Pracovní smlouva Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sada č. XIV Identifikátor sady: VY_32_INOVACE_Sada XIV _ SP, DUM č.18
Advertisements

Pracovní smlouva VY_32_INOVACE_ 18 Pracovní smlouva.
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření11.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_BERGMANNOVA_11.
tříletý učební obor – Číšník, servírka
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Pracovně právní vztahy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Pracovní smlouva Po úspěšném absolvování pracovního pohovoru čeká uchazeče před nástupem další důležitý krok – podpis pracovní smlouvy.
vytvořený v projektu OP VK
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_227.
Žáci si interaktivně, ústně i písemně opakují dané učivo.
Pracovní poměr Autor: Mgr. Pavel Semerák Občanský a společenskovědní základ Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 22. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
V zaměstnání I. Petr Machala. zajdete na personální oddělení podepíšete pracovní smlouvu seznámíte se s pracovním řádem Víte co následuje po úspěšném.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Ukončení pracovního poměru Střední odborná škola Otrokovice Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Milotová, Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Návrh znění pracovní smlouvy. Pracovní smlouva uzavřena v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 262/2007 Sb., zákoníku práce ve znění pozdějších předpisů.
Namáhání na tah a tlak Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN.
FUNKCE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Karel Bílek. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Švejdová. Dostupné z Metodického portálu cz, ISSN: , financovaného.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1261Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Pracovní poměr Jméno autora: Ing. Zdeňka Suchomelová.
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1262Ročník:3. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Mzdy Téma: Pracovní smlouva Jméno autora: Ing. Zdeňka.
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
Pracovní smlouva - co musí a nemusí obsahovat
PRACOVNÍ SMLOUVA. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1128Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma: Pracovní.
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
VY_32_INOVACE_LID_18 VY_32_INOVACE_LID_18 Pracovně-právní vztahy.
Ing. Veronika Dostálková MBA ZÁKONÍK PRÁCE Podnik a podnikání 3. ročník Srpen 2012.
Platební styk Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Výpočty mezd Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
EKONOMIKA Tematický celek: Podnik a podnikání Téma: Společnost s ručením omezeným – kapitálová obchodní společnost Autorem materiálu a všech jeho částí,
EKONOMIKA Tematický celek: Podnik a podnikání Téma: Akciová společnost – kapitálová obchodní společnost Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Zaměstnání a podnikání Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Kateřina Charvátová. Dostupné z Metodického portálu
Datum:   Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Obrazový materiál pro pracovní list – Retušování
Digitální učební materiál
Podstata, význam a funkce účetnictví
Výpočty mezd Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pracovně právní vztahy
Optika – polostín, plný stín a vržený stín
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Ekonomika Personální činnost 3. Ing. Miroslava Farmačková
Zrakové vnímání Variabilní hra
Účetní dokumentace a její náležitosti
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Obrazový materiál pro pracovní list – Transformace
Výpočet úrokové doby ze zvětšené jistiny.
Spolupráce průvodce cestovního ruchu s cestovní kanceláří
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Holečková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  Provozuje.
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Hledání obrázků Děti mají za úkol najít v každém listu daný počet obrázků. Po nalezení je mohou vybarvit. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Téma VÝVOJ NÁZORŮ NA PODSTATU MZDY
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
zpracovaný v rámci projektu
Název vzdělávacího materiálu
Občanská nauka 1. M PRACOVNÍ POMĚR Obr. 1 Povolání (1)
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zrakové vnímání 6 Variabilní hra
POČÍTÁME DO 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zaokrouhlování na desítky a stovky
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

Pracovní smlouva Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu www.rvp.cz, ISSN: 1802-4785. Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

Pracovní list Kontrolní otázky 1) Uveďte, jak vzniká pracovní poměr. Pracovní poměr vzniká uzavřením pracovní smlouvy mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem, vždy písemně. Zaměstnavatel je povinen jedno vyhotovení smlouvy vydat zaměstnanci.

2) Uveďte povinné náležitosti pracovní smlouvy. Povinné náležitosti pracovní smlouvy jsou: ∆ druh práce ∆ místo výkonu práce ∆ den nástupu do práce

3) Vyjmenujte další ujednání v pracovní smlouvě. Další ujednání v pracovní smlouvě jsou: ∆ doba trvání pracovního poměru – na dobu určitou nebo neurčitou ∆ zkušební doba – maximální délka 3 měsíce, pro manažery 6 měsíců ∆ jméno zaměstnance, datum a místo narození, RČ, číslo OP, adresa ∆ název a sídlo zaměstnavatele ∆ údaj o mzdě a způsobu odměňování ∆ stanovení týdenní pracovní doby a rozvržení pracovní doby ∆ nárok na délku dovolené na zotavenou ∆ údaj o výpovědních dobách ∆ podpis – zaměstnance i zaměstnavatele, včetně otisku razítka ∆ datum uzavření pracovní smlouvy

4) Kterými předpisy se řídí ostatní práva a povinnosti zaměstnance a zaměstnavatele. Ostatní práva a povinnosti zaměstnance a zaměstnavatele se řídí: ∆ ustanovením zákoníku práce ∆ organizačním a pracovním řádem ∆ kolektivní smlouvou nebo vnitřním předpisem.

Zdroj Česká republika. Zákoník práce 2011: poznámky, judikatura, prováděcí předpisy, vybrané vzory smluv (dohod) a výpovědí. In: zákon č. 65/1965 Sb., Praha, EUROUNION Praha, s.r.o., 2011, 4. aktualizované vydání, ISBN 978-80-7317-088-2.