Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zrakové vnímání 6 Variabilní hra

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zrakové vnímání 6 Variabilní hra"— Transkript prezentace:

1 Zrakové vnímání 6 Variabilní hra
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Hra a nácvik zrakového vnímání může být velmi variabilní.
Princip práce: 1) Vytiskneme si 2x hrací list a dvakrát kartičky, které zalaminujeme. 2) Dítěti připravíme pomocí kartiček předlohu, podle které bude pracovat. Připravená předloha Hrací list Kartičky Dítě dává kartičky na místa dle předlohy. Hra a nácvik zrakového vnímání může být velmi variabilní. Dítěti nemusíte dávat vždy zcela vyplněnou předlohu, ale můžete zaplnit jen jedno políčko – tím dítě nacvičuje i orientaci na ploše. Příklad předloh:

3 m n u h n n u m h m u h n n n m n u h u m n u u n n h m n m
Kartičky k vytisknutí, vystřihnutí a zalaminování m n u h n n u m h m u h n n n m n u h u m n u u n n h m n m Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

4 HRACÍ LIST Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).


Stáhnout ppt "Zrakové vnímání 6 Variabilní hra"

Podobné prezentace


Reklamy Google