KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TISKOVÁ KONFERENCE KVALITNÍ EVROPSKÝ VÝROBEK.
Advertisements

TISKOVÁ KONFERENCE KVALITNÍ EVROPSKÝ VÝROBEK.
Konkurence schopnost českého zemědělství se stále snižuje Ing. Miroslav Toman, CSc. prezident Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
9/26/20161 „ Kvalita potravin – nástroj, který ovlivňuje rozhodování spotřebitele“ Ing. Tomáš Kreutzer, ředitel úřadu Potravinářské komory ČR tel: 296.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Inovace výuky prostřednictvím.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Milena RÁČKOVÁ Název:VY_32_INOVACE_514_PŘEVODY JEDNOTEK Téma: PROCVIČOVÁNÍ JEDNOTEK.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Situace na trhu zemědělcům a potravinářům mnoho příležitostí nenabízí Ing. Miroslav Toman, CSc. prezident Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
Sortiment a označování zboží Zbožíznalství 1. ročník.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
TISKOVÁ KONFERENCE KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem.
Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka.
TISKOVÁ KONFERENCE KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem.
Digitální učební materiál Název projektu: Inovace vzdělávání na SPŠ a VOŠ PísekČíslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Škola: Střední průmyslová škola a.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_MAR35 Název školy.
Clo a celní politika. Celní politika je součástí zahraničně-obchodní politiky státu kontroluje a eviduje oběh zboží s cizinou chrání ekonomické zájmy.
Trvanlivost potravin Doc. Ing. Luboš Babička, CSc. ČZU v Praze Katedra kvality zemědělských produktů.
9/29/2016 Úvod do problematiky – certifikace z jiného pohledu.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Šikovné ruce – cesta k úspěchu Reg. č. CZ.1.07/1.1.13/ Spolufinancováno Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TISKOVÁ KONFERENCE KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Dokument KAP MSK - obsah
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Schvalovací proces a hodnoticí kritéria
V. Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
DUM - Digitální Učební Materiál
KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Aktuální problémy potravinářského sektoru – obchodní přirážky a dovozy
Tisková konference Informovaný spotřebitel
Co je program CEF? Nástroj pro propojení Evropy (Connecting Europe Facility – CEF) je zaměřen na poskytování finanční pomoci Unie na transevropské sítě.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_11_CAS_A_JEHO_MERENI Název materiálu:
Josef Středula, předseda ČMKOS
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Mimoškolní aktivity dětí
Projev kandidáta na rektora Českého vysokého učení technického v Praze
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
TRADIČNÍ VERSUS MODERNÍ ZNAČKY OCELÍ A JEJICH TEPELNÉ ZPRACOVÁNÍ VE VAKUU Ing. Otakar PRIKNER.
Pojistky.
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
NÁZEV PROJEKTU: ICT ve výuce OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_UCE_596 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Jankůjová Natálie Vedoucí: Ing. Roman Švec, Ph.D.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_11_CAS_A_JEHO_MERENI Název materiálu:
VY_32_INOVACE_ , ostatní mléčné výrobky
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Ing. Veronika Dostálková MBA
SOUSTAVA CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍ EVROPSKÉHO VÝZNAMU
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
ZÁVINY NA JAKÝKOLIV ZPŮSOB
KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem
Podpora regionálních potravin v rámci výzev MAS Sdružení Růže
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Administrace propagačních opatření spolufinancovaných EU v České republice Mgr. Helena Poláčková Oddělení dotací včelařských opatření, cukru a propagace.
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
INFORMACE TAJEMNÍKA PROFESNÍCH UNIÍ
Střední škola obchodně technická s. r. o.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Projekt Karmelka: Školní kiosek
Celkový základ daně.
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Opakování učiva pro 9. ročník
Transkript prezentace:

KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem TISKOVÁ KONFERENCE 13. 6. 2017 KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem

Ing. Miroslav Toman, CSc. Prezident Potravinářské komory ČR

Ing. Dana Večeřová Ředitelka pro marketing a komunikaci PK ČR

SLUNÍČKA KVALITY Na evropském trhu se stále zvyšuje zájem o kvalitní potraviny. S cílem ochránit mimořádné produkty vytvořila v roce 1992 Evropská unie systém kvality značení potravin, v jehož rámci uděluje označení: Chráněné označení původu Chráněné zeměpisné označení Zaručená tradiční specialita

Petr Stupka kulinář

SLADKOVODNÍ RYBY A MASNÉ VÝROBKY S OZNAČENÍM ANEB PRAKTICKÉ RADY ŠÉFKUCHAŘE Tipy a triky přípravy sladkovodních ryb s označením na grilu Praktická ukázka rychlých receptů Sladkovodní ryby vs. Špekáček

Děkujeme za pozornost