ing. Barbora.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
1 Název Programu INTER-EXCELLENCE Termín vyhlášení: březen 2016 Doba trvání: 2016 – 2024 Poskytovatel v průběhu tohoto období opakovaně vyhlašuje veřejné.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
Publikace vydané RVDA Martina Smetanová.
Program EUPRO II podprogram INTER-INFORM
Marketingový plán podniku
Výroční konference OP PIK
NÁRODNÍ PROGRAM UDRŽITELNOSTI II (NPU II)
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
PROJEKTOVÝ MANAGEMENT VE SPORTU
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Jak podat v InSIS přihlášku do interní grantové soutěže
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Inovační potenciál České republiky Ing. Martin Štícha Sekce VaVaI
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu
NPU I - Průběžné hodnocení 2018:
SAMMER SCHOOL OF PATTERNING 2017
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Podpora pedagogické praxe u předmětů odborné praxe studentů FZS TUL
Transkript prezentace:

NPU I - Průběžné hodnocení 2017: Projekt LO1xxx Název: Příjemce: Řešitel: Hodnocené období: 2014(5) - 2016

Personální zabezpečení – organizační struktura:

Personální zabezpečení - počty: Pracovníci Návrh projektu: Stav k 12/15 Stav k 12/16 Klíčoví výzkumní pracovníci D1 (počet/úvazek) z toho doc. a prof. (počet/úvazek) CSc., Dr., Ph.D. (počet/úvazek) Ing., Mgr. (počet/úvazek) Výzkumní pracovníci D2 (počet/úvazek) z toho výzkumní pracovníci (počet) z toho laborant a technik (počet) Pracovníci D3 (úvazek) z toho studenti (počet) Celkový úvazek

Kvalifikační růst členů řešitelského týmu: Profesorská řízení: Habilitace: Disertace:

Průběh řešení z hlediska plnění cílů a harmonogramu řešení projektu (úspěšnost v dosahování etapových cílů):

Odchylky v plnění cílů a harmonogramu řešení projektu, zdůvodnění, dopad na řešení projektu:

Plnění ukazatelů pro vykazování výsledků projektu (plán/skutečnost/procento splnění): Projekty mezinárodní spolupráce: Projekty spolupráce s podniky: Projekty spolupráce s veřejným sektorem:

Plnění ukazatelů pro vykazování výsledků projektu (plán/skutečnost/procento splnění): Pobyty cizích pracovníků: Pobyty vlastních pracovníků mimo Centrum: Pobyty studentů: Další:

Dosažené výsledky v letech 2014(5) – 2016: Druh výsledku Plán: Skutečnost: Prahová hodnota: Články v impaktovaných časopisech – typ I.   Články v impaktovaných časopisech – typ II. Články v ostatních recenzovaných časopisech – typ I. Články v ostatních recenzovaných časopisech – typ II. Knihy/kapitoly v knihách – typ I. Knihy/kapitoly v knihách – typ II. Články ve sbornících konferencí Patenty Prototypy, poloprovozy, technologie Celkem

Nejvýznamnější výsledky řešení projektu: 1: 2: 3:

Příklady uplatnění výsledků v praxi: 1: 2: 3:

Odchylky ve struktuře a počtu vytvořených výsledků (plán/skutečnost/procento splnění), zdůvodnění, dopad na řešení projektu:

Přínos projektu a vytvořených výsledků pro obor: Mezinárodní měřítko: Národní měřítko:

Přínos projektu pro příjemce podpory:

plán (z návrhu projektu): prahová podmínka (povinné minimum): Plnění prahových podmínek (podle čl. 2, odst. 9) Smlouvy): podmínka: plán (z návrhu projektu): prahová podmínka (povinné minimum): skutečnost k 31.12.2016: výsledek typu I:   výsledek typu II: výsledek typu P (Z, N): projekt mezinárodní spolupráce: projekt spolupráce s podnikem: projekt spolupráce Centra s veřejnoprávním sektorem aplikační sféry: pracovní pobyt v aplikační sféře: dlouhodobé pracovní pobyty:

Ostatní veřejné zdroje Čerpání uznaných nákladů (tis. Kč): Rok: UN celkem Podpora Ostatní veřejné zdroje Neveřejné zdroje   plán: skutečnost: 2014 2015 2016

Odchylky v čerpání uznaných nákladů, zdůvodnění:

Závěr: