KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem TISKOVÁ KONFERENCE 13. 6. 2017 KVALITA Z EVROPY – chutě s příběhem
Ing. Miroslav Toman, CSc. Prezident Potravinářské komory ČR
Ing. Dana Večeřová Ředitelka pro marketing a komunikaci PK ČR
SLUNÍČKA KVALITY Na evropském trhu se stále zvyšuje zájem o kvalitní potraviny. S cílem ochránit mimořádné produkty vytvořila v roce 1992 Evropská unie systém kvality značení potravin, v jehož rámci uděluje označení: Chráněné označení původu Chráněné zeměpisné označení Zaručená tradiční specialita
Petr Stupka kulinář
SLADKOVODNÍ RYBY A MASNÉ VÝROBKY S OZNAČENÍM ANEB PRAKTICKÉ RADY ŠÉFKUCHAŘE Tipy a triky přípravy sladkovodních ryb s označením na grilu Praktická ukázka rychlých receptů Sladkovodní ryby vs. Špekáček
Děkujeme za pozornost