TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
Vojtěch Šolta student septimy
ANGLIE 2001 / JAZYKOVÝ POBYT
Londýn, Oxford, Brighton, Eton
Zájezd do Velké Británie den : EASTBOURNE BRIGHTON.
Zájezd do Velké Británie Konečně jsme na trajektu a loučíme se s francouzským přístavem Calais.
Zájezd do Velké Británie den: GREENWICH + hrad HEVER.
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Londýn 2008 Zájezd Adély Koubové. Začátkem roku 2008 jsem se svojí rodinou navštívila již podruhé krásné město Londýn. Tento výlet byl opět o návštěvě.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
Kanada 2003 pobyt u tety TOMÁŠ WORTNER Student kvinty.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
MÝMA OČIMA TEREZA NEDVĚDOVÁ studentka primy Anglie / výlet
GÁBINA UHLÍŘOVÁ studentka septimy Skotsko / prázdniny.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Londýn 5. – schůzka s rodiči
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
ANGLIE
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Doprovod: Mgr. Dvořáčková, Mgr. Dolíhalová –
Anglie a Paříž pro základní školy
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
ZÁJEZD DO ANGLIE A PAŘÍŽE 18. – 24. BŘEZEN den – PAŘÍŽ začali jsme samozřejmě na Eiffelovce.
Turecko Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.
 Jeli jsme tam na 3 dny  Jeli jsme tam přibližně 10 hodin  Je to přibližně 950 km.
Big Ben je hovorové označení používané pro hodinovou věž, která je součástí budovy Westminsterského paláce vedle Temže v Londýně a neformální pojmenování.
Hra – Riskuj – slovní úlohy o pohybu – 2.
Velká Británie školní zájezd 11/5- 16/ den: GREENWICH ROCHESTER hrad HEVER.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
 Je to ostrovní stát přiléhající k západu kontinentální Evropy.  Geograficky zahrnuje ostrov Velké Británie a část ostrova Irsko. Vlajka: Znak:
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Velká Británie Tereza Pavličková. Warwick castle  Hrad Warwick je památkově chráněný středověký hrad ve Warwicku  Hrad byl velmi krásný ale krajina.
Výběrové řízení Motivační dopisy, cover letter, průměry známek K výběrovému řízení cca 60 studentů ze 130 přihlášených studentů Vybráno 21 studentů.
Anglie ADÉLA VITÁSKOVÁ BARBORA LEHNEROVÁ. CESTA DO ANGLIE  Sraz jsme měli na školním dvoře v 9 hodin rodiče se s námi rozloučili a vyjeli jsme. Jelo.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
NORMANDIE, BRETAŇ – den Odjezd ve večerních hodinách z Teplic a dlouhá noc v autobuse.
Pracovní stáž v Londýně
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Jonáš Junek & Vlastimil Urban
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Anglie Monika Trochtová.
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli jsme velkými městy jako je například: Frankfurt nad Mohanem Praha ( zde jsme nabírali studenty z jiné školy)

Taktéž jsme nabírali ještě před Prahou žáky z Jihlavy, kteří právě přesedali v Praze do jiného autobusu Zájezd nám obstarala CK Výuka Jinak Projížděli jsme přes celou Českou Republiku,Německo,část Belgie,Nizozemska a Francie V Calais jsme nastupovali na trajekt

Trajekt nás dopravil do přístavu Dover odkud jsme již zamířili směr Brighton Cesta trvala přibližně 26 hodin z čehož jsme měli asi ve 4-hodinových intervalech krátké zastávky na WC A abych nezapomněl, v Praze nastupovala naše paní průvodkyně a s ní dvojice skoro totožných řidičů

V ranních hodinách jsme dorazili do městečka Brighton Měli jsme krátký rozchod na pohyb po pláži a molu Kolem 10:00 nám začínala prohlídka Royal Pavilionu Přibližně od 12:00 – 15:00 jsme měli rozchod na nákupy v Brightonu

Pro tento i tak už dost náročný „dvojden“ to nebylo vše Po nákupech jsme se dostavili do obrovského akvária v Brightonu kde jsme strávili mnoho času zkoumáním podmořských živočichů Poté už čekalo pouze rozdělení žáků do rodin(vše probíhalo okolo 19:30 večer) V rodině nás čekala první večeře a konečně spánek

