Elektrikáři-papo. Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku 2011. ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZDROJE FINANCOVÁNÍ MAJETKU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Hovorková. Dostupné z Metodického portálu
Advertisements

Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
Elektronické učební materiály – II. stupeň Finanční gramotnost Autor: Mgr. Roman Havlíček 1.1 Podnikání.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Pracovní smlouva Vypracoval: Lukáš Karlík.
Škoda Auto a.s. (GQA - STRATEGIE QM A AUDIT KVALITY) Barbora Fantová Martin Jirků Petr Hrdý.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Radmila Uzlíková Název : VY_42_INOVACE_13_NAROZENINY.
Majetek podniku VY_32_INOVACE_MAJ_19. Obsah: Definice podniku Definice majetku podniku Rozdělení majetku ze dvou hledisek Aktiva – dlouhodobý a oběžný.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
Bezdomovci Sčítání lidu domů a bytů září 2012.
Venustez. Historie ● Naše firma byla založena 18. září 2008 ● Od té doby je prosperující ● Naše firma se nachazí v Uherčicích v ● Jihomoravském kraji.
Virtuální kolega Attavena, o.p.s. Prezentace projektu a návrh implementace jeho nabídky: do systému vzdělávání.
Střední škola technická a automobilní Chomutov, příspěvková organizace Pražská 702, Chomutov Zřízena Ústeckým krajem č.j. 307/SM/2008/4 Evropský.
Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_3001_LICHVA Téma: Pojem _ LICHVÁŘSKÉ PRAKTIKY Číslo projektu:
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
NÁZEV ŠKOLY : Základní škola Hostouň, okres Domažlice, příspěvková organizace NÁZEV PROJEKTU: Moderní škola REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Brigáda Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
Ekonomika Metody sestavování rozpočtů 3. Ing. Miroslava Farmačková VY_62_INOVACE_FAR_EK.3_1_07.
Hana Hašková Místo konání stáže DRUMEL a Co. s. r. o. Obor stáže
Centrum na podporu integrace cizinců
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Škola pro 21. století
Jak získat právní radu bezplatně či za sníženou odměnu
POPOVICKÉ STROMOŘADÍ ZŠ BRANDÝS NAD LABEM –
Nabíráme nové zaměstnance na HPP
NOVÉ TRENDY VPODOPŘE ZÁJMU O OBOR A NÁBOROVÉM PROCESU
Místní rozpočtové jednotky
S Europassem ukážete, co umíte
Co jsme si odnesli z Evropy
Malé a střední podnikání
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Projekt: Šance pro každého žáka
Den otevřených dveří, Denní stacionář Domino Vás srdečně zve na
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
VÁNOČNÍ JARMARK A ZPÍVÁNÍ POD STROMEČKEM
Autor: Mgr. Eva Procházková Název : VY_32_INOVACE_23_Požár Téma: Požár
Poměr v základním tvaru.
2. P marketingového mixu Cena. 2. P marketingového mixu Cena.
PhDr.Hana Pazlarová, Ph.D
SádkyCarpCZ Jacko.
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
2. ROČNÍK KONFERENCE K RODINNÉ POLITICE MĚSTA OLOMOUCE,
Ing. Veronika Dostálková MBA
Podnik a podnikání Ing. Kateřina dušáková.
Drogová kriminalita - priorita
Vzdělávání a práce web pro cestu za lepší prací
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Text zápatí (edituje se v menu Vložení / Záhlaví a zápatí)
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Poměr v základním tvaru.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
Školní rok 2018/2019 Prezentace školní družiny při Základní škole s rozšířenou výukou jazyků a Mateřská škola Litvínov, se sídlem: Ke Koldomu 1615,
Předběžné datum nástupu:
Solární mobilář Energie kdekoliv.
Zákoník práce 2 – Vznik a zánik pracovního poměru
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Terénní krizová služba
Transkript prezentace:

Elektrikáři-papo

Historie naší firmy ● Naše firma byla založená v prosinci roku ● Naše firma se nachází v Mešovicích, v malé vesničce v Jihomoravském kraji. Důvod umístění naší firmy je ten,protože v blízkosti se nenachzí větší město tak když potřebují naše služby tak budem velice rychle na místě určení.

Jak je tomu dnes ● Vybavení naší kanceláře je to nejmodernější v dnešní době a k dispozici máme ty nejlepší prostředky k výkonu naších služeb. ● U vás doma vám zařídíme vše přes elktriku od zapojení mixéru do zasuvky po instalaci elektřiny po celém vašem domě a nejento do jednoho pokoje vám nainstalujeme elektrické rozvody zdarma.

A co budoucnost ? ● Naše firma se postupem let bude více a více rozrůstat,nebudeme mít jen pouhou jedinou kancelář ale budeme jich mít po celé České repibluce několik desítek nebudeme mít jen jedno auto ale budeme jich mít stovky a nebudeme mí jen pár zaměstnanců ale budeme jich mít tisíce !!!!! ● A to není vše ještě plánujeme zřídit školy které by vyučovali nové zaměstnance pro naší firmu.

Jestli hledáte praci v Jihomoravském kraji tak nás navštivte v Mešovicích od pondělí do čtvrtka od 14:30 – 17:00 těšíme se na Vás Nebo nás navštivte na papo.czKde o nás získáte více informací. papo.cz

Děkujume vá za shlednutí této prezentace Na shledanou!