PROFESIONÁL BOZP Ing. Jiří Tilhon vítěz 2. ročníku národní soutěže odborníků v prevenci rizik v oblasti BOZP v kategorii A

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_05.
Advertisements

Technologie – Bezpečnost a ochrana zdraví při práci.
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Str. 1 Koordinátor BOZP na staveništi podle zákona č. 309/2006 Sb. JUDr. Anna Samková oddělení bezpečnosti práce Ministerstvo práce a sociálních věcí Karlovo.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zdravé pracoviště bez rozdílu věku MVD, 28. dubna 2016 ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS, místopředsedkyně Rady vlády pro BOZP
Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
Standardy kvality sociálních služeb. soubory měřitelných a ověřitelných kritérií, které popisují, jak má vypadat kvalitní sociální služba. Jsou použitelné.
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Seminář na MZ Bezpečnost zdravotních služeb - současná priorita MZ MUDr. Markéta Hellerová Ministerstvo zdravotnictví.
Strategická východiska rozvoje dopravních sítí Ing. Tomáš Čoček, Ph.D. 1. náměstek - státní tajemník Ministerstvo dopravy ČR.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování Krajské projekty Konference k oblasti primární prevence Praha
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
Evropský sociální fond 1 Jiří Švarc Evropská Komise Generální ředitelství pro zaměstnanost, sociální věci a rovné příležitosti Oddělení pro Českou republiku,
Společně bezpečně v Evropské unii EU – Hodnocení rizik u malých firem a mikrofirem 2012.
Autor práce: Denisa Vydrová Vedoucí práce: Ing. Petra Solarová, Ph.D. Oponent práce: Ing. František Martíšek České Budějovice, červen 2016.
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
koncepce rodinné politiky Dipl.-Pol. Jana Maláčová
Jsou venkovské školy horší než městské?
Individuálně, ale společně a jinak
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Bezpečnost silniční a železniční dopravy
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KONTEXTU OP VVV
Josef Středula, předseda ČMKOS
Systémy řízení EMS/QMS/SMS
Sociální politika v EU. Charakteristika a vývoj sociální politiky EU
Název vzdělávacího materiálu
POŽÁRNÍ PREVENCE V GASTRONOMICKÝCH PROVOZOVNÁCH
Společenská odpovědnost ve školství
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
HYGIENA PRÁCE.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Bc. Klára Loudová Název materiálu:
Městský úřad Žďár nad Sázavou
Příspěvek na konferenci
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Pracovnělékařské služby
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
Praha bezpečně on-line Internetová (Kybernetická) bezpečnost
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Komunikační strategie Kódování
Marketingová komunikace ve vybrané společnosti
Imigrační politika EU Listopad 2010.
Základy sociální politiky - sociální reforma - sociální doktrína, Evropská sociální charta, Lisabonská strategie sociální statistika Mirka Wildmannová.
Blanka Valdecká, TOO ČMKOS, Seminář pro SIBP
Slaďování pracovního, rodinného a soukromého života: Výzva současnosti
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: odpovědné zadávání
zpracovaný v rámci projektu
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Centralizované rozvojové projekty 2017
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, pracovní stres
Z oboru zdravotnictví David Zahumenský.
PROCES STANDARDIZACE SOCIÁLNÍ PRÁCE V LOVOSICÍCH
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Česká společnost pro jakost
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Vzdělávání jako hlavní složka řízení lidských zdrojů
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
NABÍDKA ŠKOLENÍ CE 2017 / 18 Q2.
Transkript prezentace:

PROFESIONÁL BOZP Ing. Jiří Tilhon vítěz 2. ročníku národní soutěže odborníků v prevenci rizik v oblasti BOZP v kategorii A

PROFESIONÁL BOZP Vítězem v kategorii A se stal Ing. Jiří Tilhon (ELLA-CS), který zpracoval projekt vytvoření nového pracoviště s ředidly, zajištěného laminárním boxem, odvětráním a rekuperací par. Další součástí tohoto projektu bylo zřízení nové provozovny – střediska sterilizace - a její zahrnutí do zavedeného Integrovaného systému bezpečnosti práce.

PROFESIONÁL BOZP Ing. David Kubát vítěz 2. ročníku národní soutěže odborníků v prevenci rizik v oblasti BOZP v kategorii B

PROFESIONÁL BOZP Vítězem v kategorii B se stal Ing. David Kubát (Safety Architects s.r.o.), jehož projekt zpracoval příklady zavádění nové politiky BOZP zaměstnancům s.r.o. Carrier Refrigeration Operation Czech Republic (závod Beroun, závod Mýto) pomocí komunikace, vizualizace, dokumentace a praktických školení. Ing. Kubát také vedl tým BOZP, PO a OŽP, který v rámci vítězného projektu dále řešil zabezpečení strojů a práci ve výškách v této společnosti.

PROFESIONÁL BOZP Vítězné projekty nejlépe splnily zadaná kritéria. Hodnotící komise kromě jiného ocenila odpovědnost a profesionální přístup obou odborníků BOZP k otázce zlepšování pracovních podmínek, pracovního prostředí a zvyšování celkové kultury bezpečnosti i skutečnost, že díky předloženým opatřením mohou být zjištěné nedostatky odstraňovány.