Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SLOVNÍ FOTBAL Tato hra je výborná na trénování a rozvoj fonematického sluchu. Jedná se o řazení kartiček podle začátečních a koncových hlásek slova tak,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SLOVNÍ FOTBAL Tato hra je výborná na trénování a rozvoj fonematického sluchu. Jedná se o řazení kartiček podle začátečních a koncových hlásek slova tak,"— Transkript prezentace:

1 SLOVNÍ FOTBAL Tato hra je výborná na trénování a rozvoj fonematického sluchu. Jedná se o řazení kartiček podle začátečních a koncových hlásek slova tak, jak to známe u klasické hry. Rozdíl je v tom, že si dítě tato slova musí zopakovat samo a je nuceno je správně vyslovovat a zpřesnit svou mluvu. Doporučuji před skládáním řady vždy s dítětem slova projít, aby dítě nepoužívalo zdrobněliny (dům – domeček) nebo nezaměňovalo slovo (rak – krab apod.) Hra by ztratila smysl. Na kartách jsou vyobrazena jednoslabičná slova. Kartičky zalaminujte pro opakované použití. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Věra Gošová.. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Série 1 HAD – DŮM – MYŠ – ŠÍP – PES – SÝR – RAK – KOST Start Cíl

3 Série 2 OKO – OKAP – PÁN – NOS – SOB – BOBR – ROH – HAD Start Cíl

4 Zdroje: pes [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < had < dům < sýr < myš < šíp < rak < kost < oko < okap < pán < nos < sob < bobr < roh <


Stáhnout ppt "SLOVNÍ FOTBAL Tato hra je výborná na trénování a rozvoj fonematického sluchu. Jedná se o řazení kartiček podle začátečních a koncových hlásek slova tak,"

Podobné prezentace


Reklamy Google