29.9.2016 Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Projekty realizované Policií České Republiky v rámci Evropského návratového fondu Evropský návratový fond (ENF)
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
PREZENTUJÍCÍ Proces poskytnutí dotace z Fondu Vysočiny Eva Navrátilová Krajský úřad Kraje Vysočina Odbor životního prostředí a zemědělství.
Úvod do SIS v České republice Praha plk Ing. Bohuslav Zůbek.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Mgr. Inka Vaverková Praha, 8. února 2016.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
Čerpání prostředků z fondů EU na území Jihočeského kraje Ing. Petr Maroš vedoucí Odboru evropských záležitostí.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Ing. Radoslava Benová Název materiálu:
Název kapitoly Název podkapitoly Text Schvalovací proces + hodnoticí kritéria Jakub Krátký Praha, 5. května 2016.
Mobilní kontaktní a koordinační centra.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
SROVNÁNÍ PROGRAMOVÝCH OBDOBÍ A
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Evropský návratový fond (ENF)
Organizace výroby Organizace a řízení výroby
„Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek integrovaného záchranného.
KONCEPT NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Science centrum Lázně Chomutov???
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Zpětná vazba od zákazníků ve vybrané společnosti
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Základní zásady pro vedení evidence
Název projektu: Moderní škola
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Koordinační výbory Národního strategického referenčního rámce
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Evropský návratový fond (ENF)
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+
Název projektu: Moderní škola
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
Vykazování postupu nebo stavu
NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_06_F9_Hanak TÉMA: Střídavý proud
Schvalovací proces + hodnoticí kritéria
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
NÁZEV: VY_32_INOVACE_10_03_F9_Hanak TÉMA: Elektromagnetické jevy
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 5: Spojování zvířat
NV č. 201/2010 Sb. ze dne 31. května 2010  o způsobu evidence úrazů, hlášení a zasílání záznamu o úrazu ve znění NV č. 170/2014 Sb. ze dne 6. srpna 2014.
Centralizované rozvojové projekty 2017
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
VY_32_INOVACE_Fi_III_28 Název Státní znaky sousedních zemí
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
Statistická pravda o insolvenčních řízeních
CZ.1.07/1.4.00/ číslo a název klíčové aktivity III/2
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 2 Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 3 Cíle projektu Hlavním cílem projektu je zvýšení kapacity stávajícího diskového pole do stavu vyhovujího testům NS SIS II s centrálním SIS II a stavu umožňující uvedení systému do provozu Specifické cíle  provedení upgrade stávajícího diskového pole na kapacitu min. 35 TB  začlenění nové diskové kapacity do systému NS-SIS II

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 4 Důvody realizace  Realizace tohoto projektu umožní České republice splnit technické předpoklady pro řádné otestování národního řešení NS-SIS II.  V dlouhodobém horizontu umožní i navazující proces čištění a migrace dat ze SIS 1+ do SIS II a budoucí rutinní provoz SIS II s postupně rostoucími objemy dat.  Technologie bude dostatečně flexibilní, aby umožnila budoucí doplnění potřebné pro nárůst ze 70 milionů záznamů až na stanovených 100 milionů záznamů předpokládaných Evropskou komisí pro databázi centra.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 5 Základní informace o projektu rozpočet projektu: Kč příspěvek z FVH Kč (75%) žadatel Kč (25%) žadatel: Ministerstvo vnitra – Policie České republiky statutární zástupce žadatele: RNDr. Petr FUČÍK, CSc. vedoucí projektu: Ing. Jaroslav BERÁNEK odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 1. května 2012 – 31. prosince 2012 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH 2011

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 6 Klíčové aktivity  Dodávka HW komponent  Instalace dodaných komponent  Integrace se stávajícími HW komponentami NS-SIS II  Migrace dat do rozšířeného diskového pole  Otestování a zařazení do DRP

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2011 Mgr. Markéta Havlová 7 Kontaktní údaje Mgr. Markéta Havlová Policejní prezidium České republiky Kancelář projektů a evropských fondů tel.: intranet: Internet: