Vítáme Vás.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.
Advertisements

ECVET v Programu celoživotního učení
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Nabídka personálních služeb
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
Výběrové řízení dodavatele manažerského vzdělávání pro ZENTIVA a.s.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
POLYTECHNICKÁ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ
 Stanovení a upřesnění potřeby a to v množství, kvalitě i čase  Profil pracovního místa a profil personálu  Zmapování zdrojů uchazečů  Volba dokumentů.
Postavení a úkoly manažera v oblasti řízení lidských zdrojů podniku
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
SBĚR A ANALÝZA VZDĚLÁVACÍCH A ROZVOJOVÝCH POTŘEB V ČESKÉ SPOŘITELNĚ, a.s. Mgr. Oldřich RANDULA, ředitel odboru vzdělávání, ČS, a.s. HR ŽIVĚ leden.
Pomáháme dětem vkročit do života PROJEKT KÁMOŠ. Nejpřirozenější prostředí pro dítě je rodina.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
 CONEO STRUKTURA PREZENTACE 1.Vymezení pojmu analýza tréninkových potřeb, přístup CONEO 1.Úrovně a metody ATP 2.Rozhraní zadavatel -dodavatel, vztahy.
Didaktické prostředky
PERSONÁLNÍ INFORMAČNÍ SYSTÉM PhDr. Vlasta Leštinská Mgr. Pavel Kocián
- manažerská práce je závislá na lidských zdrojích - manažeři uskutečňují cíle podniku prostřednictvím svých spolupracovníků - personální management se.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
Mgr. Jana Brabcová jednatelka Grafia, s.r.o. Konference KONCEPCE DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ, 13. června 2012.
Firemní kultura - změna motivační strategie
InSITE - between you and information Hynek Rais, ředitel pro poradenské služby inSITE, s.r.o. Cyklus workshopů v rámci HR živě „Jak si správně vybrat“
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
PŘEDSTAVENÍ FIRMY HUMAN´S Koučování Terapie Psychologie Poradenství
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Personální funkce Ekonomika a řízení podniku 2008/2009 Seminář č. 6 JUDr. Martin Landa.
Nabídka služeb TMS Petr Galatík – TMS, A.B.Svojsíka 28, Vyškov, telefon: , mobil: fax: mail:
Jazyková příprava Skupiny ČEZ
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 34Číslo.
Pohled dodavatelů na výběrová řízení POHLED „z druhé strany“ Ing. Dušan Číčel ředitel FBE Praha a FBE Bratislava.
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
Období snižování nákladů Důvody proč vzdělávat a jejich zřetelnost Hynek Rais Česká pojišťovna 22. července 2004.
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Multidisciplinární spolupráce ve zdravotnictví (MS)
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1133Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma:
aneb Assessment Centre a Development Centre
Personální plán pro podnikatelský plán
Personální strategie mezinárodní firmy
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Minikonference Gymnázium Brno - Řečkovice 17.červen 2010
6. HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ VZDĚLÁVÁNÍ
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Didaktické prostředky
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Vítáme Vás.
Vítáme Vás.
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
Kariérové poradenství a podnikavost
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Transkript prezentace:

Vítáme Vás

Představení společnosti EDUCATIO MAHLER, s.r.o. personálně - vzdělávací společnost čerpá z vlastních lektorských zkušeností posledních 10 let čerpá z tuzemského a zahraničního „know how“ čerpá ze zkušeností s tuzemskými i zahraničními společnostmi po celé České i Slovenské republice

Charakteristiky společnosti EDUCATIO MAHLER středně velká společnost filosofie „zdravého středu“ důsledné vyvažování kvantity s kvalitou poskytování komplexních služeb orientace na dlouhodobou spolupráci s klienty propracovaný cyklus spolupráce návaznost vzdělávacích a rozvojových forem úzké propojování profesionálních dovedností se zbožíznalstvím, politikou a strategií klienta

Objem zakázek společnosti v letech 2001 - 2003 235% 199,5% 100% 2001 2002 2003

Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR Členství v asociacích EDUCATIO MAHLER je členem Asociace institucí vzdělávání dospělých ČR Asociace trenérů a konzultantů managementu České manažerské asociace

