Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FLSmidth spol. s r.o., společnost se zaměřením na výrobu a vývoj automatických zařízení se sídlem v Brně, hledá posilu do svého týmu na pozici Project.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FLSmidth spol. s r.o., společnost se zaměřením na výrobu a vývoj automatických zařízení se sídlem v Brně, hledá posilu do svého týmu na pozici Project."— Transkript prezentace:

1 FLSmidth spol. s r.o., společnost se zaměřením na výrobu a vývoj automatických zařízení se sídlem v Brně, hledá posilu do svého týmu na pozici Project Management Assistant - jsi studentkou/studentem 3. nebo 5. ročníku? - chceš zúročit teoretické znalosti v praxi? - zajímáš se o administrativu a Project controlling? - jsi komunikativní, máš analytické myšlení a angličtinu na pokročilé úrovni? - máš zkušenosti s vedením/koordinací projektů a dobré organizační schopnosti? - jsi pečlivá/ý a zodpovědná/ý, proaktivní a samostatná/ý? V případě zájmu můžeš zaslat svůj životopis na mailovou adresu: nebo se informovat na tel: 731  Co očekáváme od nového kolegy po zapracování? Administrativní podporu projektových manažerů Zajištění denní agendy projektů, přípravu a předvyplnění formulářů Potvrzení objednávek dle instrukcí PM Práce v ERP systému Pomoc s nastavováním rozpočtu projektů Komunikaci s ostatními pobočkami firmy a přímými zákazníky Spolupráci s ostatními odděleními firmy Fakturace (zálohové faktury a fakturace za úvádění do provozu) A na oplátku můžeme nabídnout: perspektivní zaměstnání na HPP ve stabilní nadnárodní společnosti přátelský a podporující pracovní tým pracoviště v moderních kancelářích v Brně odpovídající mzdové ohodnocení příspěvek na stravování životní/penzijní připojištění jazykové kurzy 5 týdnů dovolené pružnou pracovní dobu 27 December 2018


Stáhnout ppt "FLSmidth spol. s r.o., společnost se zaměřením na výrobu a vývoj automatických zařízení se sídlem v Brně, hledá posilu do svého týmu na pozici Project."

Podobné prezentace


Reklamy Google