2016 г..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vylučovací soustava Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Tuky neboli lipidy (z řeckého lipos = tučný) „Všechny látky jsou jedy, toliko dávka je příčinou, že látka být jedem přestává.“ Paracelsus.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_CHARAKTERISTIKA_SLOZENI_A_PUVOD_ OVOCE_PREZENTACE_01 Název školyStřední.
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
JOGURTY I Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Tento výukový materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám. Základní škola a Mateřská škola Veřovice, příspěvková organizace Kód materiálu:
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablony VY_32_INOVACE.
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_21_01_složky potravy.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Zmrzliny jsou speciální cukrářské výrobky připravené z:  Vody  Mléka  Smetany  Cukru  Vajec  Zahušťovadel  Emulgátorů  Stabilizátorů  Barviv.
SŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Libuše Hajná Název šablony VY_32_INOVACE CHE Název DUMuCHE E Stupeň a typ vzděláváníOdborné.
P ŘÍPRAVA POKRMŮ Hlavní živiny Vypracoval: Lukáš Karlík.
Zdravý životní styl Vytvořila :Adéla Buchtelová 8.třída.
Ochrana zdraví Bc. Balonová Soňa. Co je to zdraví? Co si představuješ pod tímto pojmem? Co pro Tebe znamená být zdráv?
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Energeticky bohatá poživatina,
Energetická hodnota potravin (EH)
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Rožnovské jídelny vaří podle stejného jídelníčku
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Pekařské a cukrářské výrobky a těsta
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
Všechna neocitovaná díla jsou dílem autora.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Gumoví medvídci Haribo
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
PŘÍRODOPIS 8. ROČNÍK VY_52_INOVACE_04_01_ žlázy s vnitřní sekrecí.
Výroba instantních prášků 1
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_567_ Výroba sýrů a jogurtů 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Cukry (sacharidy).
CHEMIE - Rozdělení a vlastnosti tuků
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Plodiny budoucnosti Vypracovala: Veronika Vojáčková
VY_32_INOVACE_ , upravené tuky Ing. Blanka Kožíšková
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr
Třené, jádrové a smetanové výrobky
CHEMIE - Bílkoviny SŠHS Kroměříž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
VY_32_INOVACE_ , ostatní mléčné výrobky
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Soustava močová Funkce: Tvoří a vylučuje z těla moč.
Polysacharidy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Jarmila Kašparová nutriční terapeutka
Bylinky Šťovík kyselý Hana a Petr Ulrychovi Užívá se převážně zevně
Jak číst nápisy na potravinách
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Pamatujete si ještě na svojí první lásku?
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Tuzemské ovoce Méně známé druhy Petr Hrubý Jan Kostlán
Letní pozdrav.
Organická chemie v průmyslu
V lékárnách od BŘEZNA V lékárnách od BŘEZNA 2018.
Božská lékárna.
Cukry = Sacharidy = Uhlovodany = Uhlovodany = Glycidy
VY_52_INOVACE_ZBP1_5564VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Transkript prezentace:

2016 г.

Historie firmy Cukrářská firma Udarnica byla založena v Moskvě roku 1929 a již více než 85 let je jedním z předních hráčů na ruském cukrářském trhu. Našim cukrářům se podařilo stvořit sladkosti jako sněhové pusinky, sněhové pusinky v čokoládě, pomerančové želé či citrónové plátky, které si získaly popularitu široko daleko. Mnoho sladkostí, pocházejících z našeho cukrářství, jsou jedinečnými nejen v Rusku, ale nemají obdoby ani jinde na světě. V průběhu celé své historie byla vždy značka Udarnica synonymem výrobků té nejvyšší kvality. Cukrářství Udarnica uvedlo na trh značky Šarmel, Marmelandia a Bumba, které se nejenže rychle etablovaly, ale staly se i zdrojem dalšího rozvoje ruského cukrářského trhu. Dnes je cukrářství Udarnica na trhu «malých sladkostí» absolutním lídrem a plánuje jím zůstat i nadále.

