Samostatná práce Rychločtení.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E18.15 Ročníktřetí.
Advertisements

Výběr úkolů pro rozbor divadelní hry po obsahové, literární a jazykové stránce. Prezentace je doplněna ukázkou z internetu a pracovním listem.
SUBLIMACE, DESUBLIMACE
Organizační legitimita: aplikace institucionální teorie a teorie závislosti na zdrojích v rámci výzkumu NNO Magdaléna Šťovíčková SOS FHS UK, 2013/2014.
Téma: Viry, antivirová ochrana,spamy – 1. část Vypracoval/a: Ing. Jana Wasserbauerová.
Warez scéna, crack. Warez, co to je? Warez je termín počítačového slangu označující autorská díla, se kterými je nakládáno nelegálně, zejména v rozporu.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Zpracoval Ing. Jan Weiser Velkoobchodní sklady (technické charakteristiky a vybavení)
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_8_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_BŘETISLAV A JITKA Název: BŘETISLAV.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Přehled a zvláštní typy zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Plně elektronické zapalování Tematická oblast:Zapalování Ročník:2. Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Novelizace předpisu D7/2 k organizování výlukových činností k Lenka Komínová GŘ SŽDC Odbor plánování a koordinace výluk Setkání s dopravci,
POZVÁNKA Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
BIBLE Proč a jak číst Bibli. Biblická NEJ Nejrozšířenější kniha Nejdražší tištěná kniha vůbec Vůbec první tištěná kniha Přeložena do …. jazyků či nářečí.
9. Mateřská škola, Písek, Alšova Identifikační údaje o škole Právní subjekt:Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391.
Anotace: Žáci se v prezentaci seznámí s pojmem aritmetický průměr a jeho výpočtem. Procvičují si výpočty u tabule nebo na pracovním listě. Snímek 5 je.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc. Lucie Chojnová NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_Náhradní rodinná péče TÉMA SADY: Občanská výchova.
KURZ ALGORITMIZACE A PROGRAMOVÁNÍ V JAZYCE C Lekce č. 10: Tvorba vlastních funkcí Bc. Radek Libovický.
Interaktivní tabule, USB disky, paměťové karty, záložní zdroj
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Specifické otázky společenské podpory početných rodin (Josef Zeman, Národní centrum pro rodinu) Cílem systému podpory rodin je udržení a postupný nárůst.
Slovní úlohy o společné práci
Software počítače – opakování
Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název: VY_52_INOVACE_23_FYZIKA
Návod na tvorbu prezentace diplomové / bakalářské práce
Práce se sloupkovými diagramy
Název projektu: Moderní škola
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Marketingový plán společnosti
Název prezentace (DUMu): Chemické procesy v olověných akumulátorech
AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_01 Dělitel a násobek
Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název: VY_52_INOVACE_33_FYZIKA
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Autor: Mgr. Ivana Tesařová
Marketingový plán společnosti
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Nastavení Outlooku při prvním spuštění
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Vídeňský kongres a Svatá aliance
Název prezentace (DUMu): Princip klasického zapalování
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_23_Požár Téma: Požár
Porovnání vlastností vodíku a kyslíku
Vykazování postupu nebo stavu
Bc. Miloslava Vavříková
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Slovní úlohy o společné práci stejný čas
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
CESTOVNÍ RUCH AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Název prezentace (DUMu): Elektrický výkon
Metody Reuvena Feuersteina
Slovní úlohy o společné práci
Příklady – cvičení ) Ventilátor točící se rychlostí 20 otáček za sekundu začne rovnoměrně zpomalovat s tím, že za 10 s poklesne frekvence.
Třída 2.D Písemná práce 1.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Kontrolní test znalostí
Účinnost katalyzátoru test na silnici
Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol výkonu přenesené a samostatné působnosti svěřené orgánům obcí, krajů a hlavního města Prahy za léta 2014–2016.
Olověný akumulátor.
Následující hra je složena ze 4 otázek, které nám dovolí vás kvalifikovat jako "profesionála". Otázky nejsou příliš obtížné, proto se nesnažte podvádět.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou,
Rovnice HRA.
Geometrie řízení a uložení kol.
AUTOR: Mgr. Lenka Štěrbová
Hromadné dokumenty opakující se pro kolekci osob
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

Samostatná práce Rychločtení

Text č. 1 Muž nakupuje, žena nakupuje-to je rozdíl! (522 slov) Test –creation: Heslovitě uveďte hlavní body přečteného textu(čtyřmi hesly). Pomocí těchto hesel a dalších vědomostí zformulujte hlavní myšlenku textu-ve třech větách.

Co má muž z článku za úkol si v článku koupit? Jakým stylem si muž s nákupem poradí ? Jak kritizuje žena mužovo chování ? S čím autor srovnává soustředění žen při výběru kosmetiky ? (3 příklady) Jak spolu mohou muž a žena (ohledně nákupů) dobře vyžít?

Text č.2 Akuma radí v zimě (496 slov) Test-creation-otázky Heslovitě uveďte hlavní body přečtoného textu- zhruba čtyřmi hesly. S pomocí těchto hesel a dalších vědomostí zformulujte hlavní myšlenku-zhruba třemi větami.

Při špatném startování vozidla za minusových teplot bývá v devadesáti procentech případů příčinou.... Za jaké teploty meze plně nabitá autobaterie a za jaké vybitá ? Jakou část své kapacity ztrácí i dobře nabitý akumulátor při minus 20 C? Které faktory byly uvedeny v článku jako opatření proti potížím se zimním startováním (stačí uvést 5 faktorů)?