Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka."— Transkript prezentace:

1

2 Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka firem v Královehradeckém kraji i jejich výrobky.

3 Malá ukázka firem v Královehradeckém kraji a jejich výrobky.

4 Tradiční český výrobce afrických brokátů a kvalitního bytového, hotelového i reklamního textilu.

5 Sídlo firmy v Červené vodě Sídlo firmy vTtřebařově Český výrobce a prodejce - sprchových koutů, sprchových vaniček, akrylátových van, vanových zástěn, hydromasážních van a parních boxů. Značka je ve světě symbolem širokého sortimentu postaveném na dlouholeté tradici.

6 Firma zabývající se výrobou broušeného skla na zakázku- firemní loga,městské znaky, reklamní nápisy, ozdobné dekory. Dále výroba dekorovaného porcelánu.

7 Firma Komi s.r.o. je významným českým výrobcem vysokotlakých a ultrazvukových mycích zařízení z ušlechtilých ocelí pro potravinářský i strojní průmysl. I zakázková výroba.

8 V současné době vyrábí pivovar Krakonoš 5 druhů piva v celkovém objemu přes 100 tisíc hl ročně. Na vánoce a velikonoce obohacuje trh o speciální světlé pivo Krakonoš 14. Starý Pivovar

9 Výroba držátek do mražených krémů a zmrzlin, farmaceutických, lékařských a gastronomických výrobků.

10 Pivovar je po rozsáhlých rekonstrukcích a svým vybavením patří technologicky mezi nejmodernější pivovary České republiky. Vyrábí se zde kromě piva i nealkoholické nápoje.


Stáhnout ppt "Něco o kraji Rozloha: 4757 km2 Krajské město: Hradec Králové Královéhradecký kraj leží na severovýchodě České republiky u hranice s Polskem. Malá ukázka."

Podobné prezentace


Reklamy Google