VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

MĚSTSKÉ PRŮMYSLOVÉ ZÓNY – SEVERNÍ A JIŽNÍ PŘEDLICE
LEASING z pohledu daně z příjmu
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
CELKOVÉ NÁKLADY STAVBY
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Financování Vniřní a vnější. Vnitřní financování  Důvody:  Větší hospodářská a finanční nezávislost  Lepší likvidita  Lepší přístup k úvěrům  Menší.
Finalizace akvizičního procesu
Nakládání s nemovitým majetkem v podmínkách veřejných výzkumných institucí Porada předsedů a místopředsedů dozorčích rad Praha 25. dubna 2007.
ZK , př. 2 počet stran: 13 Stanovisko pracovní skupiny k výběru formy a způsobu reorganizace na úseku SÚS.
Obchodní společnosti.
Technické zhodnocení domu
NĚKTERÉ PRÁVNÍ FORMY SPOLUPRÁCE INVESTORA A DEVELOPERA
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Nástrahy veřejnoprávního projednávání a územního rozhodování Ing. Pavel Dražďák.
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
Téma: Účtování v rámci účtové třídy 1
Obchodní společnosti.
Samostatné bydlení Co vše by měla obsahovat nájemní smlouva bytu Anna Křivánková.
Komanditní společnost
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Název předmětu : Rozpočtování staveb Identifikace předmětu : Bc./Oceňování majetku - PRA_OMP, PRA_OMK Cíle předmětu: Základní teorie a praktické postupy.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Shromáždění delegátů 2015 Projednání úvěrů na opravy bytových domů Pavel Hranáč Stavební bytové družstvo Plzeň - jih se sídlem v Přešticích Hlávkova 23,
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474) km 0,222-0,840“ Tento projekt byl financován výhradně z prostředků obce Investor: Obec Mosty u Jablunkova.
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
Z Á K O N, kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů nebytových prostor v domě s byty, (sněmovní tisk.
Zkušenosti z projednání nové trasy vedení 400 kV Jiří Steinbauer ELEKTROTRANS, a.s. Konference Palác Žofín
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Prodej bytů v MČ Brno-Kohoutovice Axmanova Chopinova 5 Jírovcova 8 – Pavlovská 7 – Pavlovská 13 – Voříškova
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
Bytové družstvo Seminář „Zákon o obchodních korporacích“
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA SILNIC V PARDUBICKÉM KRAJI Ing. Jan Kroupa generální ředitel ŘSD ČR PREZENTACE ŘSD.
Rokytka - rozvoj území cyklostezka Stavba číslo: 8268.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Schválením žádosti projekt nekončí
Informace o stavu přípravy trasy metra I.D
Hydraulické posouzení vodovodní sítě obce Ing. Rostislav Kasal Ph.D.
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Postup při zřizování obchodní společnosti
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Kanalizační Přípojky F-M
Chytré obce Výzva č. 12/2016 Likvidace nepotřebných vrtů
Staveniště a zařízení staveniště
Domovní elektrická instalace
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Tisková konference – Metro D
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Transkript prezentace:

VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE 4.10.2016 - DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU DIVADLO

Architektonické studie Výpočet předpokládaných investičních nákladů Harmonogram jednotlivých kroků vedoucích k řádnému dokončení díla Návrh systému zajištění jednotlivých kroků Požadavky na stavební zajištění ze strany města Požadované doby nájmu včetně návrhu výše nájemného Návrh jakým způsobem bude řešena investice ve vztahu k městu (kdo bude majitelem, kdy a jakým způsobem dojde k převodu na město...)

1.1 Architektonická studie NÁVRH Ing. arch. Petra HUDCE Kompromis dle požadavků města Blanska v návaznosti na původní projekt arch. Habiny Odhadované investiční náklady dle studie je 20-25 mil. Kč V ceně je zahrnuta částka na vypracování celkové projektové dokumentace a stavebních prací V ceně není zahrnuta částka na vybavení divadla

1.2 Architektonická studie NÁVRH Ing. arch. Františka ŠMÉDKA Velmi zajímavá stavba, která je zapuštěna do terénu Mírně vyvýšený terén bude sloužit k rekreaci obyvatel Návrh počítá se schodištěm ve tvaru amfiteátru Odhadované investiční náklady dle studie je 28 mil. Kč V ceně je zahrnuta částka na vypracování celkové projektové dokumentace, stavebních prací a vnitřního vybavení divadla