Díky tomu všemu je po výrobcích Udarnici Náskok proti konkurenci Udarnice se podařilo při výrobě «malých sladkostí» - pusinek, želé a pastil, v sobě perfektně snoubit unikátní 85 letou tradici a moderní technologie. Při výrobě Udarnica používá nízkokalorické a zdraví prospěšné suroviny. Tři nejznámější značky (Šarmel, Marmelandia, Bumba), jsou pro spotřebitele zárukou té nejvyšší kvality, spojením oblíbených chutí a jejich ochutnávka je sama o sobě jedinečným prožitkem. Přísné dodržování výrobních postupů umožňuje Udarnice udržet si stabilní vysokou kvalitu u každého jednotlivého výrobku. Při výrobě využíváme pouze přírodních surovin a naopak žádných geneticky modifikovaných přísad. Díky atraktivnímu, avšak zárověň funkčnímu sladkost uchovávajícímu balení naše výrobky pultech rozhodně nepřehlédnete. Díky tomu všemu je po výrobcích Udarnici vždy vysoká poptávka.

Výhody? Agar - vyráběný z červených mořských řas. Agar napomáhá trávení, ulehčuje játrům, pomáhá při srdečních chorobách, pomáhá z organismu vylučovat škodlivé látky, s ohledem na obsah jódu má pozitivní vliv na štítnou žlázu. Agar obsahuje vápník, hořčík, železo, měď, vitaminy E, K a B5 a zinek. Pektin — přírodní želírující látka, obsažená v přírodních surovinách, ovoci, zelenině a kořenové zelenině. Pektin pomáhá z těla vylučovat škodlivé látky, těžké kovy a karcinogeny, reguluje funkci zažívacího traktu, zabraňuje ukládání cholesterolu, prospívá kardiakům, lidem trpícím problémy s vysokým krevním tlakem a cukrovkářům, neboť snižuje hladinu cukru v krvi. Pektin je rozpustnou vlákninou, velmi důležitou pro celkovou rovnováhu metabolismu. Vědci rovněž u pektinu zaznamenali protirakovinné účinky. Glukózový sirup je získáván z bramborového škrobu nebo kukuřice. Je bohatý na vitaminy B, B2 a B6. Jeho významnou součástí je kyselina fosforečná, které příznivě ovlivňuje funkci mozku a nervové soustavy. Jablečný džus obsahuje vysoké množství železa, cukrů, pektinu a je známý svými antioxidačními účinky. Díky přítomnosti pro tělo důležitých enzymů má jablečný džus dále i účinky regenerační. Vaječný bílek - skvělý zdroj bílkovin. Kromě toho však vaječný bílek přispívá ke snižování hladiny cholesterolu a pomáhá tak chránit kardiovaskulární systém.

Výhody? Přírodní barviva (karmín, chlorofylin, kurkumin). Přírodní potravinářská barviva obsahují nejen barvící složky, ale i jiné biologicky aktivní látky: vitaminy, glykosidy, mikrolátky, organické kyseliny a aromatické látky. Účelem jejich využívání v potravinářském průmyslu tak proto není jen docílení kýžené barvy, ale též zvýšení výživné hodnoty výrobků. Paprika — cenný zdroj vitaminu A a C Kurkumin se získává z kořene kurkumy, rostoucí v jižní a jihovýchodní Asii. Má protizánětlivé učinky, přispívá ke snížení hladiny cholesterolu v krvi, napomáhá správné funkci jater a metabolismu sacharidů. Chlorofylin má pozitivní účinky na všechny soustavy organizmu, stimuluje imunitu, zlepšuje regerenační schopnost tkání, pomáhá z těla vylučovat karcinogenní a mutagenní látky, zpomaluje proces stárnutí organizmu. Lutein je obsažen v žluté a červené zelenině a ovoci. Lutein zlepšuje zrak a předepisuje se lidem, trávícím spoustu času u počítače. Čokoláda má příznivých účinků hned několik. Jedním z nejcennějších z nich je schopnost zlepšení nálady. Hořčík obsažený v čokoládě pomáhá proti depresím, zlepšuje paměť a odolnost vůči stresu a celkovou imunitu organizmu.

