Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Advertisements

JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne
Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Příprava výběrového řízení 3. Dotazy.
Mgr. Jiří Šimon Odbor práva veřejných zakázek a koncesí Praha, Nová směrnice EU pro zadávání veřejných zakázek v kontextu společensky odpovědného.
Současná podpora v rámci Regionálních individuální projektů OP LZZ a příprava na období Liberec,
Projekt realizuje ASISTA, s. r. o.. Jaké bariéry chceme odstranit Především na první pohled neviditelné bariéry: Snížená ochota zaměstnavatelů zdravotně.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě RESTART – MOST PODPORA zaměstnanosti v sociálně vyloučených lokalitách Mostecka.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha OM OP LZZ D9)
SEMINÁŘ K PROBLEMATICE EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU Porovnání obsahu a zaměření OP RLZ a JPD Cíl 3 * Městská knihovna, Praha.
Zadávání veřejných zakázek. Osnova 1. Zadávání veřejných zakázek 2. Problémy v zadávaní 3. Dotazy.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektu Úřadu práce v Mostě MIKROREGIONY MOSTECKA: Budoucnost patří kvalifikovaným.
Žadatel je povinen při výběru dodavatele projektu postupovat dle závazných podmínek v kapitole 9. Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace před podpisem.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Mámo, táto neseďte doma ! reg. č. CZ /0.0/0.0/15_010/ Bc. Radka Kaštovská.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Projekt Cílem je zaměstnání ve Středočeském kraji, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP obecná část Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazná postupy pro.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha OM OP LZZ D9)
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Jan Jež Problematika veřejné podpory v oblasti podpory 3.2 OP VK ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Veřejná podpora, veřejné zakázky (příklady z praxe) Ing. Josef Žid.
Informační a poradenské centrum ZČU
Partnerství Jihomoravského paktu zaměstnanosti pro podporu pracovního uplatnění mladých dospělých CZ /0.0/0.0/16_055/
Dokument KAP MSK - obsah
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ Registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_053/
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
Úřad práce České republiky
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Podpora implementace služby péče o děti od šesti měsíců do čtyř let v tzv. mikrojeslích a pilotní ověření služby Reg.č. projektu CZ /0.0/0.0/15_009/
Metodika hodnocení specifických kritérií grantových projektů v rámci výzvy č. 36 / 1.2 OP LZZ Školení pro žadatele Praha, 22. března 2010.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Marcel Dittrich.
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP Závazné postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, nespadajících pod aplikaci zákona.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
PREZENTACE PROJEKTU SE ZKRÁCENÝM NÁZVEM „ČAS PRO NÁS“
Projekt PRÁCE PRO KAŽDOU
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Podpora zaměstnanosti na místní úrovni: odpovědné zadávání
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Řízení rizik podvodu a korupce při zadávání veřejných zakázek
Centralizované rozvojové projekty 2017
Statistické údaje Úřad práce ČR, Krajská pobočka v Ústí nad Labem, Kontaktní pracoviště Most.
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Zákon o sociálním podniku Mgr. Martina Štěpánková, MPA Úřad vlády ČR
Projekt CESTA KE ZMĚNĚ II
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Nabízené služby společnosti
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

Seminář pro zájemce o veřejné zakázky v rámci projektů Úřadu práce v Mostě Práce na Mostecku pro každého Rodina a práce na Mostecku

Projekty „Práce“ a „Rodina“ Zdroj financování: Evropský sociální fond + státní rozpočet ČR Oblast podpory 2.1 OP LZZ Realizátor / Příjemce / Zadavatel / Objednatel: Úřad práce v Mostě Typ projektů: Regionální individuální projekty (RIP)

Projekty „Práce“ a „Rodina“ Výběrové řízení na dodavatele služeb: Vyhlášení veřejných zakázek: Zadávací dokumentace k dispozici na adrese: Dotazy je možné podávat do: Podávání nabídek do: do 9.00 na ÚP v Mostě Otevírání obálek na Úřadě práce v Mostě: , hod. (Rodina) , hod. (Práce) Uchazeči vázáni nabídkou do: Doba plnění veřejné zakázky: –

