S Europassem ukážete, co umíte

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Advertisements

Michala Čičváková Národní centrum Europass ČR Portfolio dokumentů Europass.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S2_15.
Tabulkový procesor Práce se souborem – otevření, tvorba a použití šablony, tisk, propojení tabulky Excel s Wordem, nastavení Excelu, uložení Autorem materiálu.
ICT ve výuce jazyků Mgr. Jana Sochorová Základní škola a Mateřská škola Česká Bělá.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
ECVET v projektech KA1 odborné vzdělávání a příprava v programu Erasmus+ žádostí o grant.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Praxe Portsmouth Výběrové řízení  Přihlášky- průměry známek z předchozích ročníků, známky z angličtiny, absence, motivace k přihlášení se na stáž.
Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání.
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
ŽIVOTOPIS Životopis či také Curriculum vitae je strukturovaný a přehledný popis získaných pracovních a akademických zkušenosti. Obsahuje základní osobní.
Porada s řediteli PO LK, Údolí Bratrouchov.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU projekt Sítě mateřských center o.s. – Jihomoravský kraj Lektorské dovednosti I. Komunikace v NNO.
Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.
Birmingham Anna Marie Nešpůrková, P3A 16. Dubna května 2016
Maturita 2017.
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Tutoriál ~ eKnihy Stahování
Jak na Europass-životopis a motivační dopis
Ohodnoťte si správně své jazykové dovednosti
Elektronická přihláška
Odborná praxe v Německu
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
Bojíte se francouzštiny?
TVORBA A UŽITÍ TABULKY Mgr. Alena Ščuková
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
SAMOSTATNÁ PRÁCE Mgr. René Szotkowski
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Praxe v Portsmouth 2015 Adéla Pálková.
VY_32_INOVACE_2C_19_ZIVOTOPIS Životopis dubna 2012
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
SOFTWARE OSOBNÍHO POČÍTAČE
GVID – MATURITA 2018 aktuální stav – říjen 2017.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Český ráj poznávání přírodního bohatství země
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Makro v Excelu.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Ukládáme svoji práci VY_32_INOVACE_16
PREZENTACE II. MS OFFICE PowerPoint
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
METODICKÉ LISTY výstup projektu Vzdělávací středisko pro další vzdělávání pedagogických pracovníků v Sokolově reg. č. projektu: CZ.1.07/1.3.11/
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
Maturita 2018.
UK01-KA
Funkční styl administrativní
Jak napsat CV a MD?
Informace k přijímacímu řízení na střední školy
Europass – dodatek k osvědčení 2018
Digitální gramotnost Informatické myšlení
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Národní ústav pro vzdělávání :
název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
PSANÍ ÚŘEDNÍHO DOPISU KROK ZA KROKEM
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Podpora práce učitelů Podpora budování kapacit pro rozvoj základních pre/gramotností v předškolním a základním vzdělávání.
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Vztah k životnímu prostředí
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
Hudební nástroje vnímání.
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

S Europassem ukážete, co umíte Národní centrum Europass ČR

Hledáte si práci u nás nebo v zahraničí a chcete jasně informovat o tom, co umíte?

Pojďme se podívat na krátké video. PROČ PRÁVĚ EUROPASS? Dokumenty Europassu jsou zdarma jednotné v celé Evropě k dispozici ve všech jazycích EU Pojďme se podívat na krátké video.

ŽIVOTOPIS lze vyplnit online lze kdykoliv nahrát, uložit (na PC, flash disk atp.)  a online aktualizovat má strukturovaný formát je k dispozici ve všech jazycích EU si můžete upravit podle svých potřeb (např. vybrat kolonky, které chcete vyplnit) VYTVOŘTE SI ONLINE I EUROPASS – MOTIVAČNÍ DOPIS!

Vzory, vstup do online prostředí, rady a tipy naleznete na www Vzory, vstup do online prostředí, rady a tipy naleznete na www.europass.cz Máte profil na ? Importujte si jedním kliknutím data do Vašeho Europass – životopisu. Tvoříte životopis v cizím jazyce? Ve slovníku DISCO na www.disco-tools.eu naleznete popisy dovedností a kompetencí ve 12 jazycích.

JAZYKOVÝ PAS Máte hodně jazykových dovedností a zkušeností s používáním jazyka? Ohodnoťte v jazykovém pasu pomocí úrovní A1-C2 jednotlivé dovednosti: poslech, čtení, ústní projev, ústní interakce, psaní Nevíte si při hodnocení rady? Zaregistrujte se zdarma do online aplikace na: www.evropskejazykoveportfolio.cz

JAZYKOVÝ PAS

DODATEK K OSVĚDČENÍ Na rozdíl od známek na vysvědčení obsahuje: slovní popis dovedností získaných během studia střední školy úroveň EQF, díky níž bude Vaše kvalifikace srozumitelná v EU je k dispozici v českém a cizím jazyce dle výběru (AJ, NJ, FJ) je zdarma lze ho získat i zpětně na www.europass.cz Po skončení studia vysoké školy získáte automaticky Europass - dodatek k diplomu!

ZKUŠENOSTI S VYUŽITÍM DODATKU V ZAHRANIČÍ „V Německu není jednoduché vysvětlit, že i studium odborné školy může být zakončeno maturitou, dodatek mi usnadnil vysvětlování a s tím spojené nedorozumění.“ „Europass je moje maturitní vysvědčení pro zahraničí.“

CHCETE JET NA STÁŽ DO EVROPY NEBO PRACOVAT JAKO DOBROVOLNÍK? Rozcestník Kudykam na www.europass.cz Vám poradí, kde hledat práci, stáž nebo brigádu v EU Nechte si na závěr pobytu vystavit Europass-mobilitu! popisuje dovednosti, které jste během stáže získali získáte doklad o praxi

P Poradíme Vám, kde hledat nabídky: studia dobrovolnictví práce více na www.europass.cz

MOBILITA Popis získaných dovedností a realizovaných aktivit

Evropského pasu dovedností. Dokumenty tak budete mít vždy u sebe! Všechny dokumenty Europassu, ale i další osvědčení a certifikáty si naskenujte a uložte online do Evropského pasu dovedností. Dokumenty tak budete mít vždy u sebe! (na PC, flash disku nebo v e-mailu)

Národní centrum Europass ČR Národní ústav pro vzdělávání Weilova 1271/6, 102 00 Praha Tel: +420 274 022 342 Využijte klientské centrum - možnost konzultací po telefonu, e-mailem a osobních konzultací. Hodiny pro veřejnost: po-pá 9-15h E-mail: europass@nuv.cz