Výhody? Jablečná dřeň má téže přednosti jako čerstvá jablka. Jablka obsahují značné množství solí železa a mědi. Podle názoru vědců jablka snižují v krvi hladinu cholesterolu, který je jedním z hlavních původců aterosklerózy. Jablka napomáhají správnému trávení. Jablka obsahují kyseliny jablečnou a vinnou, přispívající k trávení. Bylo dokázáno, že jablka jsou účinným prostředkem pro prevenci a léčení obezity, snižují vstřebávání tuku, mají nízký obsah kalorií a přítomnost draselných solí v nich podporuje vylučování přebytečných tekutin. S ohledem na účinky zabránění předčasnému stárnutí se každodenní konzumace jablek doporučuje především lidem zabývajících se tvůrčí činností či se sedavým způsobem života. Kromě toho jablka posilují imunitní systém a pomáhá udržovat stálou hladinu cukru v krvi. Brusinky / Brusinková dřeň Brusinky obsahují široké množtví vitamínu a jiných prospěšných látek. Především je však brusinka cenným zdrojem vitaminu C. Brusinka zabraňuje tvorbě a napomáhá léčbě žaludečních vředů, zabraňuje tvorbě zubního kamene a je vhodná pro lidi trpící srdečními a vaskulárními problémy. Současně má brusinka též protizánětlivé účinky a posiluje celkovou odolnost organizmu.

s příchutí RUSKÉ ZMRZLINY Pusinky v čokoládě Jemné sněhové pusinky máčené v hořké čokoládě jsou jednou ze skvělých laskomin, které prvně spatřily světlo světa právě v cukrářství "Udarnica". Recept pusinek v čokoládě, známých mnohým z dětství, naši cukráři pečlivě chrání již po více než půlstoletí. KLASICKÉ KLASICKÉ Produktová řada je tvořena třemi různými příchutěmi a třemi různými tvary — Pusinky v čokoládě ve speciálním malém balení a pusinky v čokoládě v minibalení . s příchutí RUSKÉ ZMRZLINY KLASICKÉ KÁVOVÉ

Počet balení v jedné krabici, ks Pusinky v čokoládě Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Pusinky v čokoládě «Klasické» Šarmel 0,250 8 2 0,75 25 1,875 Pusinky v čokoládě «s příchutí ruské zmrzliny» Šarmel Pusinky v čokoládě «kávové» Šarmel 0,120 16 1,92 Trvanlivost: 8 měsíců (pusinky o 120 g - 7 měsíců) Složení: Glukózový sirup, hořká čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo - alespoň 56 %, kakaový prášek, emulgátor - slunečnicový lecitin, přírodní aroma); krystalový cukr; jablečná dřeň, sušený vaječný bílek; želírovací činidlo - agar; rozpustný kávový koncentrát**; regulátor kyselosti - citrát sodný; dochucovadlo; přírodní barviva*. *- pouze u «Klasických» pusinek «s příchutí ruské zmrzliny» Šarmel **- pouze u «Klasických» pusinek Šarmel

s příchutí CREME BRULÉE Pusinky Společnosti Udarnica se podařilo zachovat původní způsob výroby a proto se dnes pusinky Šarmel vyrábí podle tradiční receptury — stejně jak před mnoha lety. JABLEČNÉ s vůní VANILKY Pusinky obsahují přírodní jablečnou dřeň a agar — jedinečnou látku extrahovanou z mořských řas. Jablečné pusinky obsahují rovněž brusinky — zdroj organizmu nezbytných vitaminů, mikrolátek a organických kyselin. s vůní VANILKY s příchutí CREME BRULÉE

Pusinky Trvanlivost: 2 měsíce Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Pusinky «S vůní vanilky» Šarmel 0,255 12 3,06 0,85 V krabici 4 balení, v jednom balení 15 ks. 5,1 Pusinky «Jablečné» Šarmel Pusinky «S příchutí Creme Brulée» Šarmel Trvanlivost: 2 měsíce Složení: krystalový cukr; jablečná dřeň, glukózový sirup, brusinková dřeň*; moučkový cukr; sušený vaječný bílek; želírující činidlo — agar; jablečný prášek; regulátor kyselosti - kyselina mléčná, citrát sodný; dochucovadlo; přírodní barviva* * - pouze u «Jablečných» pusinek Šarmel

