Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybrané organizaci Autor práce: Zdeňka Sukdoláková Vedoucí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Advertisements

Řízení vztahu se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu se sportovními potřebami Autor bakalářské práce: Daniel Baumruk (147.
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti Autor bakalářské práce: Zuzana Kodýdková Vedoucí bakalářské práce: Ing. Kamila Tišlerová, Ph.D. Oponent bakalářské.
Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení v GRASS CZECH s. r. o. Vedoucí:Ing. Radka Vaníčková, Ph.D. Oponent:Mgr. Gabriela Lesňáková Autor:Walter Knösel,
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Hodnota vnímaná zákazníkem ve vybraném podniku Autor práce: Jana Štindlová,
Autor bakalářské práce: Ondřej Netík Vedoucí bakalářské práce:Ing. Romana Píchová, DiS. Oponent bakalářské práce:Mgr. Stanislav Křída České Budějovice,
Komunikační chyby vedoucích pracovníků ve vybraném podniku Autor bakalářské práce: Alena Strakošová Vedoucí bakalářské práce: Ing. Iveta Kmecová, Ph.D.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Plánování zakázek ve vybraném výrobním podniku ÚSTAV PODNIKOVÉ STRATEGIE Autorka bakalářské.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vzdělávání zaměstnanců v UniCredit Bank, a.s. Autor bakalářské práce:
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podnikatelském subjektu v oblasti maloobchodu s potravinářských zbožím Autor: Veronika Janáková Vedoucí práce: Ing.
Návrh účinné marketingové komunikace podniku v oblasti služeb
České Budějovice, červen 2016
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
VŠTE České Budějovice Ústav podnikové strategie
Program obnovy venkova Jihočeského kraje v letech
Motivace a stimulace pracovníků v podniku Terno České Budějovice
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Řízení vtahů se zákazníky ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická
Vysoká škola technická a ekonomická
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autor práce:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Obhajoba bakalářské práce
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybrané obchodní společnosti
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Analýza požadovaných kompetencí na trhu práce ve vybraném oboru
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému
Hodnota vnímaná zákazníkem
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza motivačního a stimulačního systému ve vybraném podniku.
Zpětná vazba zákazníků ve vybrané společnosti
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Autor bakalářské práce: Dominika Ješová
Vysoká škola Technická a Ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Analýza konkurence na maloobchodním trhu ve zvolené oblasti
Povolání logistický manažer
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza vhodnosti používaných komunikačních nástrojů ve vybraném podniku.
Systém odměňování ve vybraném podniku
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
CRM v maloobchodní jednotce se sportovním zbožím
České Budějovice, červen 2016
Ústav podnikové strategie
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Analýza merchandisingu a nákupní atmosféry vybrané obchodní jednotky
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vztah řízení výkonu a pracovního hodnocení zaměstnanců ve vybraném.
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
OPTIMALIZACE LOGISTICKÝCH PROCESŮ VE FIRMĚ BAUER TECHNICS a.s.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Obhajoba diplomové práce
Vysoká škola technická a ekonomická Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku Tuto šablonu lze použít jako počáteční soubor.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Ekonomické vyhodnocení firemního vzdělávání a jeho vliv na výkonnost.
Motivace a stimulace zaměstnanců ve vybraném podniku
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
ANALÝZA VNITROPONIKOVÉHO KOMUNIKAČNÍHO SYSTÉMU VE VYBRANÉM PODNIKU
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Transkript prezentace:

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybrané organizaci Autor práce: Zdeňka Sukdoláková Vedoucí práce: Ing. Roman Švec, Ph.D. České Budějovice, červen 2016

Cíl bakalářské práce Cílem bakalářské práce je provést analýzu zaměřenou na vnitropodnikovou komunikaci vybrané organizace, determinovat její disfunkční místa a navrhnout možnosti pro jejich odstranění.

Výzkumné otázky Jakým způsobem hodnotí zaměstnanci komunikaci se svým nadřízeným? Jakým způsobem hodnotí nadřízení komunikaci se svým podřízeným? Probíhá komunikace mezi kolegy na pracovišti a spolupráce mezi nimi bez konfliktů?

Metody sběru dat Dotazníkové šetření (2 části: otázky pro vedoucí odborů a podřízené pracovníky, celkem 41 otázek). Metoda pozorování (poznatky a zkušenosti ze své 3 měsíční vysokoškolské praxe). Metoda řízeného dotazování (rozhovor s vedoucím odboru a podřízeným pracovníkem).

Představení společnosti Městský úřad Světlá nad Sázavou Rok založení: 1795 Sídlo: Náměstí Trčků z Lípy 18, ve Světlé nad Sázavou Počet zaměstnanců: 55

Byrokratický systém Způsob a průběh komunikace Analýza práce zaměstnanců z hlediska komunikace Komunikační role Komunikační toky Komunikační kanály Práce ve skupině

Vyhodnocení dotazníku Jednotnost a odpovědnost vedení Jakým způsobem hodnotí zaměstnanci komunikaci se svým nadřízeným? Komunikace s Vaším podřízeným je?

Komunikace v pracovním prostředí a spokojenost Komunikace s Vašimi pracovníky je? (řadové zaměstnanci) Jste spokojeni ve svém pracovním prostředí a pracovními podmínkami? (řadové zaměstnanci)

Jste spokojeni ve svém pracovním prostředí a s pracovními podmínkami Jste spokojeni ve svém pracovním prostředí a s pracovními podmínkami? (vedoucí odborů) Celkem 100 % vedoucích odborů je s pracovními podmínkami spokojeno. Celkem 100 % vedoucích odborů se cítí v této práci dobře.

Organizace práce Máte možnost vyjádřit své vlastní názory či připomínky na záležitost v organizaci? (řadové zaměstnanci) Myslíte si, že Váš vedoucí má dobré komunikační schopnosti? (řadové zaměstnanci)

Kultura organizace Setkali jste se Vy sami, či někdo z Vašich kolegů s diskriminací, upřednostňování některé osoby či pomluvy a šikany? (řadové zaměstnanci) Setkali jste se Vy sami, či někdo z Vašich kolegů s diskriminací, upřednostňování některé osoby či pomluvy a šikany? (vedoucí odborů) Celkem 100 % vedoucích odboru se nikdy nesetkalo s diskriminací či šikanou.

Návrhy a opatření Poskytnutí určitých školení o komunikaci pro vedoucí odborů. V případě kolektivní nespokojenosti zaměstnanců, přeřazení do jiného oddělení, kde si budou navzájem více rozumět a pomáhat. Ochota vedoucího diskutovat se svými podřízenými a dát jim možnost vyjádřit své názory. Rozvržení práce vedoucího k tomu, aby měl časový prostor k zadání a vysvětlení práce svým podřízeným. Bližší poznání pracovníků navzájem.

Doporučení celé problematiky „Teambuilding“ Tři navrhované organizační akce: Vánoční večírek – v restauraci Alfa Výlet – prohlídka hradu Lipnice nad Sázavou Vinný sklípek – sklípek ve Velkých Pavlovicích na Moravě

Otázky od vedoucího práce: Teambuildingové akce – navrhnout účinný způsob sdělení informace a konání této akce.. Jakým způsobem budete motivovat zaměstnance k účasti na navrhovaných aktivitách?

Otázky od oponenta: V čem spatřujete největší rozdíly v hodnocení spokojenosti mezi nadřízenými a podřízenými? Teambuildingové akce jsou jistě zajímavým řešením, nicméně nemyslíte si, že by účinnější byly menší akce pro jednotlivé oddělení?

Děkuji za pozornost..