Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou."— Transkript prezentace:

1 Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.

2 Návrh Hned od počátku budete mít přístup k překrásným motivům na širokoúhlou obrazovku, které můžete snadno upravit, aby vyhovovaly vašemu stylu. Každý motiv má množství barevných variant, které můžete různě kombinovat, aby ladily podle vašeho vkusu. Nové funkce, jako třeba slučování obrazců nebo kapátko pro hledání shody barev, otvírají vašim návrhům nové možnosti. Rozložení, fotky a diagramy můžete pomocí vodítek zarovnání a inteligentních vodítek během pár sekund dokonale uspořádat.

3 Vytvoření působivého dojmu
Vylepšené zobrazení prezentujícího obsahuje nové nástroje, pomocí kterých si nad prezentací udržíte kontrolu. Nová funkce pro automatické rozšíření zobrazení okamžitě použije správná nastavení, takže se nemusíte starat o to, jak to vypadá na displeji, a můžete se soustředit na to, co k tomu říkáte. Zvětšování snímků – pomáhá soustředit pozornost publika na vaše myšlenky. Prostě jen kliknete a zvětšíte nebo zmenšíte určitý diagram, graf nebo obrázek. Navigátor snímkem – funkce, která uživateli umožňuje snímky vizuálně procházet a přecházet od jednoho k druhému, aniž by bylo potřeba opustit zobrazení prezentace. Publikum vždy uvidí jen ten snímek, který zrovna předvádíte.

4 Spolupráce Prezentaci můžete (z různých počítačů) upravovat současně s jinými uživateli a při tom s nimi konverzovat a využívat vylepšené možnosti práce s komentáři. Sdílení prezentací online je snadné. I když vaše publikum nemá PowerPoint, můžete prezentace snadno promítat do jejich prohlížečů. K tomu slouží funkce Online prezentace. Spolupracovat s ostatními můžete z různých míst současně, ať už používáte PowerPoint nainstalovaný ve svém počítači, nebo webovou aplikaci PowerPoint Web App.

5 PowerPoint 2013 Umožňuje intuitivní navrhování nádherných prezentací, jejich snadné sdílení a spolupráci s ostatními. Díky vyspělým prezentačním nástrojům můžete navíc dosáhnout profesionální úrovně prezentace. Když jste v režimu prezentace a chcete se dostat do centra Začínáme s PowerPointem, klikněte na šipku. Další informace najdete v centru Začínáme s PowerPointem (V režimu prezentace klikněte na šipku.)


Stáhnout ppt "Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou."

Podobné prezentace


Reklamy Google