s příchutí JAHOD SE SMETANOU Pastila Pastila se dříve vyráběla ze zpěněné jablečné dřeně, ke které se později začal přidávat čerstvý vaječný bílek, dodávající předmětné sladkosti její nezaměnitelnou lehkost. Z jablečné dřeně a vaječného bílku však šéf-cukráři firmy Udarnica připravují pastilu Šarmel v souladu s tradiční recepturou i nyní. Pastila s příchutí Jogurtu - je výrobkem nízkokalorickým. s vůni VANILKY BRUSINKOVÁ s příchutí JOGURTU s příchutí JAHOD SE SMETANOU

Počet balení v jedné krabici, ks Pastila Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Pastila «S vůní vanilky» Šarmel 0,221 14 3,094 Pastila «Brusinková» Šarmel Pastila «S příchutí jahody se smetanou» Šarmel Pastila «S příchutí jogurtu» Šarmel Trvanlivost: 2 měsíce Složení: krystalový cukr; jablečná dřeň; brusinková dřeň; glukózový sirup; moučkový cukr; želírující činidlo — agar; sušený vaječný bílek; jablečný prášek; regulátor kyselosti — kyselina mléčný, citrát sodný; dochucovadlo / přírodní dochucovadlo; přírodní barvivo — karmin**. * - pouze u pastily «Brusinkové» Šarmel ** - pouze u pastily «Brusinkové», «s příchutí jahody se smetanou» Šarmel

Brusinky v moučkovém cukru Čerstvé brusinky obsahují množství organizmu potřebných látek — vitaminů, mikrolátek a organických kyselin. Unikátní technologie vyvinutá společností Udarnica, umožňuje všechny tyto pozitivní vlastnosti brusinky zachovat, aniž by bylo potřeba výrobek zmrazit.

Počet balení v jedné krabici, ks Brusinky v moučkovém cukru Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg «Brusinky v moučkovém cukru» Šarmel 0,120 9 1,08 Trvanlivost: 1 měsíc Složení: moučkový cukr; čerstvé brusinky; zahušťovadlo — kukuřičný škrob; dochucovadlo.

POMERANČOVÉ, CITRÓNOVÉ, GRAPEFRUITOVÉ plátky Želé plátky CITRÓNOVÉ plátky POMERANČOVÉ, CITRÓNOVÉ, GRAPEFRUITOVÉ plátky Želé plátky — známá sladkost z dětství. Želé plátky Marmelandia od cukrářské firmy Udarnica jsou vyráběny podle nové, vylepšené receptury s přísadou ovocného extraktu, ovocného džusu a přírodních barviv. Nejoblíbenější plátky Želé - pomerančové a citrónové jsou dostupné v atraktivním balení. POMERANČOVÉ plátky

Počet balení v jedné krabici, ks Želé plátky Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Želé «Citrónové plátky» Marmelandia 0,250 12 3,0 Želé «Pomerančové plátky» Marmelandia Želé «Pomerančové, Citrónové, Grapefruitové plátky» Marmelandia 0,330 3,96 Trvanlivost: 3 měsíce Složení: krystalový cukr; glukózový sirup; želírující činidlo — agar; džusy — pomerančový***; citrónový;** grapefruitový **/***; sušený vaječný bílek; regulátor kyselosti — kyselina mlečná, laktát sodný; pomerančový extrakt***; citrónový extrakt**; grapefruitový etrakt**/***; přírodní dochucovadlo**; přírodní barviva — kurkumin, karmin***, paprikový extrakt***. * - pouze u želé « Pomerančové, Citrónové, Grapefrutiové plátky» Marmelandia ** - pouze u želé «Pomerančové plátky» Marmelandia *** - pouze u želé «Citrónové plátky» Marmelandia

Želé výběr Želé výběr - šest originálních forem želé a čtyři oblíbené příchutě — jablko, malina, pomeranč a citrón v lehké cukrové krustě, které díky své lehkosti potěší i ty nejmlsnější jazýčky. Výrobek Želé výběr obsahuje přírodní látky: pektin, glukózový sirup a je bohatý na vitaminy a kousky ovoce.