Veřejná zakázka: „Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého“

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Cílové skupiny: Uchazeči a zájemci o zaměstnání evidovaní Úřadem práce v Mostě, se základním vzděláním nebo s kvalifikací těžko uplatnitelnou na trhu práce Cíle projektu: poskytnout cílovým skupinám příležitost ke změně, rozšíření či prohloubení kvalifikace díky zapojení tzv. osobních poradců pomoci zaměstnavatelům najít „správné“ lidi a redukovat tak riziko neefektivních kontaktů uchazečů s firmami pomocí doprovodných opatření překonávat bariéry cílových skupin ke vstupu na trh práce s využitím mzdových příspěvků podpořit vznik nových a udržení stávajících pracovních míst

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Předmět plnění (aktivity dodavatele): 1.Řízení a realizace veřejné zakázky 2.Údržba souboru účastníků projektu 3.Diagnostika 4.Motivace a poradenství 5.Rekvalifikace a praxe 6.Spolupráce se zaměstnavateli 7.Poskytování přímé podpory účastníkům

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Doba plnění: 3 cykly po 19 měsících – viz Harmonogram v Příloze č. 10 zadávací dokumentace Místo plnění: Most a Litvínov v poměru dle rozložení bydliště cílových skupin v okrese Most (2:1)

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Závazné indikátory dosahování cílů: Počet osob, které obdrží podporu v rámci projektu Počet úspěšných absolventů kurzů z toho úspěšných absolventů rekvalifikací Počet úspěšně podpořených klientů služeb (zaměstnaných osob) Počet nově vytvořených pracovních míst z toho pracovních míst pro ženy - 50 Počet udržených dotovaných pracovních míst - 20 Počet zajištěných nedotovaných pracovních míst - 50

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Předpokládaná cena: AktivitaCena bez DPH (Kč)Cena s DPH (Kč) 1. Řízení a realizace veřejné zakázky , ,00 2. Údržba souboru účastníků projektu , ,00 3. Diagnostika , ,00 4. Motivace a poradenství , ,00 5. Rekvalifikace a praxe , ,00 6. Spolupráce se zaměstnavateli , ,00 Celková cena bez přímé podpory , ,00 7. Poskytování přímé podpory účastníkům ,00 Celková cena včetně přímé podpory , ,00

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Kvalifikace uchazečů o zakázku: Základní kvalifikační předpoklady Výpis z rejstříku trestů Potvrzení FÚ a OSSZ Čestné prohlášení (Příloha č. 2 zadávací dokumentace) Profesní kvalifikační předpoklady Výpis z obchodního rejstříku (ne starší 90 dnů) Doklad o oprávnění k podnikání Akreditace pro pořádání rekvalifikací Povolení ke zprostředkování zaměstnání Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Pojistná smlouva (odpovědnost za škodu do výše 2 mil. Kč) Údaj o obchodním obratu za 3 poslední účetní období (jedno období min. 10 mil. Kč) Technické kvalifikační předpoklady Seznam 3 významných služeb za poslední 3 roky (jedna služba za min. 5 mil. Kč) + osvědčení Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci (projektový a finanční manažer VŠ + 5 let praxe v projektech) Přehled o provozním zařízení a technickém vybavení v Mostě a v Litvínově

Poskytování komplexních služeb v projektu Práce na Mostecku pro každého Hodnotící kritéria při výběru nabídek: 1. Výše nabídkové ceny bez DPH (bez přímé podpory-aktivita 7) % 2. Způsob zajištění plnění veřejné zakázky ………………………….. 70 % Subkritéria: 2.1 Popis poradenských, motivačních a vzdělávacích aktivit…….. 40 % 2.2 Popis zajištění doprovodných opatření ………………………….. 30 % 2.3 Popis spolupráce se zaměstnavateli …………… % Pro hodnocení číselně nevyjádřitelných subkritérií využije hodnotící komise podkladů předložených uchazeči dle Přílohy č. 5 zadávací dokumentace.