Působnost společnosti EDUCATIO MAHLER Praha Frýdek-Místek Brno Bratislava

Souhrnná nabídka společnosti audity a průzkumy (logistické, personální) testování (psychodiagnostika, zjišťování potenciálu aj.) Mystery Shopping zpracování systému náboru a výběru pracovníků analýza rozvojových potřeb tvorba vzdělávacích, tréninkových a rozvojových projektů systém hodnocení zaměstnanců vytváření Corporate Identity (firemní image, kultura, komunikace) PROJEKCE kurzy aktivní tréninky workshopy odborné semináře koučování (včetně výcviku v praxi, terénu) KURZOVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KONZULTACE workshopy konzultace (dle požadavků a zvolených oborů)

sociologický audit + projekt vzdělávání + realizace vzdělávání Příklady akcí Akce provedené „na míru“ sociologický audit + projekt vzdělávání + realizace vzdělávání podíl na anketě 360° + testování pracovníků + realizace vzdělávání personální audit + realizace vzdělávání projekt náboru a výběru zaměstnanců + realizace vzdělávání kurzovní projekt „Strukturovaný prodej“ + manažerské dovednosti + koučování v terénu logistický audit + projekce (výroba – sklad – obchod, pravomoci a odpovědnosti) + projekce a realizace vzdělávání projekce a realizace roční „Manažerské akademie“ (národní úroveň), včetně workshopů a tzv. Business hry testování znalostí úrovně reprezentantů obchodní sítě na republikové úrovni Mystery Shopping

pečlivě sestavenými Standardy a Kodexem společnosti, uplatňovanými Kvalita a péče Kvalita a péče o klienta je dána pečlivě sestavenými Standardy a Kodexem společnosti, uplatňovanými před kurzy a projekty (detailní analýza potřeb) v průběhu kurzů a projektů (důsledné kontrolní systémy) po kurzech a projektech (čtyřstupňový systém hodnocení) propracovaným systémem spolupráce s klientem na bázi „Plánu rozvoje klienta“ specielně vyhotoveným evidenčním software Gradus

… propracovaným cyklem zakázky Cyklus zakázky Kvalita je dána … Fáze „před kurzem“ Fáze „kurz“ Fáze „po kurzu“ Čtyřstupňové hodnocení Průzkumy Kurzy, tréninky se stanovením cílů plánů individuálního rozvoje Doporučení pro další postup a rozvoj Mystery Shopping Audity intenzivní rozvoj Podrobné průběžné hodno- cení lektorem a účastníky Projekce kurzy workshopy Testování Hospitace koučování Assessment Centra konzultace Analýza potřeb (až do úrov- ně školeného jednotlivce) … propracovaným cyklem zakázky

dle předchozí obchodní a manažerské praxe Lektoři Lektoři a jejich výběr dle předchozí obchodní a manažerské praxe dle komunikačních, prezentačních a lektorských předpokladů dle rozsahu využití i dle specializace dle předpokladu průběžného zdokonalování se a neustálého podmínečného zkvalitňování lektorské práce a požadovaných standardů

Související programy 1. „PROFESIONÁL“ incentivní turistika kurzy a vzdělávací programy v tuzemsku a zahraničí stáže, exkurze a soustředění služební cesty a pobyty tématické výstavy a veletrhy výuka cizích jazyků životospráva, relaxace a zdraví 2. „RODINA“ rodinné finance psychologické a sociologické aspekty vztahů v rodině životospráva, relaxace a zdraví služby v oblasti turistiky 3. „DĚTI A MLÁDEŽ “ psychologické a sociologické aspekty dětí životospráva služby v oblasti turistiky výuka cizích jazyků

Kombinovatelnost nabídky psychologie a sociologie (RODINA, DĚTI) životospráva a zdraví (PROFESIONÁL, RODINA, DĚTI) KURZ PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ rodinné finance (RODINA) turistika (RODINA, DĚTI) odpoledne dopoledne pondělí úterý středa

poukázka na nákup zboží věcná odměna incentivní turistika CAMPANATOUR v.o.s. peníze poukázka na nákup zboží věcná odměna incentivní turistika

Fáze přípravy incentivního programu CAMPANATOUR v.o.s. Fáze přípravy incentivního programu úloha incentivní cesty zadání a scénář kalkulace detailní itinerář, parametry akce realizace vyhodnocení

JAK – KDY – ZA KOLIK – KAM – PROČ CAMPANATOUR v.o.s. Shrnutí MOTIVACE JAK – KDY – ZA KOLIK – KAM – PROČ DAŇOVÉ NÁKLADY

úzké propojení profesionálních dovedností Výhody spolupráce Proč spolupracovat s EDUCATIO MAHLER úzké propojení profesionálních dovedností s politikou společnosti s krátko, středně i dlouhodobými cíli klienta se zbožíznaleckou problematikou (včetně praxe lektora v prostředí společnosti) komplexnost a koncepčnost projekty - kurzy - aplikace, konzultace motivační programy "Rodina", "Děti a mládež", incentivní turistika a výuka cizích jazyků příprava kurzů "na míru" dle stavebnicového systému až na úroveň školeného jednotlivce služby v oblasti turistiky kvalita propracovaná metodika, systém kvality a péče o zákazníka (včetně software Gradus) tým kvalitních a průběžně sledovaných lektorů dlouhodobé zkušenosti s významnými a renomovanými klienty flexibilita - důslednost - serióznost

Děkujeme Vám www.educatio.cz