SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Celní správa České republiky Činnost Celní správy ČR při uplatňování mezinárodních sankci.
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Projekt „Předcházení a postih projevů extremismu při hromadných akcích“
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ PODMÍNEK PRO ČINNOST ASISTENTŮ PEDAGOGA.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Dopracování projektu etapa změny, hlavní problémy, rizika Kroměříž
Problematika aktualizace ÚAP - RURÚ Program jednání: Úvod Informace z porady MMR s Krajskými úřady konané dne v Praze Pozvánka na seminář Metadata.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
Základní informace k veřejné podpoře v OP LZZ Seminář pro žadatele 6. února 2009 Praha.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Romana Bendová Globální granty kraje Vysočina jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA ZŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové období.
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
PŘIHLÁŠENÍ K ELEKTRONICKÉ EVIDENCI TRŽEB
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
Svaz chovatelů českého strakatého skotu, z.s. Skalský Dvůr
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Seminář pro příjemce věcná část řízení projektu TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA EVROPSKÝM.
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Místní rozpočtové jednotky
Malé a střední podnikání
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Plnění SR - kap.335 MZ r Zpravodajská zpráva pro VZ PSP
Absorpční kapacita Jihomoravského kraje
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Seminář pro příjemce OPVK
Aplikace Monitorovací systém
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Úvodní setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Monitorování realizace projektu, věcná část monitorovací zprávy
Aplikace Monitorovací systém
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Realizace Vnitřních grantů 2015
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Obsah veřejných rozpočtů III
Řízení rizik podvodu a korupce při zadávání veřejných zakázek
Finanční arbitr 25. dubna 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Základní Listina Projekt: „Aktualizace procesu komunitního plánování sociálních služeb v ORP Šternberk“, reg. číslo CZ /0.0/0.0/16_063/
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Kapitola 3 Hospodaření organizací
VÝZVA MAS Č. 3 Z OPZ Poskytování sociálních služeb a poradenství
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z.
Cyklus malého projektu
Klíčové aktivity projektu
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Výstupy z kontrol poskytovatelů 10 provedených kontrol do 3/2017 Z toho 1 IC, 2 DPC, 7 AD Z toho 9 kontrol bez závažných zjištění Kontrolované dokumenty: pověření, pracovně právní dokumentace, účetní doklady, evidence podpořených osob

Monitorovací zprávy Bez závažných pochybení Pozor – odměny, plošné výměny, zdůvodnění nákupů, investice nejsou možné, na každý náklad pohled tří E (hospodárnost, efektivnost, účelnost) Vždy vše (kromě účetních dokladů) odesílat elektronicky Po podání není možné MZ měnit Další monitorovací období 1.1.2017 – 30.6.2017

Monitorovací listy podpořených osob 879 zaslaných MLPO Cílová hodnota 2 018 podpořených osob Plnění 43%

Monitorovací listy podpořených osob K 31.3.2017 odeslat do 14.4.2017 ve formátu .doc, případně .pdf Od 1.4.2017 nově odesíláno „on-line“ přes formulář, který bude k dispozici na webových stránkách projektu

Monitorovací listy podpořených osob Seznámení s formulářem Predikce podpořených osob Predikce čerpání VP