Popisuje: Vojtěch Zedek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Advertisements

Pro někoho něco znamenáš
„NAŠE CESTA K VLASTNÍMU HODNOCENÍ“ Základní umělecká škola J.B.Foerstera JIČÍN.
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
JÁ A MOJE ŽENA.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
KOMUNIKACE BEZ HRANIC!! Vítejte v éře a …rrring a.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
21. prosince :00 Aquapalace Praha Cena: ,-
Kolja 9.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Be, fe, le, me, pes se veze, ke kterému i, y nás veze?
26. Izraelský národ se během let v Egyptě rozrostl.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Chtěl bych být jako voják.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
Práce s Gimpem Začátek  Ještě než začal tento projekt, tak jsme skládali zkoušku z modulu Gimp. Celá naše třída se snažila, ale bohužel uspěl.
Jessica COX.
eTwinningové odpoledne s rodinou ZŠ Hustopeče, Nádražní ul.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
CAPOEIRA Prezentace Brazilského bojového umění, které mísí prvky tance a kopů a akrobacie…
MOJE RODINA Josef Novák.
…obrazy se budou měnit automaticky…
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Autor: Adam Škoda Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Před nedávnem žil jeden muž který si říkal Bajt-Men… Ahoj! …nedělaly mu problémy.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
Moje Rodina Lucka.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
P RÁZDNINY A CO DÁL … Autor: Robert Lustig Třída: IX.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Plánování přednáška druhá. 2 Obsah přednášek ProstředkyRealizaceZhodnoceníCíle AnalýzaVize.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace AUTOR:Světlana Havránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_ČJ_SPISOVATELÉ A ILUSTRÁTOŘI.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
vypracoval Ondřej Schwarz
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
Čím chci být ,až vyrostu.
Čím chci být,až vyrostu ROZÁLIE MURÁŇOVÁ.
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
SLOVENSKO 2016.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Pro někoho něco znamenáš
Čím chci být až vyrostu…
JSEM MEZI 7 % Regina Brett, novinářka z clevelandského deníku The Plain Dealer, spisovatelka a držitelka Pulitzerovy ceny za léta 2008 a 2009, napsala.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Pohár mléka Endless love. way H.P..
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

Popisuje: Vojtěch Zedek Čím chci, být až vyrostu ? Popisuje: Vojtěch Zedek

Jak to začalo ? už ve školce jsem přemýšlel čím budu dlouho mě nic nenapadalo začalo to v 5 letech kdy jsem chtěl být Spider man, Batman V 6 letech jsem říkal ,,Tati budu voják“

Nová záliba: sport asi v 8 letech přišla nová záliba v podobě sportu na naší škole byla totiž basketbalová přípravka ,,Hmm budu hvězda NBA“ snažil jsem se ale dobrý jsem nikdy nebyl Tréninky mě začali nudit V 11 letech jsem s basketbalem skončil nadobro

Michael Jordan můj vzor, chtěl jsem být jako on

Hokej v 11 letech mě začal zajímat hokej prosil jsem taťku aby mě do hokeje přihlásil, řekl mi že je pozdě (měl sem začít dřív) cítil jsem se špatně taťka je sice voják ale jako malý chtěl být taky hokejista

Jako náhradu jsem hrál videohry (hokejové) nebo se na hokej díval v TV

Řešení neuměl jsem se s tím smířit sebral jsem odvahu a rozhodl se že si to vyřeším sám Napsal jsem hokejovému trenérovi a tem řekl ať za ním přijdu byl jsem tam, prý mě chce vidět bruslit v létě tam jdu tak mi držte palce

Budu Hokejista! podle mě je toto rozhodnutí správné pro hokej bych udělal vše bruslit umím puk ovládat také jsem velký fanoušek národního týmu

Předpoklady Silné nohy Čtení hry Týmova práce Bruslení Výdrž, síla Čistá hlava Ovládání puku Disciplína

Mé slabé stránky začneme tím horším jsem hubený(když mě někdo srazí dopadne to špatně) nemám rád když po mě někdo řve nerad cvičím

Mé silné stránky jsem poslušný mám rád sporty jsem pohybově nadaný umím celkem dobře bruslit do všeho jdu naplno snesu kritiku puk ovládat umím

Co musím obětovat a co udělat svůj čas hraní videoher odpočinek Udělat pracovat na sobě zlepšit bruslení mít čistou hlavu

Musím na sobě zapracovat

Co mi hokej přinese ? radost ze hry nebudu se nudit když budu dobrý podívám se do světa život bohatý na pohub kamarády poznám nové lidi týmovou práci

Rodina mě je a jen podporuje

Už se těším až budu hokejista !

KONEC 

Zdroje: Obrázky Google

Děkuji za vaši cenou pozornost