Počet balení v jedné krabici, ks Želé výběr Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Želé výběr Marmelandia 0,255 18 4,59 Срок годности: 3 месяца Složení: krystalový cukr; glukózový sirup; želírující činidlo — pektin; regulátor kyselosti — kyselina mléčná, kyselina jablečná, kyselina citrónová, citrát sodný; jablečný extrakt; citrónový extrakt, pomerančový extrakt; přírodní dochucovadlo s malinovým extraktem; přírodní dochucovadlo; přirodní barviva - extrakt z černé mrkve, kurkumin, chlorofylin, extrakt z papriky.

Ovocný koktejl Jahodový nektar Ovocný koktejl - želé ve formě ovocných plodů a ovocných plátků, s přírodní chutí čerstvých jahod, citrónu — limetky, meruněk a třešní. Ovocný koktejl a Jahodový nektar — nové želé obsahující ovocné džusy a extrakt z tropických plodů, přírodní barviva ve velmi jemné cukrové krustě. Želé Jahodový nektar — jde o chutnou, nízkokalorickou sladkost ve tvaru šťavnatých jahod.

Počet balení v jedné krabici, ks Ovocný koktejl Jahodový nektar Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Želé Ovocný koktejl Marmelandia 0,250 18 4,5 Želé Jablečný nektar Marmelandia Trvanlivost: 5 měsíců Složení: krystalový cukr; gloukózový sirup; želírující činidlo — pektin; jahodový džus*; hroznový džus; regulátory kyselosti — kyselina mléčná, kyselina jablečná, kyselina citrónová; citrát sodný; citrónový extrakt; jahodový extrakt*; broskvový extrakt; přírodní dochucovadlo s třešňovým extraktem; přírodní dochucovadla; přírodní barviva — džus z černé mrkve, kurkumin, karmin*, chlorofylin. * - pouze u želé Jablečný nektar

Žvýkací želé Bumba — lehká žvýkací sladkost a hračka zároveň. Každé balení se skládá z želé rozmanitých tvarů a ovocných příchutě. Bumba má neobyčejnou žvýkací konzistenci a příjemnou dlouhotrvající chuť. NOVINKY Žvýkací želé Bumba obsahuje organizmu prospěšnou želatinu a též výhradně přírodní barviva, vylučující jakoukoliv zdravotní závadnost výrobku. V roce 2014 byl do receptury Bumby přidán hroznový džus, díky čemuž se tato žvýkací pochoutka stala ještě chutnější a zdraví prospěšnější. NOVÝ DESIGN BALENÍ 21

Žvýkací želé Složení: Glukózový sirup; krystalový cukr; želatina; regulátor kyselosti — kyselina citrónová; hroznový džus z koncentrátu; glazovací činidlo — včelí vosk; dochucovadla; přírodní barviva — karmin, lutein, chlorofylin (žvýkací želé Bumba dále obsahuje dále následující přírodní barviva: Motýlci, V džungli — koncentrovaný džus z černé mrkve; Divoká zahrada, Mňau Mňau, Baltika — extrakt z papriky). Název Hmotno st balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Počet krabiček v jedné krabici, ks Žvýkací želé Bumba Motýlci 0,108 30 3,24 3 Bumba Mňau Mňau Žvýkací želé Bumba Divoká zahrada Žvýkací želé Bumba Ostré zatáčky 0,105 3,15 Žvýkací želé Bumba V džungli Žvýkací želé Bumba Baltika 0,54 60 - Trvanlivost: 9 měsíců

Pusinky NOVÉ Produkt vyroben pomocí jedinečné technologie z přírodních ingrediencí. s vůní VANILKY Základem této lehké sladkosti jsou jablečná dřeň a pektin. Kromě toho jsou Pusinky Nové s vůní vanilky obohaceny o přírodní jablečný džus, a složení brusinkových pusinek obsahuje též dřeň z divoce rostoucích brusinek, které této sladkosti dodává jemnou růžovou barvu. BRUSINKOVÉ Pusinky Nové jsou určeny pro ty nejmlsnější jazýčky, které však zároveň dbají o svoje zdraví — sladkost neobsahuje tuky, cholesterol ani barviva.