Veřejná zakázka: „Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku“

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Cílové skupiny: Uchazeči a zájemci o zaměstnání evidovaní Úřadem práce v Mostě, pečující o dítě, zdravotně postiženého člena rodiny nebo o seniora, což limituje jejich možnosti uplatnění se na trhu práce Cíle projektu: poskytnout cílovým skupinám příležitost ke sladění rodinného života s pracovním při práci se zaměstnavateli prezentovat příležitost získat dosud opomíjenou pracovní sílu pomocí doprovodných opatření překonávat bariéry cílových skupin ke vstupu na trh práce s využitím mzdových příspěvků podpořit vznik nových a udržení stávajících pracovních míst

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Předmět plnění (aktivity dodavatele): 1.Řízení a realizace veřejné zakázky 2.Údržba souboru účastníků projektu 3.Diagnostika 4.Motivace a poradenství 5.Rekvalifikace a praxe 6.Spolupráce se zaměstnavateli 7.Poskytování přímé podpory účastníkům

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Doba plnění: 4 cykly po 21 měsících – viz Harmonogram v Příloze č. 10 zadávací dokumentace Místo plnění: Most a Litvínov v poměru dle rozložení bydliště cílových skupin v okrese Most (2:1)

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Závazné indikátory dosahování cílů: Počet osob, které obdrží podporu v rámci projektu Počet úspěšných absolventů kurzů z toho úspěšných absolventů rekvalifikací - 80 Počet úspěšně podpořených klientů služeb (zaměstnaných osob) - 60 Počet nově vytvořených pracovních míst z toho pracovních míst pro ženy - 16 Počet udržených dotovaných pracovních míst - 20 Počet zajištěných nedotovaných pracovních míst - 20

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Předpokládaná cena: AktivitaCena bez DPH (Kč)Cena s DPH (Kč) 1. Řízení a realizace veřejné zakázky , ,00 2. Údržba souboru účastníků projektu , ,00 3. Diagnostika , ,00 4. Motivace a poradenství , ,00 5. Rekvalifikace a praxe , ,00 6. Spolupráce se zaměstnavateli , ,00 Celková cena bez přímé podpory , ,00 7. Poskytování přímé podpory účastníkům ,00 Celková cena včetně přímé podpory , ,00

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Kvalifikace uchazečů o zakázku: Základní kvalifikační předpoklady Výpis z rejstříku trestů Potvrzení FÚ a OSSZ Čestné prohlášení (Příloha č. 2 zadávací dokumentace) Profesní kvalifikační předpoklady Výpis z obchodního rejstříku (ne starší 90 dnů) Doklad o oprávnění k podnikání Akreditace pro pořádání rekvalifikací Povolení ke zprostředkování zaměstnání Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Pojistná smlouva (odpovědnost za škodu do výše 2 mil. Kč) Údaj o obchodním obratu za 3 poslední účetní období (jedno období min. 5 mil. Kč) Technické kvalifikační předpoklady Seznam 3 významných služeb za poslední 3 roky (jedna služba za min. 5 mil. Kč) + osvědčení Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci (projektový a finanční manažer VŠ + 5 let praxe v projektech) Přehled o provozním zařízení a technickém vybavení v Mostě a v Litvínově

Poskytování komplexních služeb v projektu Rodina a práce na Mostecku Hodnotící kritéria při výběru nabídek: 1. Výše nabídkové ceny bez DPH (bez přímé podpory-aktivita 7) % 2. Způsob zajištění plnění veřejné zakázky …………………………… 70 % Subkritéria: 2.1 Popis zajištění doprovodných opatření…….……………….…….. 40 % 2.2 Popis poradenských a motivačních aktivit…….…………………. 30 % 2.3 Popis spolupráce se zaměstnavateli …………… % Pro hodnocení číselně nevyjádřitelných subkritérií využije hodnotící komise podkladů předložených uchazeči dle Přílohy č. 5 zadávací dokumentace.

Kontakt na zadavatele: Úřad práce v Mostě Mgr. Alena Zieglerová Odbor projektů RLZ Tř. Budovatelů 1989, Most Máte dotazy?