V 8:15 jsme měli výjezd z určeného místa před obchodem Sainsbury a jeli jsme na výuku (9:00 – 12:15) Výuka se konala v synagoze Ve 12:15 jsme byli autobusem dopraveni do Portsmouth Zde jsme navštívili Royal Army – Přístav britského královského námořnictva

Taky jsme byli vpuštěni do HMS Victory Před odjezdem jsme ještě mohli navštívit námořní muzeum Kolem 17:00 nás čekal odjezd na stanovené místo u obchodu Sainsbury (nakupovali jsme) a odjezd do rodiny

Ráno opět po snídani v 8:15 nás čekal sraz u Sainsbury, odkud jsme vyjížděli opět na naši 3-hodinovou výuku Ve 12:15 jsme měli tentokrát odjezd na hrad Hever a jeho zahrady Po prohlídce hradu jsme mohli „proletět“ zahradní bludiště (vodní,keřové)

Opět okolo 17:00 jsme vyjeli vstříc našemu stanovišti u Sainsbury Poté už jako obvykle odjezd do rodin

Předposlední den v rodině, opět jako každý jiný den, jsme se vydali na naše stanoviště u obchodu.. Vydali jsme se na poslední den výuky, kde jsme při dokončení 9-hodinové docházky obdrželi od našich učitelů certifikáty (Já měl učitele Steva,který mimochodem pracuje v bance,ale taky právě jako učitel zahraničních studentů)

Ve 12:15 jsme opět nastartovali autobus a naši páni řidiči nás zavezli do přístavního městečka Hastings, kde jsme navštívili pašerácke jeskyně, ochutnali proslulou anglickou specialitku Fish&Chips Vyjeli jsme přibližně okolo 16:00 a jeli směr Brighton, ovšem ještě před jsme odbočili na nejfotografičtější místo v Anglii

A sice to místo bylo 7 vápencových útesů tzv. (Seven Sisters) Zde jsme měli možnost podívat se jak z „pláže“ tak i z vrchu útesů a udělat hromady fotografických snímků Po naší pauze na fotografování už jsme se vydali do již zmiňovaného Brightonu,kam si pro nás naposledy přijela anglická „rodina“

A byl tady poslední den Kdo nestihl zabalit věci večer, musel ráno brzy stávat,aby to stihl, jelikož náš autobus vyjížděl ze stanoviště asi v 7:45 (nevím už si přesně nepamatuji) Po uložení kufrů do zavazadlového prostoru nás čekala asi 90 minut trvající cesta do závěrečného vrcholu zájezdu a sice hlavního města Londýna

Autobus nám zastavil v Greenwich Parku Zde jsme si mohli vyfotit 0° poledník a Greenwichskou observatoř Pak už jsme se vydali na cestu lodí do středu města Při procházení Londýna jsme viděli například : Sídlo parlamentu a předsedy vlády Davida Camerona,spoustu obchodů a krásných budov

Okolo 12:00 jsme dostali rozchod až do 15:00 na návštěvu obchodů, nakoupení suvenýrů, popřípadě kdo měl hlad mohl si zajít do KFC,Burger Kingu,Subway – výběr byl opravdu velký Nejvíce se mi asi líbilo místo před národní galerií,kde bylo právě vyhrazené místo s velkou obrazovkou k Mistrovství Světa v Rugby konající se právě v Anglii

Ve večerních hodinách po návštěvě Tesca (dokoupení zásob jídla do autobusu) jsme se vydali ještě směr Buckinghamský palác a poté už znovu lodí až do Greenwichského parku, kde nás nabral autobus a vyrazili jsme směr Dover a trajekt Měli jsme na trajektu poslední možnost utratit naše

No a pak už nás čekala cesta opět přes kousek Francie,Nizozemska,Belgie..celého Německa a České republiky Ještě v Praze vystoupili pražští žáci a nastoupili ti z Jihlavy,které jsme museli odvézt zpět do Jihlavy jako první den No a pak už jsme měli autobus jen pro sebe a těšili se s ubývajícími kilometry domů

No a okolo 21:00 už jsme byli zpátky ve Francově Lhotě u jednoty COOP pár metrů od školy – na stejném místě,kde jsme nastupovali první den Zde už na nás čekali natěšení rodiče,že jsme se jim v pořádku vrátili domů No co k tomu dodat, myslím si,že to byl povedený výlet