Počet balení v jedné krabici, ks Pusinky NOVÉ Pusinky Nové - naprosto splňují požadavky na ideální lehkou sladkost — jedinečnost těchto pusinek spočívá především v kombinaci jemné konzistence spolu s přírodním jablečným džusem a jahodovou dření. Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Pusinky NOVÉ s vůní vanilky 0,160 12 1,92 Pusinky NOVÉ Brusinkové Trvanlivost: 3 měsíce Složení: krystalový cukr; glukózový sirup; jablečná dřeň; moučkový cukr; jablečný džus; brusinková dřeň**; želírující činidlo — pektin; sušený vaječný bílek; regulátory kyselosti — Sladká kyselost (sulfáty sodíku, kyselina vinná, kyselina jablečná), kyselina mléčná, citrát draselný; dochucovadla*/přírodní dochucovadlo**. * - pouze u Pusinek Nové s vůní vanilky ** - pouze u Pusinek Nové Brusinkových

s příchutí ČERNÉHO RYBÍZU Želátka S příchutí BROSKVE s příchutí TŘEŠNĚ Pečlivě vybírané příchutí čerstvého ovoce a lákavé barvy — to jsou želátka Udarnici s příchutí ČERNÉHO RYBÍZU s příchutí MALINY s příchutí JABLKA s příchutí DÝNĚ Díky pektinu jsou želátka opravdově jemná a chutná

Počet balení v jedné krabici, ks Želátka Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Želé S příchutí broskve 0,325 12 3,9 Želé S příchutí jablka Želé S příchutí dýně Želé S příchutí maliny Želé S příchutí třešně Želé S příchutí černého rybízu Trvanlivost: 3 měsíce Složení: krystalový cukr; glukózový sirup; želírující činidlo — pektin, regulátory kyselosti — kyselina mléčná, kyselina jablečná, kyselina citrónová, citrát sodný; dochucovadlo */ přírodní dochucovadlo, přírodní barviva. * - pouze u želé S příchutí maliny, dýně, třešně a černého rybízu

Želé v čokoládě Pro milovníky elegance a rafinovanosti cukrářství Udarnica připravilo Želé v čokoládě pod novou značkou Šarm. Jemné, v ústech se rozplývající želé v kombinaci s hořkou čokoládou Vás osloví svojí neobvykle příjemnou chutí, díky které se budete cítit doslova jako v sedmém nebi. Při výrobě Šarmu je využívána cenná přírodní látka — citrusový pektin. Sladkost je glazírována pravou čokoládou a neobsahuje žádná barviva či umělá dochucovadla.

Počet balení v jedné krabici, ks Želé v čokoládě Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Želé v čokoládě Šarm 0,150 14 2,1 Trvanlivost: 6 měsíců Složené: glukózo-fruktózový sirup; krystalový cukr; hořká čokoláda (krystalový cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor – slunečnicový lecitin, přírodní dochucovadlo); želírující činidlo — pektin; regulátory kyselosti — kyselina citrónová, citrát sodný; dochucovadlo.

Želé v čokoládě NOVINKA ! Cukrářství Udarnica si Vám dovoluje představit novinku — pomerančové tyčinky Apeltini. Tato delikatesa v sobě snoubí jedinečnou chuť čokolády a citrusového želé. Při výrobě pomerančových tyčinek využíváme cenné přírodní látky — agaru, přírodního džusu a glazírování vysoce kvalitní čokoládou příjemné chuti i konzistence. Výrobek neobsahuje barviva ani umělá dochucovadla.

Počet balení v jedné krabici, ks Želé v čokoládě Název Hmotnost balení, kg Počet balení v jedné krabici, ks Váha balení, kg Pomerančové tyčinky Apeltini 0,160 14 2,24 Trvanlivost: 6 měsíců Složení: krystalový cukr, hořká čokoláda (krystalový cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, kakaový prášek, emulgátor – slunečnicový lecitin, přírodní dochucovadlo), glukózo-fruktozový sirup; želírující činidlo — agar; pomerančový džus; regulátory kyselosti — kyselina citrónová, citrát sodný; přírodní dochucovadlo. Obsah kakaa v čokoládě minimálně 56 %.