3. Harmonogram jednotlivých kroků vedoucích k řádnému dokončení díla Po písemném souhlasu mezi Evou Petrželovou a městem bude založena právní forma podnikání s.r.o. Termín písemného souhlasu ze strany města – 1 měsíc Založení společnost s.r.o – 1 měsíc Současně se založením společnosti s.r.o. bude zřízen transparentní účet Návrh a podpis nájemní smlouvy o výstavbě a pronájmu objektu mezi městem a Divadlem 2 měsíce Poté se osloví sponzoři, kteří slíbené částky (podložené papírově) přepošlou na výše zmiňovaný účet Architekt vypracuje kompletní návrh 1 měsíc Kompletní projektovou dokumentaci vypracuje projektová kancelář a tuto dokumentaci předloží stavební firmě 3 měsíce Zadavatel stavby si vyžádá veškeré potřebné dokumenty a povolení k výstavbě daného projektu Započnou stavební práce Ihned po zadání stavby Předání stavby 18 měsíců

4. Návrh systému zajištění jednotlivých kroků Písemný souhlas ze strany města, ve kterém  se město  zaváže projekt podpořit – zajišťuje město Blansko Vytvoření firmy divadla a transparentního účtu – jednatel společnosti s.r.o. Petrželová Eva Návrh nájemní smlouvy dle celkových nákladů (možnost využití kom. prostor) – zajišťuje město Blansko Oslovení firem – zajišťuje pověřený zástupce společnosti s.r.o. Architekt zkompletuje projektovou dokumentaci – zajišťuje Petrželová Eva Předání projektové dokumentace stavební firmě – zajišťuje pověřená inženýrská firma Stavební firma započne veškeré úkony k realizaci stavby – podle způsobu realizace bude určen stavební dozor Předání stavby – zajišťuje Petrželová Eva a město Blansko

5. Požadavky na stavební zajištění ze strany města Nemovitost bude předána společnosti s.r.o. a bude připravena k zahájení výstavby divadla Terénní úpravy, úpravy okolí a základů, sanační práce apod. Zaměřit se na geologický průzkum z důvodu spodních vod a zajistit tak vhodné podmínky pro zázemí divadla Urychlení všech úkonů k povolení stavby

6. Požadované doby nájmu včetně návrhu výše nájemného Pro upřesnění – uvažovaná doba nájmu Dlouhodobý pronájem bude započítán proti investici Výše nájemného cca 1200,- Kč / m2 za 1 rok Např.: Při částce projektu za 20mil. Kč činí nájemné za jeden rok 351 000,- Kč, které se bude odečítat z částky projektu po dobu 57 let.

7. Návrh jakým způsobem bude řešena investice ve vztahu k městu (kdo bude majitelem, kdy a jakým způsobem dojde k převodu na město...) Varianta Město majitel stavby divadla a pozemku Společnost s.r.o. je investorem i nájemníkem stavby divadla a pozemku Kdy mezi městem a společností je nájemní smlouva – Dlouhodobý pronájem bude započítán proti investici Cca po 57 letech se Společnost stává plátcem nájemného Společnost s.r.o. majitel stavby divadla včetně pozemku na nímž stavba stojí Vlastnictví pozemku a stávajících prostor Město převede stávající stavbu (současnost) na společnost s.r.o. a pozemek si ponechá ve vlastnictví – nájemní smlouva na užívání pozemku Město si stávající prostory ponechá – nájemní smlouva na užívání pozemku a stávajících prostor Cca po 57 letech se stavba divadla převede do vlastnictví města Město majitel stavby divadla a pozemku současně i investorem Společnost s.r.o. je nájemníkem stavby Divadla a pozemku Pro všechny výše uvedené varianty platí: Vybavení divadla je majetkem společnosti s.r.o.

Z Á V Ě R Pokud se neuzavře písemná dohoda mezi městem a Evou Petrželovou, nejsme schopni zajistit stoprocentní práci a do detailů město seznámit se sponzory a stavební firmou požadavek ze stran sponzorů bez této dohody nelze dál s projektem pracovat lidé, podílející se na projektu pracují bez nároku na honorář ve svém volném čase tito lidé nemají jistotu v jejich pracovním nasazení nelze jednat na profesionální úrovni Za strany města písemně určit kompetentní osobu, která bude za město jednat se společností s.r.o. Vzájemně se dohodnout na podmínkách, které budou vyhovovat oběma stranám a povedou k realizaci výstavbě Divadla (nájemní smlouva, zajištění předání nemovitosti k zahájení výstavby, apod.) Podpora ze strany města – vzájemně si pomoci, nabídnout co máme udělat k tomu, aby byl projekt schválen a podpořen