Slohová cvičení Administrativní útvary Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Advertisements

Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Pracovní smlouva Vypracoval: Lukáš Karlík.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_ INOVACE_16-18 Název školy Střední průmyslová škola stavební, Resslova 2, České Budějovice AutorMgr.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_134_ČJLS8 Předmět: Český.
Elektronická přihláška Studenti z ČR a SR použijí tento formulář ! Studenti bez rodného čísla použijí tento formulář !
Projekt práce s nadanými studenty Drahomíra Pavelková, Alena Kolčavová Zlín,
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
ŽIVOTOPIS Životopis či také Curriculum vitae je strukturovaný a přehledný popis získaných pracovních a akademických zkušenosti. Obsahuje základní osobní.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Co nového ve VVIS Tereza Černá
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník 2016/17. Základní informace – záložka „studentům“ 1.Studijní řády a.
Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura
Curriculum Vitae Životopis
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Birmingham Anna Marie Nešpůrková, P3A 16. Dubna května 2016
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Ohodnoťte si správně své jazykové dovednosti
S Europassem ukážete, co umíte
ÚŘEDNÍ PÍSEMNOSTI ŽIVOTOPIS DOPIS
MÁ SMYSL POŘÁDAT KONFERENCE?
Elektronická přihláška
Odborná praxe v Německu
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK na montážích varné techniky
Biologie - pokyny ke zkoušce
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
VY_32_INOVACE_2C_19_ZIVOTOPIS Životopis dubna 2012
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Odměňování zaměstnanců
Občanská výchova a svět práce - 9. ročník Milan Šimek
Workshop 2, Možnosti spolupráce škol a firem 2018 – 2019,
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_16_FUNKCNI_STYLY Název materiálu:
Obchodní plán projektu
Univerzita Karlova v Praze Možnosti FREEMOVERS 13. října 2015
Správa sociálního zabezpečení
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
STROJÍRENSKÝ DĚLNÍK Společnost MORA MORAVIA s.r.o. se sídlem
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
DUM - Digitální Učební Materiál
Funkční styl administrativní
Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.
Jak napsat CV a MD?
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
FLSmidth spol. s r.o., společnost se zaměřením na výrobu a vývoj automatických zařízení se sídlem v Brně, hledá posilu do svého týmu na pozici Project.
Projektové řízení výstavby podle PMBOK 2. Řízení rozsahu
Název projektu | Název společnosti | Jméno prezentujícího
Mistrovská zkouška Jednání Sektorové rady
NÁZEV ŠKOLY: S0Š Net Office, spol. s r.o, Orlová Lutyně
KURÝR dlouhodobá brigáda
Prodeji produktu nebo služby
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Přijímací řízení pro školní rok 2019/2020.
SLOHOVÉ ÚTVARY očekávané pro zadání maturitní písemné práce
Předběžné datum nástupu:
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Volba povolání OBČANSKÁ VÝCHOVA Kristýna Pasková, Klára Petříková.
Transkript prezentace:

Slohová cvičení Administrativní útvary

Zpracujte pozvánku na školní akademii, ples, sportovní den… Nezapomeňte na uvedení pořádající organizace, názvu akce, na kterou zvete, programu, účinkujících, místa, data a hodiny… Jak se bude lišit od oznámení?

Napište inzerát na prodej/ koupi motorového vozidla, počítače, mobilního telefonu… Na co nesmíte zapomenout? (stručnost, jasnost, výstižnost a přesnost, kontaktní informace)

Appec Group, a.s. Tradiční výrobce balících strojů a zařízení, tradiční výrobce balících strojů a zařízení Název pozice: Administrativní pracovnice Popis: Přijmeme pracovníka/pracovnici na oddělení realizace. Náplň práce: - péče o stávající zákazníky, support pro obchodního zástupce, zajišťování dopravy strojů Požadavky: - podmínkou výborná znalost AJ slovem i písmem - pohovor bude veden v anglickém jazyce. - výhodou další jazyk NJ, RJ - technické vzdělání - předchozí praxe není nutná - samostatnost, pečlivost - znalost práce na PC (MS Office)

Nabízíme: - zajímavou a zodpovědnou práci s možností vlastní seberealizace, plat odpovídající dané pozici. Místo výkonu práce: Brno Termín nástupu: ihned Vaše životopisy zasílejte na adresu: případně nás kontaktujte na tel: Napište motivační dopis a strukturovaný životopis (ucházíte se o práci administrativní pracovnice ve společnosti Appec Group a.s.):

ŽIVOTOPIS: Osobní údaje Napište jméno a příjmení, kontaktní adresu, telefonické spojení, adresu svého u. Uveďte rovněž datum narození. Rodinný stav a počet dětí není povinný, nemusíme je uvádět. Do hlavičky životopisu vložte fotografii (neutrální, detail na obličej, jako na OP či cestovní pas)

Vzdělání Uveďte nejvyšší dosažené vzdělání: název školy, obor studia, získaný titul, rok dokončení. Pak vypište ostatní formy studia, které jste absolvovali. Uveďte vždy název instituce, která vzdělávání organizovala, dobu jeho trvání a případně zda studium bylo zakončeno zkouškou. Pokud jste ještě na škole, uveďte předpokládanou dobu jejího zakončení. Tento oddíl je také možné zařadit až za sekci Praxe. Čerství absolventi však uvádějí vždy výčet studia před případnými praktickými zkušenostmi.

Praxe / Pracovní zkušenosti Tato část CV je jednou z nejdůležitějších. Seřaďte si jednotlivé pracovní pozice chronologicky od nejstarší po nejnovější. U každého zaměstnavatele uveďte název firmy a název pracovní pozice, kterou jste zastávali. U jednotlivých pozic napište měsíc a rok nástupu a odchodu. Popište svou činnost v každé pozici.

Další schopnosti V této části je vhodné shrnout vaše dovednosti a znalosti: jazykové, počítačové, ale i jiné. Můžete zmínit i některé osobnostní charakteristiky. Vyberte to, co by se vašemu potenciálnímu zaměstnavateli mohlo zdát přínosné. Vyjmenujte další výrazné pracovní úspěchy, zahraniční stáže nebo konference, kterých jste se zúčastnili, vědecké práce nebo publikační činnosti, různá ocenění, ale i svá hobby, pokud usoudíte, že by mohly personalistu zaujmout.

Zdroje: