Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené."— Transkript prezentace:

1

2  Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené magisterské studium.  Mobility podporují profesionální rozvoj osob, které pracují v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, přispívají k inovaci a zkvalitnění výuky či práce s mládeží.

3  Druhé největší město Slovenska  Počet obyvatel : 240 688  Nadmořská výška : 208 m n. m.  Rozloha : 242,76 km²

4

5  Obory : Elektrotechnika, Technické lyceum, Počítačové systémy  Přes 700 studentů  Partneři školy -

6  http://  ​Ness Technologies je osvědčeným dodavatelem IT služeb pro víc jak 1500 významných zákazníků na celém světě.  Od vývoje softvérových produktů, přes klíčové firemní aplikaci a komerční SW až po obranné a telekomunikační systémy – Ness Technologies poskytuje bezkonkurenční kombinaci návratnosti investicí a vyspělého technického provedení.

7  Firma SENZOR je zaměřená na snímací techniku a automatizaci montážní techniky  Vyrábí například bezdotykové vodovodní baterie, sprchy a také snímače k pisoárům

8  Hlavní činností naší společnosti je už od roku 2000 vývoj softwaru a hardwaru v oblasti mobilní komunikace. Nabízíme inovativní a kompletní řešení projektu od návrhu až po finální produkt.

9

10  Víc než 160 000 firem na celém světě se spoléhá na jednoho partnera v oblasti informačních a komunikačních technologií(IKT): na společnost T-Systems.  T-Systems je obchodná zákaznická značka firmy Deutsche Telekom s 46 000 zaměstnanci.

11  Muzea  Botanická zahrada  Divadlo  Tatry(Lomnický štít)  Rozhledna  Výstavy

12

13

14

15

16

17

18

19


Stáhnout ppt " Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené."

Podobné prezentace


Reklamy Google