Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Finanční možností svépomocných skupin
Pokus Jen tak Městská charita České Budějovice. Mnozí dělají charitu, my jsme CHARITA Nestátní nezisková církevní organizace Součást Charity ČR, mezinárodní.
Majetkové narovnání Stručný přehled. Kontaktní údaje: tel.: , Jak je dnes financována naše církev? o Vlastní zdroje.
DOBROVOLNÍCI V HOSPICI
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Vzor titulní strany: Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Každý nový snímek musí mít logo a název projektu včetně čísla!!! Rozložení.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Volnočasové projekty a EU financování
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
Česká asociace Sport pro všechny z.s. prezentace určena pro studenty FTVS UK Připravil MiZi 2014.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Česká asociace Sport pro všechny, občanské sdružení
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE (NNO)
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
20 let soukromého zdravotnictví v České republice Bratislava, MUDr. Pavel Chrz.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
1 VI. NO a jejich role ve společnosti Servisní funkce Servisní funkce Kontrolní funkce Kontrolní funkce Výchovná funkce Výchovná funkce Informační funkce.
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
Sdružení rodičů při MŠ Sluníčko. Proč sdružení rodičů  MŠ spravuje finanční prostředky určené pouze na předškolní vzdělávání  MŠ nemůže spravovat finanční.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Neziskové formy podniku -> Ekonomika a neziskový sektor Ekonomika a neziskový sektor
Financování NO Systém veřejného financování - financování z veřejných rozpočtů Finance z neveřejných zdrojů (tuzemských i zahraničních) Nadace tuzemské.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji. Koncepce paliativní péče v Libereckém kraji  Koncept spolu s časovým harmonogramem vzniku jednotlivých.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Sdružení rodičů a přátel diabetických dětí v ČR
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Z AJIŠŤOVÁNÍ VEŘEJNÝCH SLUŽEB Kontrahování služeb se soukromým a neziskovým sektorem.
MIKROEKONOMIKA Ekonomika neziskových organizací. Společenský význam neziskových organizací Nezisková organizace (nonprofit, nověji not-for-profit) = organizace,
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
MUDr. Marek Slabý předseda AZZS ČR. Zdravotnická záchranná služba je zdravotní službou dle zákona č. 372/2011 Sb. o zdravotních službách, v jejímž rámci.
SH ČMS účetní závěrka 2016 Metodický pokyn č. 4/2016.
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Lenka Herčíková,
Výroční zpráva Spolku Konipaska za rok 2015
Neziskový sektor. Neziskový sektor Cílem neziskových organizací je uspokojení řady lidských potřeb: Ochrana lidských práv Ochrana přírodního prostředí.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Programový rámec: Operační program Zaměstnanost
Podpora vzniku a rozvoje sociálních podniků a chráněných pracovišť
Program MŠMT VIII v roce 2017
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
Koncept poskytování paliativní péče MZČR Konference Kvalita- Bezpečnost- Efektivita MUDr. Martina Novotná ředitelka odboru zdravotních služeb 3. června.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Subjekty a objekty veřejných politik
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
JIHOMORAVSKÉ REGIONÁLNÍ CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Ing. Stanislava Správková
ORP a NNO Petr Holý.
Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Transkript prezentace:

Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014 Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 č.ú.: 2900353476/2010, FIO banka Znojmo Registrováno 20.12.2012 u Krajského soudu v Brně; spis. zn. L 17091 Cíl sdružení: činnost sdružení spočívá zejména v organizování a podpoře kulturních a společenských aktivit nebo sportovních akcí, jejíchž výtěžek bude věnován na podporu handicapovaných občanů (zejména mládeže), jejich integraci a dalších občanských sdružení v oblasti péče o handicapované osoby nebo jejich integraci, rozvoje, vzdělávání a uplatnění na trhu práce. Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 Statutární orgán: výbor spolku Předseda výboru sdružení: Dominik Hes Místopředseda výb. spolku: MUDr. Jiřina Hesová Němečková Člen výboru spolku: MUDr. Zuzana Ziková Činnost v roce 2014: sdružení uspořádalo třetí ročník charitativního koncertu „Vítáme prázdniny s The Tap Tap 2014“. Na této akci mimo hudební skupiny The Tap Tap vystoupily ještě skupiny No Distance Paradise a Burma Jones. Akce proběhla pod záštitou starosty města Znojma ing. Vlastimila Gabrhela. Akce se konala 14.6.2014 v Městském lesíku ve Znojmě a přinesla čistý výtěžek 27.195,-Kč, který byl věnován Oblastní charitě Znojmo pro potřeby nákupu zimní výbavy pro handicapované děti a pro Letní tábor handicapovaných dětí ze Znojemska. Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 Malá ukázka využití získaných prostředků: Lucinka i Vojta si v zimně zahřáli své ruce i nožičky v nových zimních návlecích. Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 Dále se podařilo ve spolupráci s hokejisty HC Orli Znojmo uspořádat, prodej limitované série „Mini lázeňských oplatek“, která proběhla 25.11.2014. Finanční výtěžek akce byl 4.692,-Kč Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 Hospodářské výsledky za rok 2014: Náklady: Ostatní náklady celkem 19.320,-Kč Služby celkem 124.707,-Kč CELKEM 144.027,-Kč Výnosy: Tržby za vlastní výkony a zboží celkem 76.272,-Kč Přijaté příspěvky celkem 90.000,-Kč CELKEM 166.272,-Kč Hospodářský výsledek po zdanění 22.245,-Kč Finanční prostředky se dařilo získat z dotací Jihomoravského kraje nebo města Znojma, sponzorských darů od právních subjektů nebo soukromých osob a realizací vlastních aktivit. VŠEM DÁRCŮM VELKÉ DÍKY!!! Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 Plán činnosti pro rok 2015: - Svolání Mimořádné Valné hromady za účelem změny názvu a statusu sdružení na spolek, podle Občanského zákoníku č. 89/2012Sb. Změna a rozšíření stanov Příprava pro rozšíření činnosti v oblasti Paliativní medicíny. Získání registrace Nestátního zdravotnického zařízení pro obor Paliativní medicína, formou paliativní péče poskytované ve vlastním sociálním prostředí pacienta. Ve spolupráci s Oblastní charitou Znojmo vytvořit Multidisciplinární tým lékařů, psychologa, zdravotních sester, sociální pracovnice a duchovních, který bude zajišťovat službu paliativní medicíny a péče. Zahájení činnosti Domácího hospice Konipaska Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42

Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42 Ještě jednou VELKÉ DÍKY všem dárcům z řad institucí, sponzorů. Členům sdružení, ale i dobrovolným pomocníkům, kteří se podíleli na činnosti našeho sdružení. Zpracoval: Dominik Hes – předseda výboru Schválil: Výbor Spolku KONIPASKA Ve Znojmě dne: 30.6.2015 Občanské sdružení Konipaska, Znojmo Riegrova 1199/42